Şimdi Ara

HISENSE TV ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
8.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Model ismini tam bilmesem de Hisense marka 32" LED TV'yi dün Ankara Mediamarkt'ta gördüm ve görüntü kalitesini oldukça beğendim. Sanırım model adı LEDN32K15UK. Full HD olmadığını biliyorum ama inanın 82 ekran bir TV de 720p ile 1080p farkı görmek epey zor. Zaten SD uydu yayınlarını izlemek için alacağım. Satıcı bana USBden film izlenmediğini söyledi; belki kendisi yanlış biliyordur; ya da benim gördüğüm model başkadır. Ama KDV dahil fiyatı 899 TL dedi. Benim aklıma yattı; sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 8 Mart 2011; 13:28:43 >
  • bildiğim kadarıyla suan 32k15uk yerine 32k15 geliyor. uk a göre kırpılmış bir model hd ready ve usb den sadece resim müzk oynatabiliyo
    bana göre ileride servisiyle görüşülerek bu cihaza usb den film oynatma özelliği kazandırılabilir birçok lcd de olduğu gibi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmice

quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Enteresan bilgiler oluşmuş :)

Hisense fason üretim yapar yani bizim Vestel gibi,bir çok markayı montajlar,Hisenseyede kimse lisans parası ödemez,çunki Panel üreticisi falan değildir,Dünyanın en büyük 5 tv üreticisinden 1 tanesi hiç değildir !

Ürünü kötülemiyorum,fiyat olarak uygunlar,bazı modellerini alırken özelliklerini inceleyip alın sebebi ise monitör amaçlı üretilmiş modelleri mevcuttur !

Kötü bir firma değil !

Amerikada her 10 evden 1 tanesinde Hisense tv var demek doğru değildir,Amerikada Vizio lcdler çok popülerdir,daha sonra Sony,Panasonic,Sharp,Samsung ürünler tercih edilir !

Hisense Türkiye'de çok yeni aslında alanların yorum yapmaları en doğru paylaşım olur !

yorum yapmadan önce firmayı araştırmanı tavsiye ederim ;)
    1. hisense dünyadaki sayılı panel üreticilerinden biridir.
    2. türkiyeye gelen modellerin çoğu kırpılmış özelliklerle gelir fiyatları düşük tutmak için
    3. amerikayı bilmem ama avustralya ve asyada en çok lcd tv satan markadır ve dünyadaki pazar payı bildiğim kadarıyla %6 dır.
    4. samsung un led serilerinde kullanılan ayak dahil tümüyle hisense patintlidir.
    5. philips gibi markalar kendi panelini üretemezken hisense bunlara panel satar.
    6. dünyadaki en büyük pane üretim tesisine sahiptir ;)

ürünle ilgili resm cekip buraya atarm

Yazdıklarının doğruluğu hakkında ne kadar eminsin.Özellikle 5 numaralı iddiana çok güldüm dünyanın en büyük panel fabrikası olan lg-philips panel fabrikası philipse panel vermiyormuymuş.Philips gibi bir firmanın kendi panel fabrikası varken başkasından alması çok ilginç bir durum.

• onu bilmemde :)) mediamakt bu markanın 120 ekran 100HZ LED tvsini 1999 tl ye satıyor
  • Ben de öğrendim o modeli size onu sormak için gelmiştim ama bulunmuş bile tavsiye edermisiniz? gerçi bir çok şeyi çözmüşsünüz gördüğüm kadarıyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

quote:

Orijinalden alıntı: hilmice

quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Enteresan bilgiler oluşmuş :)

Hisense fason üretim yapar yani bizim Vestel gibi,bir çok markayı montajlar,Hisenseyede kimse lisans parası ödemez,çunki Panel üreticisi falan değildir,Dünyanın en büyük 5 tv üreticisinden 1 tanesi hiç değildir !

Ürünü kötülemiyorum,fiyat olarak uygunlar,bazı modellerini alırken özelliklerini inceleyip alın sebebi ise monitör amaçlı üretilmiş modelleri mevcuttur !

Kötü bir firma değil !

Amerikada her 10 evden 1 tanesinde Hisense tv var demek doğru değildir,Amerikada Vizio lcdler çok popülerdir,daha sonra Sony,Panasonic,Sharp,Samsung ürünler tercih edilir !

