Şimdi Ara

Hitit tıp hakkında açıklama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakın forumu aptal aptal yorumlarla doldurmuşsunuz. Öncelikle hitit tıp 6-7 binlerde alan bir fakülteydi bunun sebebi de gazide eğitim vermesi. Buna rağmen istatistik olarak tıpta en az tercih edilen fakülteydi. Eğitimin artık çorumda verilecek olmasının sıralamayı gerileteceği bariz belliydi ama bu kadar düşmesinin sebebi de tercih edilmemesinden dolayıdır. Seneye görürsünüz 14-15 bin olacak en fazla bunu ben de üzülerek yazıyorum çünkü kazanabilecekken gittim diş yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkkcr001 -- 9 Ağustos 2017; 18:26:47 >

• Ne kadar uzattınız şu olayı ya :D kontenjan sayısı belli . İster 23 k ister 15k dan kapatsın bu o okulun eğitim seviyesini , yada ilerde mezun olacak doktor sayısını çoğaltmayacak . Ne taktınız şu sıralamaya arkadaş :D Büyük ihtimal seneyede tıp kontenjan sayısı çoğalır ve 16-20k arası kapatır . Gittikçe nüfus çoğalıyor ve yüzdelik dilimde tıpın aldığı öğrenci dilimi büyük ihtimal neredeyse oynamayacaktır . Ayrıca bu sene 23k ile kapatmasının hiç kimsenin tercih etmemesine bağlaması saçma . 23 k ya kadar o kadar kişinin tercih etmemesi imkansız bana göre .Tıp isteyenlerin çoğu (10k sonrası) van tıpa kadar dolduruyor listeyi . Hitit tıpıda yazmışlardır herhalde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigEng

Ne kadar uzattınız şu olayı ya :D kontenjan sayısı belli . İster 23 k ister 15k dan kapatsın bu o okulun eğitim seviyesini , yada ilerde mezun olacak doktor sayısını çoğaltmayacak . Ne taktınız şu sıralamaya arkadaş :D Büyük ihtimal seneyede tıp kontenjan sayısı çoğalır ve 16-20k arası kapatır . Gittikçe nüfus çoğalıyor ve yüzdelik dilimde tıpın aldığı öğrenci dilimi büyük ihtimal neredeyse oynamayacaktır . Ayrıca bu sene 23k ile kapatmasının hiç kimsenin tercih etmemesine bağlaması saçma . 23 k ya kadar o kadar kişinin tercih etmemesi imkansız bana göre .Tıp isteyenlerin çoğu (10k sonrası) van tıpa kadar dolduruyor listeyi . Hitit tıpıda yazmışlardır herhalde :D

Ben tercih etmedim mesela çorumu. Bu yil tercih edilmediği açık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dert etme çok istersen merkezi ile geçersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigEng

Ne kadar uzattınız şu olayı ya :D kontenjan sayısı belli . İster 23 k ister 15k dan kapatsın bu o okulun eğitim seviyesini , yada ilerde mezun olacak doktor sayısını çoğaltmayacak . Ne taktınız şu sıralamaya arkadaş :D Büyük ihtimal seneyede tıp kontenjan sayısı çoğalır ve 16-20k arası kapatır . Gittikçe nüfus çoğalıyor ve yüzdelik dilimde tıpın aldığı öğrenci dilimi büyük ihtimal neredeyse oynamayacaktır . Ayrıca bu sene 23k ile kapatmasının hiç kimsenin tercih etmemesine bağlaması saçma . 23 k ya kadar o kadar kişinin tercih etmemesi imkansız bana göre .Tıp isteyenlerin çoğu (10k sonrası) van tıpa kadar dolduruyor listeyi . Hitit tıpıda yazmışlardır herhalde :D

11k'yım, 6k olduğunu görünce tercih listeme bile yazmamıştım, 6k civarı insanlar zaten niye çoruma gitsin.

• tercih edilmese bile 3 yıl sonra 1500 tane daha kontenjan açılır ve 20k ları bulur tıp . Buradaki önemli nokta 20k yı bulması bir şey değiştirmiyor. Ülke nüfusu arttıkça ihtiyaç duyulan doktor sayısı da artar . Buda daha fazla kontenjan daha düşük sıralama demek. Ben sıralamayı takanlara söylüyorum . Sanki 20k dan alsa tıpın değeri düşecek .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.