Şimdi Ara

VESTEL SMART 42PF7175 106 EKRAN LED TV İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
2
Favori
18.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  VESTEL SMART 42PF7175 106 EKRAN LED TV İNCELEMESİ

selamlar
    alet bu
    http://www.vestel.com.tr/vestel-smart-42pf7175-106-ekran-led-tv

genel olarak meratk edilen şeylere değinecem...
    çok fazla vakit geçiremedim aletle :)
    çerçeve gerçekten ince ve metal
    dahili wi-fi yok
    vezz 200 diye bi usb dongle var
    ya da kablo bağlantısı kullanacaksınız
    digiturk ve dsmart uyunmlu hd uydu alıcısı var
    renkler çok canlı değil ve ekran da çok parlak değil
    izleme açısı olarak en iyi sonucu tam karşıdan alıyosunuz, 45 derece yandan bakınca kararmalar az da olsa hissediliyor, ips olmalıymış
    eğer pencere falan varsa odada, içeri giren ışık tamamen tv yi görünmez kılıyor

mkv oynatıyor
    altyazı boyutu, konumu ve senkron olayı var
    yalnız DVBRip formatlı belgesel denedim, ve açmadı...
    dts ses konusunu deneyemedim
    smart özelliği her tv deki gibi çok çok hızlı değil
    flash içerik desteklenmiyor
    air kumanda desteği var, 59 tl
    dlna var
    güç tüketimi 65 w

ses kalitesi gerçekten vasat
    notebook hoparlöründen hallice
    bas falan yok yani
    tıngır tıngır bişey
    harici sistem takmak şart

şu görüntü iyileştirici ıvır zıvırlar pek işe yaramıyor
    dinamik kontrast, gerçek siyah vs.

digiturk plus ile kullanıyorum
    hd harici yayınlar bulanık, netlik yok

bu kadar

• açıklamalar için teşekkürler.
  • hocam tv hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?

yorumda bulunmuşsunuz ama aradan geçen zaman daha iyi açıklama yapmanızı sağlayabilir belki. ben de almayı düşünüyorum, ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pentatlon

hocam tv hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?

yorumda bulunmuşsunuz ama aradan geçen zaman daha iyi açıklama yapmanızı sağlayabilir belki. ben de almayı düşünüyorum, ne dersiniz?

tv yi aldım ama hala kullanma fırsatım olmadı doğru düzgün
    şubat tatilinde eve gidince bakacam artık
    ama ilk izlenimlerim
    alınabilir bir cihaz
    çerçeve inceliği çok iyi
    görüntü kalitesi de iyi
    tek olumsuz yanı sesi iyi değil
  • Renkler canli değil ve ekran parlak değil. Pencere aciksa isik varsa görüntü belirsizlesiyo demistiniz. Yani cok sorun yok ama yine de daha iyi olabilirdi mi diyosunuz hocam. Ses nasi, cok actiginizda cizirtimi geliyo.

Bir de kanal değişimleri nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Renkler canli değil ve ekran parlak değil. Pencere aciksa isik varsa görüntü belirsizlesiyo demistiniz. Yani cok sorun yok ama yine de daha iyi olabilirdi mi diyosunuz hocam. Ses nasi, cok actiginizda cizirtimi geliyo.

kanal değişimi konusunda bişey diyemem
    dt plus ile kullanıyorum
    ama diğer 32 inç vestel'e göre menü açılışları falan yavaş değil
    renk ve parlaklık konusuna gelince;
    eğer ortamda güneş ışığı fazlaysa perdeleri çekeresen daha iyi görünmekte...
    ayrıca renkler çok canlı gelmedi, aslında kişiye göre değişir bu bence
    gidip görmende fayda var bir bayide
    cuma günü tekrar bi bakarım, evde olacağım
    fotoğraf çeker atarım buraya
    hatta smart, menü vs. geçişleri için videoda çekerim, buradan takip edersin...
    dediğim gibi tv yi çok fazla inceleyemedim...
    sonuçta üst seviye bir tv değil
    çok bişey beklememek lazım
    servis problemi falan yok işte

• anladım, teşekkür ederim hocam.

ben de bu arada gidip bayide bir bakayım görüntüye.

