Şimdi Ara

Hitler motor yağ eksiltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010 model 1.6 102 170 binde hitler motor passat sahibiyim uzun yolda ortalama 130-140 gibi değerlerde seyrediyorum yol müsait olursa 2-3 dk gibi kısa süre kadar 180-190 a kadar çıkar bırakırım araç son yağ değişimimden bu yana 7.000 km 2 litre yağ eksitti mobil 5/30 kullanıyorum bu değer bana normal gelmedi motor üst plastiğini kaldırınca altında yağ terlemeleri göze batıyor ustalar ilerleyen zamanlarda değiştirirsin çok önemli değil terleme eksiltme yaptırmaz hitler motorlar passatlarda yağ eksiltme kronik diyorlar kasa ağır motor zorlanıyormuş e bide lpg de olunca gayet normal diyorlar sizce bu durum normalmidir ve son olarak bu ayda çıktığım uzun yollarda yol bilgisayarından yağ sıcaklığını kontrol ettiğimde gündüz sürüşünde en düşük 100 en yüksek 115 olarak ölçümledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen466 -- 16 Temmuz 2021; 22:9:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hitler motor yağ yakmasıyla meşhur ama 2 lt biraz fazla gibi. herhangi bir contadan da olabilir motor bitik de olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 hitlerle tecrubem oldu benzini yaga karistirip fondiplerdi. Sehirlerarasinda 1000km de 1lt yag yakardi namissiz. Kitapciginda da 1lt/1000km yag yakmasi normaldir yaziyordu.
    Ustun alman kalitesi

• emir.ksk kullanıcısına yanıt

Motor çekişi güzel üfleme vs falanda yok tüm ağır bakımlarınıda yaptırdım bir sonraki yağ değişiminde ilerleyen zamanları beklemeden üst kapak contasınıda değiştirecem

• electrun kullanıcısına yanıt

Hitler motoru türkiye bela ettiler bu almanlar araba 2010 model motor 1970 model avrupa güçlü arabalara binerken bizde 102 hp 11 yaşında arabaya kafa patlatalım böyle

• Hitler Motorlu tüplü Golf 4 um vardı. Km doğruysa 200 bindeydi.

Sakin kullandığım halde 1000 km.de 0.5 Lt yağ yakardı.

Hangi ustaya sorduysam lpg li araç yağ yakar dedi çok da üstüne düşmedim. Zaten 1000 km yi 2 ayda anca yapıyordum.

• Hitler motor kullanmadım ama üstün alman teknolojisi kullanılarak yapılmış belli 😂😎

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    palio yağ eksiltme
    11 yıl önce açıldı
    MOTOR YAĞ KAÇIRIYOR
    17 yıl önce açıldı
    motor yağı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gecmiş olsun hocam Allah tez zamanda daha iyisini nasil etsin inşallah 👍🏻

• Sesi güzeldir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkes saydırmış da şimdi sunsalar aynı motoru sırf lpg uyumlu diye sıraya girer millet…

• Normal durum.
    Liqui moly 10w60 kullanın.
    Eksiltmez.

• Bende golf var ayni motor 10 40 kullaniyorum eksiltme falan yok. 170 180 yapistiririm arada lpg li aracım

• lpg den sonrasını okumadım evet lpg de 7 bin km e göre 2 litre normal bir eksiltme diye biliriz normal bu

• Das Auto iste fazlada bisey beklemicen :)

• hazarcep H kullanıcısına yanıt

Lpg li arac kullandim 2 farkli aracta 40bin ve 72bin km ikisi de yag yakmadi. İlki ford ikincisi toyota idi. 5w30 mobilin en ucuz yagini kullandim ustelik. Yani lpg li diye aracta cikan her ariza ve sorunda ona yikmak mantikli degil. Bir güruh var klima klapesi kirilsa, lastik patlasa lpg ye bulacak 

• 3 Farklı Araçda da Hitler Motor Kullandım, 10.000 Km'de Max. 1 L Yağ Eksiltiyordu. Ayrıca 5-30 kullanmayın, 5-40 yada 10-40'dır Onun Yağı.

• Normal yakıyor

• İlk otomobilim olan Golf 4'üm 360binde. Hiç yağ eksiltmiyor. Sebebini söylüyorum: LPG yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.