Şimdi Ara

motor yağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm aracım megan4 1.6. bu motorlarda genel olarak yağ yağma sorunu var.aracım şu an 80bin kmde.elf motul castrol denedim.yağı eksildiğinde 1 kez tamamlıyorum ikincisinde komple değişiyorum.yani 10bin km dolmadan değişiyorum.buda masraflı olmaya başladı açık motor yağı satan yerler var fiyatı kapalılara göre gayet uygun aynı viziko yani 5w40 olarak açık yağ kullanmamı önerebilirmisiniz

• Aracın yağ eksiltiyorsa 10-40 kullan . Açık yağ alma bence yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Yarı sentetik 10w40 yağ mı tavsiye edilir hocam. Bi rektefiye kaç bin lira olmuş bilginiz var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • teşekkür ederim.açık yağ olayını sildim kafamdan

• yine castrola devam o zmn 5w40 yerine 10w40 bi sakıncası olurmu

• metinTasci M kullanıcısına yanıt

Sen şaka mısın adam zaten araç yağ eksiltiyor diyor. Rektefiyelik olmuş zaten. Yağı segmandan kaçırıyor kalın yağ daha az kaçırır ve eksiltir.

Hem 200bin km 10-40 yağ kullandım ki 2008 öncesi yüzde 90 bu yağ kullanıyor neye istinaden kötülüyorsun açıklarsan sevinirim...

• molekul88 M kullanıcısına yanıt

Olmaz sıkıntı olmaz hocam . Rektefiye yapmadan gittiğin yere kadar gitsin diyorsan başka çaren zaten yok . Ben katkı falanda atmıştım pek bir faydasını görmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motor Yağı Rengi
    19 yıl önce açıldı
    Motor yağı değişimi
    5 ay önce açıldı
    Orjinal motor yağı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aracı aldığımda 12bin km deydi şuan 80binde o zmzn garantideydi hata olarak kabul etmediler.bu şekilde biniyorum regtefiye yapmam

• sissil S kullanıcısına yanıt
    Sen şaka mısın?

5w40 ile 10w40 viskositesi neredeyse aynı kalınlıkta.

koruyuculuk olarak daha düşük. O 2008 öncesi dediğiniz araçlar 200bin kmde rektefiye istemeye başlıyordu. megane 4 gibi bi araca 20 sene öncenin yağını önermek şaka olmalı. şaka filan mısınız hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 20 sene oncenin yağı hangisi anlamadım 10w40 tanmı bahsediyorsunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.