Şimdi Ara

VESTEL SMART 42PF7175 106 EKRAN LED TV İNCELEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
18.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bizde Vestel 50PF7175 aldık 50" smart,400hz vs.Gold dan aldık birde avea kod ile 44tl indirim yaptık.1556Tl ye geldi.Yorumları görünce biraz tırstım inşallah kötü çıkmaz.Geldiğinde bir inceleme yaparım.
  • samsung s4 ve vestel smart uygulamaları uyum içinde çalışıyor. follow me için de tv nin uydusunu kullanmak lazımmış
  • Lanka oyun konsolu varsa deneyimlerini yazsana acil lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymustafa59

quote:

Orijinalden alıntı: pentatlon

Renkler canli değil ve ekran parlak değil. Pencere aciksa isik varsa görüntü belirsizlesiyo demistiniz. Yani cok sorun yok ama yine de daha iyi olabilirdi mi diyosunuz hocam. Ses nasi, cok actiginizda cizirtimi geliyo.

Bir de kanal değişimleri nasil?

SESE DEĞİNECEK OLURSAK CIZIRTI FELAN YOK BİRAZ ABARTILMIS SES DAHA İYİ OLABİLİRMİŞ AMA GAYETTE GÜZEL SES ÇIKISI VAR BEN TAVSİYE EDERİM..

TVDE TEK SORUNUM BİRDE KARANLIK ORTAMA GEÇİLDİĞİNDE TVNİN ORTAMA GÖRE BİR KOYULASMA OLUYOR GECE BOĞAZ MANZARASI VAR MESELA GÖRÜNTÜ ORDA SİYAH AGIRLIKLI OLUNDA LOGOYLA BERABER GÖRÜNTÜ SİYAHA AGIRLIK VERİYOR YANİ KARARIYOR NORMALDE COK BELLİ AMA AZ BELLİ OLUYOR GÖRÜNTÜ BUNUN AYARDAN KAYNAKLANDIGINI DÜŞÜNÜYORUM BU MODEL TV Sİ OLAN VARSA BANA YARDIM EDEBİLİRMŞ?BU SORUN SİYAH ORTAM GEÇİNCE DEVAM ETMİYOR SADECE SİYAH ORTAMDA SİNYAL YOK YAZAR GÖRÜNTÜ KARARIRYA BUNDA GÖRÜNTÜDE BELLİ AMA BELİRGENLİĞİ AZALTIYOR KOYULASTIRIYOR GÖRÜNTÜYÜ..YARDIMINIZI BEKLİYORUM..

• quote:

Orijinalden alıntı: salihseval1907

Lanka oyun konsolu varsa deneyimlerini yazsana acil lazim

Konsol malesef yok ama hiç tereddüt etmeden alabilirsin.pc yi bağladım vga kablosu ile dirt 3 fln oynadım 2dk görüntü gayet iyi.sadece kanal geçişleri biraz yavaş.ben gold tan aldım.avea indiitmi ile 1550ye 50tl de vestel servise kurdurma parası verdim.aynı hesaba geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

quote:

Konsol malesef yok ama hiç tereddüt etmeden alabilirsin.pc yi bağladım vga kablosu ile dirt 3 fln oynadım 2dk görüntü gayet iyi.sadece kanal geçişleri biraz yavaş.ben gold tan aldım.avea indiitmi ile 1550ye 50tl de vestel servise kurdurma parası verdim.aynı hesaba geldi.

Tesekkur ederim ps3 cafe acicaktim beni coook rahatlattin sagolasin...

• quote:

xbox 360s ile kullanıyorum...
    görüntü çok iyi
    titreme vs. yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

quote:

görüntü çok iyi
    titreme vs. yok

50 inc olanında da basarili midir acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

quote:

görüntü çok iyi
    titreme vs. yok

50 inc olanında da basarili midir acaba

32 inç vestel tvd hiç iyi değildi... onu söyleyebilirim sadece
  • Bende 1 haftadır Regal Le42f8445s modelini kullanıyorum televizyon görüntü olarak da ses olarak da mükemmel bence. 3d pasif gözlüklü ve çok güzel çalışıyor. Smart özelliği güzel ancak tek sorun youtubeda videorın bazıları takılıyor. Bu sorun tvyo, izlesene vb. video sitelerinde yok demekki sorun yazılımsal diye düşünüyorum.https://store.donanimhaber.com/0f/86/b3/0f86b3029f862a62ce735e1847c9b881.jpghttps://store.donanimhaber.com/62/f4/1d/62f41d85d659f08025e544b0b6dc8574.jpg
     VESTEL SMART 42PF7175 106 EKRAN LED TV İNCELEMESİ VESTEL SMART 42PF7175 106 EKRAN LED TV İNCELEMESİ

• vestel led tv 7175 aldım.
    sorunlardan geçilmiyor
    youtube ye videoları yüklüyorum .
    belki başkalarına faydası olur diye.30 gün oldu bir çözüm bulunamadı.
    tv izleme keyfi falan kalmadı.

bütün bunlar smartta değil bizzat tv izlerken oluyor

böyle bir durumu yaşayan var mı?buna nasıl bir çözüm bulunabilir?

