Şimdi Ara

HIS HD4870 IceQ 4+ Turbo Overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya şuanda 1gb HIS HD4870 IceQ 4+ Turbo ekran kartımı overclock ediyorum ama bu kartın sınırları nelerdir tam olarak bilmiyorum, az önce 820/1200 de yarım saat falan sorunsuz çalıştı ama ondan önce bişiler yaparken mavi ekran verdi bilgisayar, o yüzden şimdi fazla ilerilere gitmek istemiyorum, sınırlarını öğrenmek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim...
    bide oc yaparken rivatuner kullanıyorum, fan ı %70 e açıp oc yapıorum, sıcaklık düşük seviyelerde oluo yani, başka dikkat etmem gereken şeyler varmı?

• Değerleri yavaş yavaş arttırarak çıkabilceğin en yüksek stabil değeri bul.. Sonra ekran kartını zorlayacak bir oyuna girip ekran kartını test et.Eğer hata,mavi ekran,vs. vermezse o ayarlarla kullanırsın.Eğer hata verirse değerleri biraz düşürüp yine test edersin..
    Ekran kartının sınırlarınıda öğrenmek için google'a 1gb HIS HD4870 IceQ 4+ Turbo overclock yazıp çıkan sitelerdeki kullanıcıların kullandığı değerlere bakarak belirleyebilirsin..
  • turbo modeli için pek fazla konu yok internette, 820/1200 de crysis de yine çöktü... neyse ben denemeye devam edeyim, bi sorum daha olacak böyle çok fazla mavi ekran almam falan ekran kartına ne gibi zararlar verebilir?
  • Zarar verceğini sanmıyorum..
  • gerek yok o kart için oc ye illa yapacam diosan bios mod filan yap
  • kartın fabrika oc li olduğunu zaten biliyorum ama internette bu halini oc ederek daha çok performans alınabildiğini okumuştum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    12 yıl önce açıldı
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.