Şimdi Ara

:: HIS HD 4870x2 İNCELEME FULL HD (1920X1200) Crysis Warhead Eklendı :: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alakasız olucak ama ":: Gears of War YES AA ::" kısmı hoşmuş
  • Eline sağlık, güzel inceleme Kartın performansı beklediğimden düşük söylemeden geçemiycem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canerpense

Eline sağlık, güzel inceleme Kartın performansı beklediğimden düşük söylemeden geçemiycem.

Mesela hangı oyunlarda dusuk sız ne beklıyordunuz ?? Testlerı degerlendırırken cozunurlugu unutmayalım
  • 2gb rami olan ve iki tane işlemcisi olan bir ekran kartından bahsedince daha umutluydum açıkçası. 4xAA ve 16xAF 1920 çözünürlükte bile raminin dolmadığını düşünüyorum, böylece geriye saf işlemci gücü ve onbaord CF yongasının performansı kalıyor , 4870x2nin çıkacak olan 2 tane 4870 1gb modelinden 1.8 katından fazla (anakarttanCF olacağı ve kartın üzerindeki diğer optimizasyonlardan dolayı) performans sunması gerekli bence.

INTEL Q6700 3.5 GHZ
    DFI Lanparty LT X48-T2R
    Hıs HD 4870x2
    2*2048 Corsair Domınator DDR2 1066 Mhz
    Tagan 700 Watt BZ
    Samsung T260 LCD
    ATI Catalyst 8.8
    Vısta Ultımate 64 Bıt

Şeklinde olunca kartın son değerlerinin bu olduğunu, yani tam performansı gösterdiğini düşünüyorum. Yani daha fazla çıkması zor gibi.

GRID'de özellikle çok daha iyi olmalıydı, sürücü problemi yada değil, sonuçta performansı bu. Ayrıca birkaç kişi bu kartların bazı oyunlarda 512mb 4870den bile kötü performans aldığını yazıyordu; açıkçası ilk izlenimi iyi değil benim açımdan, hele daha ortaya çıkabilecek birçok sorunu düşündükçe... 3870x2 dersem anlarsınız sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 17 Eylül 2008; 0:39:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

gercekden zaman ayirmis ugrasmissin

ama eger 2900xt kadar sesli ise artik kulakliksiz oyun oynayamazsin gecmis olsun

Fanın devrini ayarlayabiliyorsun, otomatikte sesli olabilir.
  • 3870x2 ıle karsılastırılmayacak kadar ıyılestırme var performans yonunde.3870x2'de kullandıgım ıcın bunu rahatca soyleyebılırım.Degısmeyen tek sey ısı ve fanın o dayanılmaz gurultusu..Isın ıcıne cf gırınce bunun ıkı boyutu var atı ve oyun sırketlerı.Dolayısıyla yazılıma bakıyor iş.Genel itibarı ıle kart basarılı dıyebılırım..Eksık yonlerı yokmu var tabıkı de onları da zaten yukarda soyledım..Donanımsal olarak sıstem nekadar da ıyı olsa ıs donup dolasıp yazılıma bakıyor.Suan kı sonuclar yeterlı duzeyde bence.
    @OziiX
    Hocam nekadar da ayarlarsan ayarla cok ses yapıyor %50'de baslıyor vızıldamaya.%70 dayanılmaz %100 ne sen sor ne ben soylıyım.2900 kullananlar bılır..Kesınlıkle farklı sogutma cozumlerı sart..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signomis -- 17 Eylül 2008; 0:19:00 >
  • çok güzel bir çalışma olmuş dostum eline sağlık.kartın hayırlı olsun.ileriki deneyimlerinide paylaşmanı bekliyoruz.
    bu arada kartın sıcaklığından yakınmışsın.dostum bırakta ısınsın yav.nede olsa üzerinde ikitane hd4870 işlemcisi barınıyo.benim hd2600 xt tek işlemcili olmasına rağmen 105 dereceye çıkıyo.ama okadar ısınmasına rağmen ses var görüntü yok hesabı .bence şükür et.bunu bulamayanlar var.( biraz fukara edebiyatı oldu ama
    neyse kartını iyi günlerde kullanman dileği ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VMTX -- 17 Eylül 2008; 0:26:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: signomis

