Şimdi Ara

Hitler motor yağ eksiltme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zamaninda LPG'li golf 4 kullandım hitler motor üstün alman teknolojisi b😅 102 beygir bendeyken yağ eksiltme yoktu benden sonrasını bilemiyorum 😅😅
    Japon ve Güney Kore araçları hep LPG'li kullanıyorum gram yag eksiltmiyorlar siz suçu üstün alman teknolojisinde arayın hani şu emisyon skandalı olan 😅😅😅😅
    Konu sahibi Allah kurtarsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 da ayni motorlu exeo almistim. 5/30 bence o motora ince kalir,ben hep 10/40 magnatech koyardim.
    birde alman arabalari sifir bile olsalarne hikmetse shell yagini eksiltiyor. baska yag kullaniyordaniz castrol koyun eksilmedigini goreceksiniz.
    edit: exeoya 1500 km de iken rodaj bitimi lpg takmistim ve yag eksiltme olmuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 25 Temmuz 2021; 17:56:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

Zamaninda LPG'li golf 4 kullandım hitler motor üstün alman teknolojisi b😅 102 beygir bendeyken yağ eksiltme yoktu benden sonrasını bilemiyorum 😅😅
    Japon ve Güney Kore araçları hep LPG'li kullanıyorum gram yag eksiltmiyorlar siz suçu üstün alman teknolojisinde arayın hani şu emisyon skandalı olan 😅😅😅😅
    Konu sahibi Allah kurtarsın...

Size sorun yaşatmamasına rağmen başkasında sorun yaşattığı için ve şu an Kore araç kullandığınız için Alman araçları: tu kaka

Hitler motorun çözüm kolaydır halledilir merak etmeyin.... 

• Bu motorlar yağı eksiltiyor mu yoksa yakıyor mu? Duman atma durumu var mı?

• 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    Castrol eksiltiyor deseydiniz aşırı düşük flash point derecesi derdim ama shelli neden eksiltir bilmiyorum 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar eksiltmemesi lazım.
    6 yıl golf 4 kullandık. 10 bin km de 200-300 ml anca eksiltirdi.

Aldığımızda 10/40 kullanılmıştı 5/40 a döndüm eksiltme aynı. 200 binde olduğundan 5/30 kullanmaya gerek gormedim.

Not, LPG'liydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu vosvoslarda her dönem yağ yakma muhabbeti var emisyon skandalı var bir dönem 2 hava yastığı konusu vardı hala hız sabitleyici muhabbeti var
    Ama milletimiz çok seviyor celladina aşık olayına benziyor yada deve diken misali ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 26 Temmuz 2021; 11:5:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.