Hisense Türkiye'de çok yeni aslında alanların yorum yapmaları en doğru paylaşım olur !

yorum yapmadan önce firmayı araştırmanı tavsiye ederim ;)
    1. hisense dünyadaki sayılı panel üreticilerinden biridir.
    2. türkiyeye gelen modellerin çoğu kırpılmış özelliklerle gelir fiyatları düşük tutmak için
    3. amerikayı bilmem ama avustralya ve asyada en çok lcd tv satan markadır ve dünyadaki pazar payı bildiğim kadarıyla %6 dır.
    4. samsung un led serilerinde kullanılan ayak dahil tümüyle hisense patintlidir.
    5. philips gibi markalar kendi panelini üretemezken hisense bunlara panel satar.
    6. dünyadaki en büyük pane üretim tesisine sahiptir ;)

ürünle ilgili resm cekip buraya atarm

Yazdıklarının doğruluğu hakkında ne kadar eminsin.Özellikle 5 numaralı iddiana çok güldüm dünyanın en büyük panel fabrikası olan lg-philips panel fabrikası philipse panel vermiyormuymuş.Philips gibi bir firmanın kendi panel fabrikası varken başkasından alması çok ilginç bir durum.

Arkadaşın sıraladığı listede yanlışlar var elbetteki,hisense panelini üretmez fakat en iyi panel üreticileri ile çalışır !

Hitachi ile panel ve mercekler üzerinde çok ciddi yatırımları olan bir firma,bir ara IPS-ALPHA panellerinide Hisense tvlerde kullandılar fakat son yapılan Hitachi-Panasonic IPS-ALPHA panel isim hakkı dolayısı ile bu durum yok artık,yinede Hitachi ile belli panellerde devam ediyorlar !

Philps Lg ile çalışır,son çıkan yeni nesil ürünlerinide Lg ile farklı bir seri olarak piyasaya sürecekler,büyük ihtimal sene sonu görürüz !

• quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

onu bilmemde :)) mediamakt bu markanın 120 ekran 100HZ LED tvsini 1999 tl ye satıyor

Evet beyler tavsiye edermisiniz bu Led Tv yi? ... Bende yakından inceledim gayet güzel bi ürüne benziyor.
  • koca forumda alan yok sanırım.varsa da inceleme ve yorum yok.
  • Aynen öyle. Her markadan her model hakkında yorum & inceleme var ama konu hisense olunca sadece firma bilgisi veriliyor o kadar. Eğer hafta sonuna kadar parayı denkleştirirsem alacağım bu Led tv'yi.
  • o zaman senden bekliyoruz.
  • Biraz daha sabır
  • adamgibi bir inceleme kimse yapmamış bolca geyik var adam gibi bişeyler yazsanızda bizde ürünle ilgili bilgi sahibi olsak
  • bu aksam Saturn ForumIstanbul dan aldım. yaklasık 800 tl civarında Sony ve LG peşindeydim. son anda satıcı arkadas HISENSE LED 32k15 in bu aksam itibari ile 1100 tl den 799 tlye indiğini ve bu kampanyanın kısa sürecegini söyledi. Bende aldım. aynı anda bir koruyucu piriz ile birlikte. Yalnız garantisini servis eve gelmeden başlatmıyorlarmış. Servisin startı vermesinden sonra tv yi çalıstırıp ilk izlenimlerimi paylaşacagım.
  • Bu sabah Mediamarkt'tan Hisense 32K15 model LED TV'yi 699 TL'ye aldım. Bildiğim kadarıyla USB'den sadece müzik ve resim oynataibiliyor; ama belki Firmware güncellemesiyle video da oynatabilir diye düşünüyorum. Kullanan varsa tecrübelerini paylaşmasını rica ediyorum.
  • nasıl tv iyi mi acaba?
  • arkadaşlar. mediamarketten 799 tl ye bu gün aldım. yani 29 kasım. teşhir olduğu için bu fiyat.
  • haa eve gelince araştırdım. zaten bu fiyatmış.
    sakın almayın teşhirini boşu boşuna. internette 700 tl ye bile sıfırı var. mal geliyo para kapıda ödeniyo. bende gidip konuşacağım bakalım ne olacak.
  • Vatan Gazetesi-25.07.2010-SAMSUNG'LA AYRILAN ANADOLU GRUBU ÇİNLİ HİSENSE İLE BÜYÜYECEK.