smart ve menu geçişleri konusunda da sizden bilgi alırım, teşekkürler tekrar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seg 82 ekran hd ready lcd tv
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vestel almanızı tavsiye etmem ömrü en fazla 1-2 sene sonra buzzing mi dersin renklerde solmamı dersin ne ararsan olur.Vestel smart televizyonda kaç senedir piyasada ? lg - samsung - sharp - sony - philips kaç yıldır smart tv olarak piyasada ve teknik servis olarak inan vestel kadar berbatı yok.Forumları okursan bir lg samsung yada başka bir televizyon bozulduğunda hemen geliyorlar yenisiyle değiştiriyorlar vestel napıyor anlatayım televizyonu götürüyorlar teknik serviste 1 hafta bekliyor yada 3 gün sonra yapılamıyacak bir hataysa kullanıcı hatası diyip elinize veriyor hadi geçmiş olsun seçim sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: qokhan733x

Vestel almanızı tavsiye etmem ömrü en fazla 1-2 sene sonra buzzing mi dersin renklerde solmamı dersin ne ararsan olur.Vestel smart televizyonda kaç senedir piyasada ? lg - samsung - sharp - sony - philips kaç yıldır smart tv olarak piyasada ve teknik servis olarak inan vestel kadar berbatı yok.Forumları okursan bir lg samsung yada başka bir televizyon bozulduğunda hemen geliyorlar yenisiyle değiştiriyorlar vestel napıyor anlatayım televizyonu götürüyorlar teknik serviste 1 hafta bekliyor yada 3 gün sonra yapılamıyacak bir hataysa kullanıcı hatası diyip elinize veriyor hadi geçmiş olsun seçim sizin

ben öyle hemen gelip televizyonu değiştiren servis görmedim bu yaşıma kadar
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/lg
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2241512/lg-garantili-olmasina-ragmen-servis-ucret-talep-ediyor/3xiu5
    en azından vestel servisleri ilçelerde bile var...
    dediğin markaların servisleri ne kadar yaygın ?

• Evde 8-9 senedir 32" bir Vestel LCD kullanıyorum. Wireless ve Digital Media Player özellikleri var. Henüz "Smart TV" denilen tür çıkmadan önce çıkmış bir öncü akıllı TV örneği. WiFi ile ağ üzerindeki dosyalara erişip oynatabiliyor. Altyazı için özel bir format kullanıyor ve ne yazık ki mkv oynatamıyor. Ama bu geçen sürede ne ekranına birşey oldu, ne renkleri soldu.
  • Televizyonları iyi olabilir şuan zaten televizyona yatırım yapıyorlar arge sırf tv'ye yönelmiş durumda üst serilerin hepsi lg panel 600 hz olayı palavra yazılımla yükseltilebiliyor. Beyaz eşyalarının kalitesi gerçekten kötü yakın zamanda aldığımız buzdolabında bunu bizzat yaşadım teknik servisi çağırdım bakmaya 20 lira aldı kırılan malın fiyatı 15 lira yorumsuz.Vestelin bi anısı daha var patron temizlik işçisine sormuş neden çalışıyorsun diye işçi (emektar) ekmek parası için dediği için işten kovmuş var mı böyle bir dünya, vestel arge'sinin tanıtım videosunu izlemen yeterli olacaktır zaten.
  • JerryDrake J kullanıcısına yanıt
    Televizyonları iyi olabilir şuan zaten televizyona yatırım yapıyorlar arge sırf tv'ye yönelmiş durumda üst serilerin hepsi lg panel 600 hz olayı palavra yazılımla yükseltilebiliyor. Beyaz eşyalarının kalitesi gerçekten kötü yakın zamanda aldığımız buzdolabında bunu bizzat yaşadım teknik servisi çağırdım bakmaya 20 lira aldı kırılan malın fiyatı 15 lira yorumsuz.Vestelin bi anısı daha var patron temizlik işçisine sormuş neden çalışıyorsun diye işçi (emektar) ekmek parası için dediği için işten kovmuş var mı böyle bir dünya, vestel arge'sinin tanıtım videosunu izlemen yeterli olacaktır zaten.
  • Cokd a kaliteli degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D5240269 -- 3 Şubat 2014; 12:05:58 >
  • arkadaşlar ben alalı 1 gün oldu ve arıza yaptı vestel markasını kimseye tavsiye etmem. paramızla rezil olduk
  • 7070 serisiyle karşılaştıran oldu mu? Hangisini tavsiye edersiniz?
  • televizyon nasıl bende almayı düşünüyorum yazdıklarınızı okuyunca vazgeçer gibi oldum ?
  • şurdaki yorumların %30 boş fake
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