http://www.youtube.com/channel/UC04Ore1Xhb7K-VDArsAHxsA
  • Nazir Rİza kullanıcısına yanıt
    Televizyonun arızalı olduğu ortada.Servis çözüm olur inşallah garantisi vardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgokhan

Televizyonun arızalı olduğu ortada.Servis çözüm olur inşallah garantisi vardır...

evet garantisi var eğer bir işe yararsa.alalı 30 gün oldu
    müşteri hizmetlerini aradım.
    şikayetvar.com da durumu anlattım.
    birde bir mesaj yollamakla herşeyi halletmiş gibi görünüyorlar.
    pazartesi gelebileceklerini söylediler ama bakalım serviz elemanlarının gelmesi ile sonuç ne olacak?

insanın tv yi açmaya içi elvermiyor. her gün öyle...
    Servisi çok sağlam için rahat olsun. Benim aldığım ilk televizyon Finlüxtü kutusundan dahili uydu alıcısı bozuk olarak çıktı bir hafta içerisinde bu Regali getirdiler.Klimada Vestel. Onunda bir ay sonra gazı kaçtı servisi aradım aynı gün gelip yaptılar.
  • quote:

Servisi çok sağlam için rahat olsun. Benim aldığım ilk televizyon Finlüxtü kutusundan dahili uydu alıcısı bozuk olarak çıktı bir hafta içerisinde bu Regali getirdiler.Klimada Vestel. Onunda bir ay sonra gazı kaçtı servisi aradım aynı gün gelip yaptılar.

selam
    aynen benimde klimam vestel.bir yıl sürmeden gazı azalmıştı geldiler.bu tamam.
    72 ekran tüplü tv yi de vestelden aldım.8 yıl dolarken üstte çizgiler oluştu.servise haber vermedim.(başka bir tv yi tamir için verdim.tv açık kaldığı müddetçe inlemeler olunca bir daha tv yi açamaz oldum.tozlandı.neysebundan vazgeçtik)

aynı şey 72 ekranda da olur diye gittim vestelden led tv aldım
    30 gün oldu sadece bir mesaj geldi başka bir şey yok.ha pazartesi geleceklerini söylediler fakat bir çok kullanıcı servislerin zamanında gelemediğinden şikayetçiler.

bakalım nolacak

İnsanın canı sıkılıyor gerçekten böyle şeylere,ben yeni ev düzdüm.Tv kutudan bozuk çıktı, klimanın gazı kaçtı çamaşır makinesi LG olmasına rağmen hanım geçen gün su kaçırdırdığını söyledi.Kafaya takmıyorum artık :)
  • quote:

İnsanın canı sıkılıyor gerçekten böyle şeylere,ben yeni ev düzdüm.Tv kutudan bozuk çıktı, klimanın gazı kaçtı çamaşır makinesi LG olmasına rağmen hanım geçen gün su kaçırdırdığını söyledi.Kafaya takmıyorum artık :)

valla her ne kadar takmasak ta hele çamaşır makinasız hiç olmaz.illki en evvel o yapılmalı.tv olmasada oluyor ama çamaşır makinası olmazsa bir hafta zor çıkar valla.

ya benim bu sene aldığım her şey bozuk çıktı ya da bozuluyor...benim aklım oraya takıldı.
    hazır alacağım bir foto makinası vardı şimdi almak istemiyorum o da mutlaka bozuk çıkar diye.

led tv aldım bozuk...
    et kıyma makinası aldım bozuk(10 saniye çalıştı durdu.hala duruyor)bozuk...
    3 adet pantolon aldım 2 si renk attı,çizgiler oluştu.giyemedim(değişim bekliyor) ...
    3 ayakkabı aldım biri ayağımı yara etti sıkmaktan...birini de daha denemedim...
    tv ünitesi yaptırdım ölçüleri usta tamamen değiştirmiş.mecburen kullanıcam...
    samsung tan bir cep telefonu aldım bozuk...tamire git gel olmadı...
    çocuğa htc cep telefonu aldım . arızalandı anakartı değişti.bozuk...
    nikon aynasız fotograf makinası aldım 15-20 pozda ateş gibi oluyor...rezalet...
    işte sorunlar çıkıyor...dayanmak çok zor...sakinleştiriciyi bırakmıştım.

yav bu sene istemediğim bir nişan yaptık...hadi razı olduk...yahu o da bozuldu...GEL KAFAYI TAKMA.

Allah beterinden korusun. :) Şanssızlık kader deyip geçiyoruzda bize kalitesiz ürün satıyorlar bence. Denetim yok, tüketici hakları gelişmiş değil,tüketiciler bilinçsiz.Adamlar at koşturuyorlar haliyle.
  • quote:

Allah beterinden korusun. :) Şanssızlık kader deyip geçiyoruzda bize kalitesiz ürün satıyorlar bence. Denetim yok, tüketici hakları gelişmiş değil,tüketiciler bilinçsiz.Adamlar at koşturuyorlar haliyle.

amin Allah daha beterinden saklasın herkesi.
    işte tahammül etmeye çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazir Rİza

quote:

amin Allah daha beterinden saklasın herkesi.
    işte tahammül etmeye çalışıyorum.

Geldi mi servis?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.