Bildirim
HISENSE TV ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gözün kapalı aldiyebileceğim bir üründür -
aslında hisense lerden alan varsa güzel bi bol resimli inceleme koysada baksak -
samsung lg panasonic varken bu riske girilir mi bilemiyorum. belki de bunlardan çok daha iyi bir ürün yapmışlardır. -
Yetti Gayrı... Birileri Gözünü Kapatıp Alsın Da Yapsın İncelemesini, Bizler De Nasiplenelim... -
Ben uzun suredir bu ürünü araştırıyorum. abd de yasayan bır arkadasımla gorustum abd de her 10 lcd den 1 ı hisense miş. artı adamların beyaz eşyasıda varmıs. ben alıyorum cok yakında paramı denklestırıp. -
Radyoları vardı eskiden -
Alabilirsiniz. Dünyanın en büyük 5 TV üreticisinden birisi. 200'den fazla LCD lisansına sahip bir firma. Türkiye'de Anadolu Grup garantili satılıyor. Samsung, LG gibi firmalar bu firmaya lisans parası da ödüyormuş.
Ben TV'lerini gördüm görüntü kaliteleri çok iyi. Bana alır mısın derseniz istediğim fiyattan LED TV verselerdi alırdım. -
Enteresan bilgiler oluşmuş :)
Hisense fason üretim yapar yani bizim Vestel gibi,bir çok markayı montajlar,Hisenseyede kimse lisans parası ödemez,çunki Panel üreticisi falan değildir,Dünyanın en büyük 5 tv üreticisinden 1 tanesi hiç değildir !
Ürünü kötülemiyorum,fiyat olarak uygunlar,bazı modellerini alırken özelliklerini inceleyip alın sebebi ise monitör amaçlı üretilmiş modelleri mevcuttur !
Kötü bir firma değil !
Amerikada her 10 evden 1 tanesinde Hisense tv var demek doğru değildir,Amerikada Vizio lcdler çok popülerdir,daha sonra Sony,Panasonic,Sharp,Samsung ürünler tercih edilir !
Hisense Türkiye'de çok yeni aslında alanların yorum yapmaları en doğru paylaşım olur ! -
bu tv hakkında adam akıllı bilgi verebilecek biri vrmı acaba,bende almayı düşünüyorum ama balıkesirde hiç göremedim görüntüye baksam yeter,olmadı xbox360'ı götürüp takarım ama yok meret ancak internet üzerinden alacağım -
@andy1 firma sizin söylediklerinizin aksini iddia ediyor. Şurayı incelemenizi tavsiye ediyorum. Ayrıca Anadolu grubunun yaş tahtaya basacağını düşünmüyorum. Anadolu grubunu arayıp sorduğunuzda en büyük panel üreticilerinden birisi olduğunu söylüyor. Söylediklerinin hepsi yalan insan artık kimseye güvenemeyeceğiz demektir. -
Ben bugün metro gross markette 3-5 modelini gördüm. Görüntü kalitesi ( bana göre ) pek çok markadan iyiydi. Ancak uzun zamandır panel / fiyat incelemiyorum.
İncelemeden almayın derim.. selamlar -
quote:
Orijinalden alıntı: andy1
Hisense fason üretim yapar yani bizim Vestel gibi,bir çok markayı montajlar,Hisenseyede kimse lisans parası ödemez,çunki Panel üreticisi falan değildir,Dünyanın en büyük 5 tv üreticisinden 1 tanesi hiç değildir !
Ürünü kötülemiyorum,fiyat olarak uygunlar,bazı modellerini alırken özelliklerini inceleyip alın sebebi ise monitör amaçlı üretilmiş modelleri mevcuttur !
Kötü bir firma değil !
Amerikada her 10 evden 1 tanesinde Hisense tv var demek doğru değildir,Amerikada Vizio lcdler çok popülerdir,daha sonra Sony,Panasonic,Sharp,Samsung ürünler tercih edilir !
