Şimdi Ara

hitachi ras-14eh1 mi zibro 2035 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki klima arasında kaldım ikisi de made in japan ortalama değerleri birbirine yakın . Lakin zibro 2035 i ikinci el buldum gayet temiz ve 4.5 yıl yetkili servis garantili fiyatı da 1500 . hitachi ise 1600 . zibro konusundaki endişem şu anda kullandığım 2041 in sanki sıcak üflememesi ama buna rağmen iç ortamı ödemiş gibi soğuk bir yerde 30m2 de rahat rahat 25 dereceye getirebilmesi. hitachi kullanan arkadaşlar varsa ısıtma konusundaki tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmmdkrgl

arkadaşlar bu iki klima arasında kaldım ikisi de made in japan ortalama değerleri birbirine yakın . Lakin zibro 2035 i ikinci el buldum gayet temiz ve 4.5 yıl yetkili servis garantili fiyatı da 1500 . hitachi ise 1600 . zibro konusundaki endişem şu anda kullandığım 2041 in sanki sıcak üflememesi ama buna rağmen iç ortamı ödemiş gibi soğuk bir yerde 30m2 de rahat rahat 25 dereceye getirebilmesi. hitachi kullanan arkadaşlar varsa ısıtma konusundaki tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim

kaç metrekarede ve kaçıncı kat, ısı yalıtım durumu nedir bunları belirtirseniz herkes yardımcı olmaya çalışır.Amaç ISITMA mı olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygt07 -- 6 Mart 2011; 11:59:08 >
  • Her ikisinide biliyorum, arkadaşımdada 2035 vardı 18 metre kare yerde verimli olamadı, bir başka arkadaşımdada aynı hitachi var taş taş,

ben size hitachi tavsiye ederim ama eger yakınlarınzda komşularda varsa gidip görün içiniz rahat ederek alın yoksa burada övülen bir ürün alınınca sorun yaratabiliyor,

arkadaşlarım dedigim samimi her gün gördügüm klimaları ile her gün görüşüyoruz yoksa balkon penceresinden gördügüm klimalar değil 10 yıldır tanıdıgım kişiler,

işin özü kısası ben olsam bunları gören biri olarak kesinlikle hitachi alırım.
  • pardon arkadaşlar önemli hususları yazmayı unutmuşum. ev doğu ve güney cepheli iki cephede de pencere var akşama kadar güneş alıyor . oda 21m2 duvarlarda dış taraftan 3 cm kalınlığında sonradan döşenen taş var. kışın ihlas soba ile oturulabilir seviyede ısınan bir oda
  • ev bu arada zemin kat
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmdkrgl

pardon arkadaşlar önemli hususları yazmayı unutmuşum. ev doğu ve güney cepheli iki cephede de pencere var akşama kadar güneş alıyor . oda 21m2 duvarlarda dış taraftan 3 cm kalınlığında sonradan döşenen taş var. kışın ihlas soba ile oturulabilir seviyede ısınan bir oda

o zaman bence de Hitachi derim, sadece iç ünite hava üfleme sesi(debisi yüksek olduğundan) biraz yüksektir(mitsubishi, daıkın ve Fujitsu-Generallere göre).Ama ISITMA konusunda mükemmel cihazlardır Hİtachi'le bu bir gerçek.Ancak 2 tane ithalatçısı vardır, İPİ ve Alternatif Klima. Bundan 3-4 sene önce 14eh1'i kullanan bir arkadaşımız kışın ısınamama gibi bir sorun yaşadı.Sanırım yazılımsal ya da kartsal bir sorun vardı ki bu 14eh1 İPİ ürünüdür.Sorun düzeltildi mi ya da sadece o arkadaşta mı öyle çıktı bilemiyorum.Forumda baya yazmıştı.14eh1'e karşılık gelen Alternatif Klima ürünü Ras/rac 35YHJ6 serisidir.Ben bunu kullanıyorum.Sıkıntı da yaşamadım...

• Hitachi 1600TL nereden buldunuz? söylermisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.