3870x2 ıle karsılastırılmayacak kadar ıyılestırme var performans yonunde.3870x2'de kullandıgım ıcın bunu rahatca soyleyebılırım.Degısmeyen tek sey ısı ve fanın o dayanılmaz gurultusu..Isın ıcıne cf gırınce bunun ıkı boyutu var atı ve oyun sırketlerı.Dolayısıyla yazılıma bakıyor iş.Genel itibarı ıle kart basarılı dıyebılırım..Eksık yonlerı yokmu var tabıkı de onları da zaten yukarda soyledım..Donanımsal olarak sıstem nekadar da ıyı olsa ıs donup dolasıp yazılıma bakıyor.Suan kı sonuclar yeterlı duzeyde bence.
    @OziiX
    Hocam nekadar da ayarlarsan ayarla cok ses yapıyor %50'de baslıyor vızıldamaya.%70 dayanılmaz %100 ne sen sor ne ben soylıyım.2900 kullananlar bılır..Kesınlıkle farklı sogutma cozumlerı sart..

Fan için %50-60 değerleri yeterli, fazlası overclock yapılmadığı sürece gereksiz. Fakat ses hakikaten sinir bozucu. Bir de kartın sevmediğim yönü arkadaki ramlerin soğutmasının sadece düz metal bir parça tarafından yapılışı...

• gelecek sen ealacam bu karttı :D şimdi alamam yaw param yok
  • çok uğraşmışsın,, eline sağlık!!
  • inceleme süperde keşke şunalrı yüksek çözünürlükte yapsaydın beah.neyse bunada şükür
  • guzel bir inceleme olmus eline saglık....

fakat islemci biraz kafama takıldı.....benım gecen mayıs ayındaki kastırmalarımda 3.7ghz stabil olarak yakalamıstım ki gerek kullandıgım kasa gerekse hava sıcaklıkları cok olumusuz etkileri olmustu...

voltaj ayarlamalarında sorun yasıyor olabilir misin ? ben 9700led ile 3.8 ghz stabil bir sekilde yakalayabilirm... sen sıvı sogutma ile cok rahat 4.0ghz gunluk kullanım degerlerini bile yakalayabilirsin...
  • Hocam işlemciyle neden 3.5 Ghz'de testlerı yaptıgımı yazdım zaten...
  • tekrar soruyum bi bilen yok mu?? MSI K9A2 Plantinum 790FX'e Bundan 4 tane takabiliyoz mu ? (8x/8x/8x/x8) olduğu için fazla bi performans kaybı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeris -- 17 Eylül 2008; 3:11:20 >
  • Harika bir test olmuş. Çok ama çok teşekkür ederim, ellerine sağlık..
  • Eline saglık dostum güzel incelemen için
  • İnceleme için teşekkürler ve eline sağlık.
  • Tesekkurler arkadaslar faydalı olabılıyorsak ne mutlu ]
    Arkadaslar vıdeo bıraz kotu oldu ama oyunda akıcılık bellı oluyor..Tekrar vıdeo upload ederım..
    CCC Ayarlar;
    Smoothvısıon HD:Anti-Aliasing
    Level 16x
    Filter Wide Tent Samples:32x

Smoothvısıon HD:Anisotropic Filtering 16x

Catalyst AI: Enable - Standart

Mipmap Detaıl Level : High Qualıty

Wait for vertıcal refresh: Always on

Adaptıve Anti-Aliasing : Enable - Qualıty

Oyun içi ayarları;
    1920x1080 VERY HIGH 8XAA

• Eline sağllık çok güzel inceleme olmuş hayırlı olsun yeni kartın..
  • Bide bu crysis in very high ile high arasında çok mu fark var ? Ben nbenim kaç yıllık 256mb x800xt pe ile high da çok fazla takılmadan oynayabiliyorum(Çok nadir takılma yapıyor). Şöyle deyim 3 kez bittim oyunu çok rahat(orta zor ve en üst zorluk derecesinde ayrı ayrı) :D işlemcimde p4C2.8ghz :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.