Hisense Türkiye'de çok yeni aslında alanların yorum yapmaları en doğru paylaşım olur !
yorum yapmadan önce firmayı araştırmanı tavsiye ederim ;)
1. hisense dünyadaki sayılı panel üreticilerinden biridir.
2. türkiyeye gelen modellerin çoğu kırpılmış özelliklerle gelir fiyatları düşük tutmak için
3. amerikayı bilmem ama avustralya ve asyada en çok lcd tv satan markadır ve dünyadaki pazar payı bildiğim kadarıyla %6 dır.
4. samsung un led serilerinde kullanılan ayak dahil tümüyle hisense patintlidir.
5. philips gibi markalar kendi panelini üretemezken hisense bunlara panel satar.
6. dünyadaki en büyük pane üretim tesisine sahiptir ;)
ürünle ilgili resm cekip buraya atarm
-
HİSENSE Dünyanın en büyük lcd üreticilerindendir beyazeşyasıda var onu türkieye girince yazarız evet üretimde ilk 10 arasındadır birçok ülkede üretim yapan fabrikaları vardır çin in enbüyük elektronikfirmasıdır Türkiyedede üretim üstü kurma konusunda anadolu grubu ile görüşmeler devam edmektedir görüşmeler olumlu geçerse en kısa zamanda üretilime geçecek koç vede zorlu grubuna büyük rakip olacaktır türkiyenin herköşseinde servis ağı bulunmaktadır bırakın onu ürünler türkiyeye gelmeden servis ağını kurmuştur.CES2011 fuarında tanıttığı ürünleride arkadaşlarımızın incelemesini tavsiye ederim -
Yukarıdaki arkadaş bilmeden Firmayı yerden yere vurmuş. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp herzaman söylerim bunu. Amerikada yaşıyor gibi konuşmuş. yaşayanlardan dinleyin bilin derim. hisense Usa da var bol miktarda. Panellerinide kendi üretir. SAMSUNG gibi yapay renkler vermez doğal renkler verir.
SAMSUNG VE SHARP GİBİ AYNA NİYETİNE KULLANAMAZSINIZ ONLAR KADAR YANSITMA YAPMAZ. ELEKTRİK KONUSUNDA CİMRİDİR.
ARAŞTIRIN KARDEŞİM HİÇ BİRŞEY YAPAMIYORSAN ÇIK ÜRÜNÜ İNCELE GÖR
2 ay içindede Türkiyede üretime başlıyorlar. -
quote:
Kötü bir firma değil !
Hisense Türkiye'de çok yeni aslında alanların yorum yapmaları en doğru paylaşım olur !
amma sallamış bu arkadaş ya
ayıp denilen birşey var.
adamlar fabrika kuruyorlar buraya sen neler sallıyorsun. sony gibi bekoda montaj yaptırmıyorlar. toshiba gibi vestelde yaptırmıyorlar.
arkadaşlar ürünü aylardır araştırıyorum içiniz rahat olsun. özellikle 40t28 modeli çok güzel.
-
2 ayda üretime başlama olayı şuanda yok hala görüşülmekte ama anlaşma sağlanırsa en kısa sürede üretilime geçilecek.ANADOLUGRUBU beyaz eşyası konusundada görüşmeleri sürdürmekte adamların fason ürettiği büyük firmaları bir araştırın kimlere ürün yapmaktalar ozaman dersinizki evet çok büyük firma klima no frost buzdolabı bi araştırın derim özellikle bu ay yeni modellerini piyasaya soktular genelde led tv zaten led tv fiyatları çok cazip öçzellikle 82 ekranında 899 tl civarı kalitesinden yana zaten firmayı araştıranların şüpe duyma şansı yok pazara hareket ve renk katacaktır bundan kimsenin kuşkusu olmasın -
bencede iyidir ya fiyatlar falann -
quote:
Orijinalden alıntı: dogussonmez
quote:
Kötü bir firma değil !
ayıp denilen birşey var.
adamlar fabrika kuruyorlar buraya sen neler sallıyorsun. sony gibi bekoda montaj yaptırmıyorlar. toshiba gibi vestelde yaptırmıyorlar.
arkadaşlar ürünü aylardır araştırıyorum içiniz rahat olsun. özellikle 40t28 modeli çok güzel.
