Şimdi Ara

HIS HD4870 512MB 256BİT DDR5 (h487fn512p)SORUN VAR UZMANLAR EL ATTIN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dedigim gibi ekran kartımda sorun var ve şuan boşta yatıyor :( markası hıs hd4870 512mb 256bit ddr5 (h487fn512p) ve akasa sogutucu üzerinde bulunmaktadır.Sorunu tam olarak nasıl oldu ne oldu anlatıyorum ben Battlefield Bad company 2 yi oynuyordum sorun yoktu sonra klavye üzerinden masaüstüne geçme istedim alt+tab yaptım ki yapmaz olayım :( sonra masaüstüne geçmedi ve dondu oyun siyah ekranda kaldı ve ses vardı.sonra bekle bekle olmadı reset attım bilgisayarıma( işletim sistemi win7 64bit)sonra windows açılır gibi oldu ve windows 7 logosunda dondu sonra ekran kartını çıkardım üzerinde onboard olan hd4200 açtım görüntü geldi sorunsuz sonra tekrar taktım 4870 i aynı sorun oluyordu bazen donuyor kalıyordu bazen açılacak gibi oluyor ama reset atıyordu sonra güvenlik modan girmeye çalıştım ve girdim güvenip moda sorun yok giriyordum. sonra işletim sistemini degiştim xp sp3 kurdum görüntü açıldı normal kuruldu windows sonra driverlarını kuruyordum ekran kartının tam kurulurken baktım reset attı yine eskisi gibi oldu aynısını win7dede denedim kurdum driverları yüklerince reset atıyor ama yüklü olmadıgında açılıyor sorunsuz. cd de olan driverini kurdum sorun yine aynıdı sizce sorun ney ? (anakartın pci e yeri saglam başka ekran kartı taktım pci e yuvası saglam )
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• vga ram sorunu gibi görünüyor .. cok olmuş ama kimse yazmamış diye cevap veriyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.