Şimdi Ara

His HD3870 X2, MSI K9A2 CF, AMD Athlon 64 X2 4400+ OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada kısa özet geçtiğim gibi bi sistemim var.
    Fakat ekran kartım geçici olarak kullandığım işlemcimin engeline takılıyo. Yardımlarınızı bekliyorum.
    Mosfet Soğutucum şu anda elimde değil. İşlemciye kaç volta kadar vereyim güvenli şekilde ve kaça kadar çekebilirim 2.3ghz den.

Bileşenler

Anakart:MSI K9A2 CF 790X yongalı
    İşlemci:AMD Athlon 64 X2 4400+ (2.3Ghz, 65nm ve 65Watt)
    Ekran Kartı:His Radeon HD 3870X2
    Ram:OCZ 2*1GB Dual Kit 800mhz Vista Upg.
    PSU: Thermaltake ThoughPower 750W

Soğutucular

İşlemci:Coolermaster Eclipse
    Kuzey Köprüsü:http://www.evrenshop.com/asp/show_stock.asp?product=LV02
    Ekran Kartı:Referans Tasarım
    Ram: Yukarıdaki linkte görülmekte (işlemci fanı ramlere çadır vazifesi görmektedir sürekli üzerine soğuk hava üflemektedir)
    Mosfet: Thermalright Mosfet Cooler sipariş ettim pazartesi elimde.
    1xRaidmax 12cm fan
    1xNanoxia 8cm fan(bu ikisi içeri hava akışını sağlamaktadır)
    1xCoolermaster 8cm salyangoz(eksoz görevi görmektedir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcmanialuck -- 15 Mart 2008; 18:02:59 >

• arkadaşlar bu anakartı kullanan birileri varmı. bios versionum 1.2 ve voltaj veremiyorum. 1.3 biosuyla açılıyomu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcmanialuck

arkadaşlar bu anakartı kullanan birileri varmı. bios versionum 1.2 ve voltaj veremiyorum. 1.3 biosuyla açılıyomu ?

voltaj vermeden ortalama 2.7 ghz ye çıkabilirsin diye düşünüyorum. voltaj ile günlük 3.0 - 3.1ghz de kullanabilirsin. bi yükle bakalım yeni biosu belki voltaj bölümü açılır.
  • 3ghz görebilmeniz lazım... yinede 3870x2 için düşük kalıcaktır dier bileşenler..
  • hocam o ekran kartına o sistem gitmemiş gibi. en azından bi c2d c2q felan alsaydınız keşke. msi 790'a vericeğiniz paraya basit bi p35 anakart ve e8000 serisi ve q6000 alıp süper bi sistem kurabilirdiniz. bence ama o işlemci şansınıza bağlı olarak çıkar. günlük 3ghz zor gibi
  • voltaj vermek iiçin PAGE UP ve PAGE DOWN tuşlarını kullanıyorsun amd4200 x2(brishbane çekirdek) ile aynı anakart 2.85 oldu en son daha fazla gitmior bende...
  • quote:

Orjinalden alıntı: akkinooo2

hocam o ekran kartına o sistem gitmemiş gibi. en azından bi c2d c2q felan alsaydınız keşke. msi 790'a vericeğiniz paraya basit bi p35 anakart ve e8000 serisi ve q6000 alıp süper bi sistem kurabilirdiniz. bence ama o işlemci şansınıza bağlı olarak çıkar. günlük 3ghz zor gibi

niçin zor olsun çoğu brisbane işlemci 3 ghz de günlük olarak kullanılabilir tabi takoz çıkmadığı sürece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD - ATHLON 64 X2 5000+ AM2
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi bir soğutucu ile 1.4V-1.45v da 3150 Mhz stabil kullanırsın...
  • soğutcu performansım çok iyi 3150 den yukarı çıkamadm 1.381 volt la
    ayrıca sistemimin diğer bileşenlerinin düşük olduğunun farkındayım fakat geçici olarak duruyo anakart işlemci ve ram deişecek
  • Çift işlemcili ekran kartının fiyatı 500 usd anakartın fiyatı da gayet sağlam değişmesine pek lüzum yok gibi ancak işlemci o işlemci bilmiyorum ya pek inandırıcı gelmedi bana
  • Arkadaşlar MSı 790X CF Bende sorunsuz ve stabil 3000 ghz de çalışıyor voltaj vermeden HT yi 4x yaptım sıcaklk 32 dereceyi geçmiyor daha 40 c yi görmedim işlemci olarak 65 nm X2 4800 muhteşem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.