Sallama bir olay yok !
Kaldıkı başka bir konuda Hisense hakkındaki bilgileride yazdım ve Firmayı kötülemedim,olaya yada yorumu nasıl okuyorsunuz anlamış değilim !
Hisense Çin Devletinin resmi kuruluşudur Çinde bir çok Üniveristede bölümleri yada kendilerine ait Üniversiteside mevcuttur,bunları yazıyorumki ezbere yorumlar olmasın,firmayı kötülediğim falan yok !
Hisense,fason yaptırmaz demişsin Hisense fasonun en alasını yapan en büyük firmalardan biridir,bir çok meşhur firmaya fason ürünler yapar,buna tvler,buzdolapları,çamaşır makineleri,klimalarda dahil !
Fason üretim kötümüdür,bunuda yanlış anlarsınız okumadığınız için,Fason üretim her firmanın harcı değildir,Vestel,Grundig,Beko kötülenmiş,ezbere karalamadan öteye geçmez !
Fason yapmak için alt yapınız olması lazım,yetişmiş eleman ve özel Bölümler AR-GE desteğiniz olması gerek,önce Fason nedir bunu öğrenelim,konfeksiyonla karıştırmayın !
Hisenseye gelirsek,alınmaz demedim dememde,Türkiye için yeni bir markadır,iş Anadolu gurupta biter SAMSUNGta olduğu gibi ellerine yüzlerine bulatırırlarsa,bu firma Samsung gibi yapmaz anladığı anda Anadolu gurubunu şutlar !
Hisense aslında fabrika falan kurmuyor zaten fabrikası Avrupada mevcut üretimlerini orda yapıyorlar !
Hisensemi,LG-Samsungmu derseniz şunu net söylerim elbetteki Hisense nedeni ise Çin firmalarının en ciddi olanıdır daha doğrusu Çin Hükümetinin yasal olmasada temsilcisidir,uyduruk Çin firmalrından değildir !
Lütfen mesajın özünü okuyun,Hisenseyi ezbere karalayanlar varken ben firmanın başka bir konuda ne kadar ciddi bir kuruluş olduğunu savunan ilk yorumculardan biriyim !
Bilmiyorsunuzdur şunuda belirtmek isterim,Çin'in ilk ve %100 herşeyi ile 3D panelini üreten firmanında ortağıdır 2011'de bu gerçek 3D Televizyonlarıda nasipse görürüz,fiyatınıda yazıyım sallıyor demeyin yaklaşık 20.000 Dolar civarında olacak 3dD dev ekran panel çin şuanda belirlenen gayri resmi fiyattır !
Umuyorum anlaşılmıştır,boş yere sataşma amaçlı yorumlar Lütfen olmasın !
-
quote:
Orijinalden alıntı: dogussonmez
quote:
Kötü bir firma değil !
ayıp denilen birşey var.
Arkadaşlar şu Sony ürünlerini Arçelik'te üretiyor tesbitinize açıklık getirin veya iyice araştırıp öyle yazın..Bilmeyen insanları yanlış yönlendirmeyin..Sony BX,CX.EX serileri gibi alt serilerinin BİR KISMININ SADECE MONTAJINI Türkiye'de yaptırıyor...Sony satıcısı veya mensubu değilim..Neredeyse 3 kuşaktır Sony kullanıcısıyız ve yılların elektronikte uzmanlaşmış ileri düzey batı ülkelerinde bile ekol olan ve kabul gören bir markayı Hisense diye bir markayla bir anda aynı kefeye ya da daha aşağıya koyabiliyorsunuz..Bunu anlamak ve kabul etmek mümkün değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Accept07 -- 6 Mart 2011; 12:31:19 >
Benzer içerikler
- 65 inç tv önerisi
- techwood tv alınır mı
- onvo mu dijitsu mu
- toshiba 65ua2263dt
- qned nedir
- en iyi televizyon markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X