Bildirim
Hitachi Buzdolabı hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hitachi üst düzey ürünler satıyor geçen ay çok daha avantajlıydı fiyatları sharpın panel üreticisi zaten hitachi eğer almak gibi bir planınız varsa ben terettüd etmeyin iç hacmi sessizliği ve enerjı tasarrufu cok ıyı yenı modellerındede ınverter mevcut pıyasadakı urunlerden en az 2 gomlek yukarıda bır markadır -
Teşekkürler.
Ama fiyatları iyice pahalandı :(
Muadillerine göre fiyatlar normal midir?
http://www.enplus.com.tr/HITACHI,LA_218-3.html#labels=218-3 -
zaten şubat ayına kadar fıyatları cok dusuktu muadılı emın olun yokwww.tamsaatinde.com da bıraz daha uygun bulabılırsınız -
Hitachi buzdolaplarının iklim sınıfı Türkiye şartları için uygun değildir.
Etiketinden sizde görebilirsiniz.
Climate Class ST idi sanırım. Türkiye'de SN-T iklim sınıfı ürünler kullanılmaktadır. İklim sınıfını araştıracak olursanız, mutfağınızda SN-T sınıfı bir buzdolabı 10-43 C sıcaklıkta calısırken , yanlıs sınıftaki bir buzdolabı 38 derece uzerinde yada 16 derece altında verimsiz calısmaya baslıyacak bunun sonucunda da musteri sikayetlerinden olan karlanma, sogutamama vb. sorunlarla karsılasılacaktır. Ben onermem, siz bilirsiniz... (Cok arastırıp, hitachiye kesin gozuyle alacakken fikrimi vazgecirdigi icin size de belirtmek istedim, mak.muh.'siyim.) -
SN (Subnormal) from +10°C to +32°C
N (Normal) from + 16° C to + 32° C
ST (Subtropical) from + 18° C to + 38° C
T (Tropical) from + 18° C to + 43° C
SN / ST = running at room temperature from 10 ° C to 38 ° C
SN / T = operation at room temperature from 10 ° C to 43 ° C.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X