Şimdi Ara

Hisense QLED 55E7HQTUK 55' Smart 4K Ultra HD TV veya OLED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu cihaz hakkinda bilgi sahibi olan var mi? Yurt disinda yasiyorum buralarda cok tutuluyor. Oled tv almak istedim fakat fiyat bu cihazin en az iki kati. Oled konularina bakiyorum, herkes farkli bir sorundan bahsediyor. Kimi diyor yamuk, kimi diyor yandi vs... Oled alip vay be cidden hayatim degisti filan der miyim acaba yoksa 3-5 gune keske almasaydim zaten netflix, amazon, apple tv filan izliyorum oyle 8k filan izleme aliskanliklarim pek yok.

Yardimci olabilecek varsa sevinirim.

Hayirli Forumlar...

• Hocam yurtdisinda yaşıyorsanız siddetle oled tavsiye ederim.birsey oldumu götür at kafalarina yenisini versinler. Böyle bir imkan varken neden led tv tercih edesiniz ki:) birde imkan varsa minimum 65 inc alın, 4k için 55 inc inanın yeterli olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumunuz icin tesekkurler dikkate alacagim.

• Özenle kullanacaksanız kesinlikle OLED; 120 Hertz Samsung QLED televizyonumuzda 4K yayınları izlerken hipnoz oluyorum. Gerçeklik algısını yakalatıyor insana ve ekrandaki yapımların "yapım" olduğunu hissettirecek bir derinlik katıyor kimi zaman ki OLED ne hissettirir kim bilir...

Annem 4K ekranı görünce fiyat konusunda yükselmeme kızmadı, içime sinerse bir OLED şelale edebiliriz umarım Samsung olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.