Samsung'la ayrılan Anadolu Grubu Çinli Hisense ile büyüyecek TElItLUl IIHML' Necla DALAN Uzakdoğu firmalarının Türkiye'de yerel ortaklarla büyüyüp sonra kendi şirketlerini kurma trendine son olarak Samsung Electronic katıldı. Elektronikte LG, Panasonic, Sony ve Olympus bu yöntemle Türkiye'de kendi şirketlerini kurdu. Hatta LG ile eski ortağı Digicom mahkemelik oldu. Otomotivde Honda ve Toyota Türk ortaksız yolunu çizerken, Hyundai'de de çoğunluk hissesi artık Güney Korelilerin elinde. Son olarak 5 yıldır beyaz eşyada işbirliklerini sürdüren Samsung ve Anadolu Grubu'nun yolları ayrıldı. Samsung Türkiye adıyla kendi şirketini kuran Samsung Electronic, artık tüm ithalat, zincir marketlere dağıtım ve satış sonrası servisi kendi yapıyor. Anadolu Grubu'nda ise sayılan lOtfe ulaşan 'Digital Plaza' kaldı. Yakında bu işbirliğinin de bitmesi bekleniyor. 'Sektörde kakayı/ Anadolu Grubu'na yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre bu karar grup için sürpriz olmadı. Grubun üst yönetimi, Samsung'un kararından sonra "yeni işbirliği imkanı olmadığı" için bu ayrılığın gerçekleştiğini savunurken sektörden çıkma gibi bir ihtimali ise düşünmedi bile... Antek Teknoloji adıyla yeni bir şirket kuruldu ve Çin'in en büyük televizyon üreticisi Hisense ile işbirliğine gidildi. İlk etapta 3246 inçlik 3 LED, 2 LCD televizyon modeli tüketicinin beğenisine sunuldu. Grupta, "Anadolu Grubu bu sektörde Önemli bir oyuncu olmaya devam edecek. Samsung'un 5 yıl önce pazarda konumu neydi, şimdi hangi noktada diye bakılırsa markaya karağı değer daha net görülür. Bundan sonra Hisense ve başka dünya markalarını Türk tüketicisiyle buluşturacağız" görüşü hakim... UZAKDOĞULU devlerin Türkiye'de yerel ortakla büyüyüp sonra kendi şirketini kurma trendine Samsung da katıldı. 5 yıldır beyaz eşyada işbirlikleri olan Samsung ve Anadolu Grubu'nun yolları ayrıldı. Artık tüm ithalat, dağıtım ve satış sonrası servisi Samsung yapıyor. Anadolu Grubu'nda 100 civarında 'Digital Plaza' kaldı ama bu işbirliği de yakında bitecek. Anadolu Grubu, Antek adlı yeni şirket kurarak Çinli TV devi Hisense'nin ürünlerini satmaya başladı 130 ülkede ürünleri satılıyor 8 milyar dolar cirosu var , 1969 yılında Çin'de küçük bir radyo fabrikası atarak kurulan Hisense, dünya çapında 60 binin üzerinde çalışanı ile milyar dolarlık global bir şirket hâline geldi. Düz ekran TV, elektrikli ev aletleri ve mobil haberleşme konusunda dünyanın Önde gelen şirketlerinden olan Hisense, 2009 yılındaki 8 milyar dolarlık cirosuyla, ticari İstihbarat ve endüstri araştırma kuruluşları ile sektördeki ilk 10 oyuncudan birisi olarak tanınıyor, 22 bağlı şirketi, multimedya, ev aletleri, telekomünikasyon, bilişim teknolojisi, teknoloji hizmetleri ve emlak sektörlerinde faaliyet gösterirken, ürünleri 130 ülkede satılıyor. 2 bin 500'ün üzerinde mühendisi, Ar&Ge merkezi ve multimedya teknoloji laboratuarına sahip. IBM, Hitachi, Whirlpool ve AMD İle klima, buzdolabı ve bilişim teknolojisi geliştirme ve pazarlamaya yönelik ortaklıktan bulunuyor. 2009'u 400 milyon lira satışla kapadı ANADOLU Grubu'nun Anadolu Elektronik şirketi 2005 yılından bu yana Samsung ile birlikte çalışıyordu. Bu yılın başında tüm bayileriyle istanbul'da bir araya gelen Anadolu Elektronik, yıl sonu değerlendirmesi yaparken, 2010 yılı hedef ve stratejilerini de belirledi. Anadolu Elektronik Genel Müdürü Serdar Güray, "2005'te başlayan Anadolu Elektronik-Samsung iş birliği, 2010 da da devam edecektir. Yenİ açılacak Samsung Digital Plazalar ile işbirliğimizi büyüteceğiz" demişti. Şirket, 2009'u 400 miyon TL'nin üzerinde satış, hacmi İle kapattı.

• %100 çin malıdır.çin markasıdır ve çöptür.

anadolu grubunun getirme sebebi ise karının çok yüksek düzeyde olmasıdır. kalitesiz ve asla alınmaması gereken bir markadır

philips hisenseden asla panel almaz, ispat istiyorsanız global philipse mail atın. lg ve kendi panellerini kullanır

hisense , en büyük panel üreticiside değil bu da bi yalandır.

ÇİN MALINI EVİME SOKMAM ŞAHSEN OZELLİKLE TV DE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 3 Aralık 2011; 20:12:55 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.