VESTEL SMART 42PF7175 106 EKRAN LED TV İNCELEMESİ

selamlar
    alet bu
    http://www.vestel.com.tr/vestel-smart-42pf7175-106-ekran-led-tv

genel olarak meratk edilen şeylere değinecem...
    çok fazla vakit geçiremedim aletle :)
    çerçeve gerçekten ince ve metal
    dahili wi-fi yok
    vezz 200 diye bi usb dongle var
    ya da kablo bağlantısı kullanacaksınız
    digiturk ve dsmart uyunmlu hd uydu alıcısı var
    renkler çok canlı değil ve ekran da çok parlak değil
    izleme açısı olarak en iyi sonucu tam karşıdan alıyosunuz, 45 derece yandan bakınca kararmalar az da olsa hissediliyor, ips olmalıymış
    eğer pencere falan varsa odada, içeri giren ışık tamamen tv yi görünmez kılıyor

mkv oynatıyor
    altyazı boyutu, konumu ve senkron olayı var
    yalnız DVBRip formatlı belgesel denedim, ve açmadı...
    dts ses konusunu deneyemedim
    smart özelliği her tv deki gibi çok çok hızlı değil
    flash içerik desteklenmiyor
    air kumanda desteği var, 59 tl
    dlna var
    güç tüketimi 65 w

ses kalitesi gerçekten vasat
    notebook hoparlöründen hallice
    bas falan yok yani
    tıngır tıngır bişey
    harici sistem takmak şart

şu görüntü iyileştirici ıvır zıvırlar pek işe yaramıyor
    dinamik kontrast, gerçek siyah vs.

digiturk plus ile kullanıyorum
    hd harici yayınlar bulanık, netlik yok

bu kadar

HOCAM YORUMLARININ BAZILARINA KATILIYORUM BAZILARINA KATILMIYORUM TVNN RENKLERİ BENCE AŞIRI CANLI YEŞİLİ VE SARIYI AŞIRI FOSFORLU GÖSTERİYOR DİNAMİK MODUNA ALIRSAN GAYET İYİ GÖSTERİYOR AMA SD YAYINLARIN COK NADİR İZLENMEYEN TVLER VARYA İŞTE NUR TV VB. ONLAR NET DEĞİL GENELİ GAYET GÜZEL HD YAYINLAR GERÇEKTEN COK KALİTELİ 6 AYDAN UZUN SUREDİR KULLANIYORUM İNTERNETİ VGA HER ŞEYİ SORUNSUZ HER TÜRLÜ DENEDİĞİM ŞEYİ AÇTI..ALMAK İSTEYENE TAVSİYE EDİLECEK BİR TV ÖZELLİKLEDE FİYATINA GÖRE GAYET İYİ OZELLİKLERE SAHİP TEK SORUN BENDE RENKLERİN ASIRI PARLAK GÖRÜNMESNDEN SİKAYETCİYİM HOCAM RESİMDEKİNDEN DAHA CANLI GÖRÜNÜYOR RENKLER BUDA BENİM GÖZÜMÜ YORUYOR ÖZELLİKLE YEŞİL RENGİNN BAZI TONLARI COK FOSFORLU GÖRÜNÜYOR AMA TV GERÇEKTEN BASARILI..

• quote:

Renkler canli değil ve ekran parlak değil. Pencere aciksa isik varsa görüntü belirsizlesiyo demistiniz. Yani cok sorun yok ama yine de daha iyi olabilirdi mi diyosunuz hocam. Ses nasi, cok actiginizda cizirtimi geliyo.

SESE DEĞİNECEK OLURSAK CIZIRTI FELAN YOK BİRAZ ABARTILMIS SES DAHA İYİ OLABİLİRMİŞ AMA GAYETTE GÜZEL SES ÇIKISI VAR BEN TAVSİYE EDERİM..
  • bizde alalı 3 gün oldu. ekran bana karanlık gelmişti renkler felan ama ayarlardan parlaklıktı felan bişeyler ayarladım düzeldi. şuan gayet canlı. yalnız nedense lg g3 telefonumu bağladıgımda onu görmüyor. o konuda bi çözüm bulamadım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.