Şimdi Ara

HIS HD2600XT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet o galiba benimkide o bugün aldım daha ama burdan

http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari/his_hd2600xt-334-3958.html
  • tamam madem his aldınız tekrar söyleyeyim, his 8.5 sürücüsü için kendi sitesine agp sürücüsü ekledi ama dediğm gibi 1 hafta önce format atıp 8.8 hotfix'i kurdum sorunsuz çalışıyor. artık bir sürü alternatifniz var istediğinizi kurabilirsiniz :) kartın ısınması olayıda bende şu şekilde; masaüstünde 55 derece civarı oyunlarda yine 70 80 oluyordur. bir hafta önce daha yüksekti değerler bir kaç derece azalma oldu ama bu hava sıcaklığından da yeni sürücüden de olabilir emin değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-
    masaüstünde 55 derece civarı oyunlarda yine 70 80 oluyordur. bir hafta önce daha yüksekti değerler bir kaç derece azalma oldu ama bu hava sıcaklığından da yeni sürücüden de olabilir emin değilim.

Bence havadandır, çünkü havalar hala daha sıcak. Ayrıca masaüstünde 55 derece gayet iyi gözüküyor :)

quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-
    tamam madem his aldınız tekrar söyleyeyim, his 8.5 sürücüsü için kendi sitesine agp sürücüsü ekledi ama dediğm gibi 1 hafta önce format atıp 8.8 hotfix'i kurdum sorunsuz çalışıyor.

Süper o zaman. Memnun kaldıysanız ben de alayım. Hatta zamanı olan bir arkadaş bizimle buradan birkaç oyun screenshot'u da paylaşırsa çok makbule geçer :)

• Colin dirt,fifa 2009 demo ,bioshock Ayarlar hepsi highda crysis medium bitek

HIS HD2600XT HIS HD2600XT HIS HD2600XT HIS HD2600XT HIS HD2600XT HIS HD2600XT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 14 Eylül 2008; 14:14:09 >

• Sağol Hami10 Bu görüntülerden de anlaşıldığı üzere bu kart gayet tatmin edici 8.8 hotfix nedir bu arada, nereden çekebiliriz?

alta edit: hotfix linki çok makbule geçti :) kartı almadan indiriyorum tüm driver'ları ne olur ne olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necrhemancer -- 14 Eylül 2008; 15:34:24 >
  • evet arkadaşlar 8.8 hotfixle bütün sorunlarım çözüldü, oyunlarda gayet akıcı bir şekilde oynanabiliyor. sadece dediğim gibi ısınma sorunu var biraz. AGP kart alacak arkadaşlara tavsiye ederim, pişman olmazsınız. Hotfix i indirmek isteyenler aşağıdaki linkten bulabilirler.

http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=31625
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.