banane yahudilerden... hiç sevmem o.çocuklarını...ayrıca hersene yahudi soykırımıyla ilgili film yapılıyo...amerikan sineması adamların elinde amerikanın diğer güçleriyle birlikte...hersene probagandalarını yapıp bide kendilerine oscar veriyolar...bu almanları karalamak için yapılan propgandalar değil; şu anda yaptıklarını haklı çıkarmak için yapılan propagandalar...israile yerleşip orda müslüman kardeşlerimize eziyet eden bi millet için hiç vicdan azabı duyucağımı zannetmem...ayrıca şu anda filistinde yapılanlardan hangimizin haberi var basına yansıyanlardan bahsetmiyorum... bide işin arka yüzü var...
ben yahudiyim bu söylediklerini şiddetle kınıyorum.... 15 yaşında veledin diyeceği laflar değil bunlar... israil ne yapıyorsa israili bağlar... amerikanın yaptığı şeyler için bütün hristiyan memleketleri içine ...yim. denmiyor...
almanlar vasıf olarak üstün olabilirler.. tarihi bilmediğim için konuşmuyorum ama sen çok biliyorsan anlat o zaman bütün yahudilerin o.cocuğu olduğunu da, sonra benim yapıcağım bi genellemeyi de kabul et ama sonra..
führer tarihin gördüğü en büyük liderlerden biridir.büyüklüğü almanyayı nerden nereye getirdiğinden bellidir.yahudilere yaptıkları o zamanın şartlarına göre değerlendirmek lazımdır. bizim bile ermenilere yaptıklarımız ( resmi olarak kabul edilmesede ) ortadadır.hakedenler mutlaka cezalarını ergeç bulurlar.siyasete ve savaşa duygusal yaklaşılmaz.hak ettiler ve layıklarını buldular..
quote:
Orjinalden alıntı: brokenhearted
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
abi bu konuyu kaşımayın şimdi başlıcak Kavgam ı okuyup başımıza Nazi kesilen tipler ahkam kesmeye... Hitler insanları sabun yaptı diyoruz,"Hitler insanları sabun yapmadıydıda, sadece küllerini Auer sobalar kolay tutuşsun diye millete dağıttı" falan diye savunurlar şimdi bak....
Ulen şu kavgamı okuyum dedim bi ne diyo bu manyak diye ve hiçbişi anlamadım zaten anlamama da gerek yok o adamı ve yaptıklarını zerre kadar savunanın aklından şüphe duyarım
Emin ol bizde senin aklından şüphe duyuyoruz leblebi beyinli.daha okuduğun ve son derece basit bir dille yazılmış,milyonlarca insanın anlamış olduğu bir kitabı dahi annamıyosan kimin aklından şüphe duyulacağı ortada zannedersem.okuduğun kitabı annamak başka şey desteklemek başka şeydir leblebi beyinli arkadaşım.boş boş konuşma birşeyler biliyorsan,tarih biliyorsan yaz yoksa safsata yapıp durma.
quote:
Orjinalden alıntı: Quartz
quote:
Orjinalden alıntı: mithrandir
banane yahudilerden... hiç sevmem o.çocuklarını...ayrıca hersene yahudi soykırımıyla ilgili film yapılıyo...amerikan sineması adamların elinde amerikanın diğer güçleriyle birlikte...hersene probagandalarını yapıp bide kendilerine oscar veriyolar...bu almanları karalamak için yapılan propgandalar değil; şu anda yaptıklarını haklı çıkarmak için yapılan propagandalar...israile yerleşip orda müslüman kardeşlerimize eziyet eden bi millet için hiç vicdan azabı duyucağımı zannetmem...ayrıca şu anda filistinde yapılanlardan hangimizin haberi var basına yansıyanlardan bahsetmiyorum... bide işin arka yüzü var...
ben yahudiyim bu söylediklerini şiddetle kınıyorum.... 15 yaşında veledin diyeceği laflar değil bunlar... israil ne yapıyorsa israili bağlar... amerikanın yaptığı şeyler için bütün hristiyan memleketleri içine ...yim. denmiyor...
almanlar vasıf olarak üstün olabilirler.. tarihi bilmediğim için konuşmuyorum ama sen çok biliyorsan anlat o zaman bütün yahudilerin o.cocuğu olduğunu da, sonra benim yapıcağım bi genellemeyi de kabul et ama sonra..
ve sanada birkaç ufak sorum olacak?yahudiyim diyosun ve muhtemelende normal bir zekaya sahip olduğunu iddaa edeceksindir.
ozaman şu sorularıma cevap ver tevrat ı,talmud u ve kabbala yı okumuşsan burda yazılmış ve siz milyonlarca yahudinin beynini yıkayan propaganda dolu hikayeler sana ne kadar ve hangi açıdan gerçek gelebiliyor bana söylermisin?siz bunlara inanıp bu şekilde yaşadığınız,tanrının sizi özel olarak dünyaya getirdiği ve ayrıcalıklı olduğunuzu düşündüğünüz ve diğer insanların önemsiz olduğunu yazan bu bozulmuş kitaplara itimad ettiğiniz sürece biz müslüman veya bizden başka onurunu ve insanlığını kaybetmemiş insanlar herzaman size düşman olacaklar bunu unutma.ve herkes en sonunda hakkettiğini bulur.tarih boyunca insanlığa zulmeden bu kavim herzamanki gibi gene şu an insanlara zulm etmektedir ve en sonunda lağıyını bulacaktır.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: istanbul3400
quote:
yok abi daha önce bu konular konuşuldu, yahudi nin ne olduğu ayrı tarafa Hitlerin insanları yakması ayrı bir tarafa.... Dünyada en kötü ölüm yanarak ölümdür, İnsanları diri diri yakmak kadar hayvanca, ki bunu hayvanlra bile yapmaz kötü bir şey yoktur... Kim olursa olsun....İnsan değildir.... Yahudileri bende sevemem ama konu farklı.... Bahsettiğimiz insan Hayvan hitler.... Türk düşmanı hitler... Belçikada bir köyde Türk bayrağı gördü diye, askerlerinin dokunmaya büzüğü yetmediği hitler.... Siz geçin belgeselleri vs. vs. ,yaşayan dedeniz, amcanız neneniz yokmu onlara sorun hitlerin ne kadar hayvan olduğunu.... Biz Osmanlı dönemindede Yahudileri kurtarmışız, o zamanda nası bir millet olduğunu biliyoruz, ama bizden yardım isteyene her zaman kucağımızı açmışız, onları yakmamaışız, bir TÜRK asla böyle hayvanca bir muamele yapmaz insanlara, çıkar onuruyla savaşır...
gereksiz bir topic çok merak ediyorsan ikinci dünya harbi ile ilgili bir sürü kaynak var al ve oku ondan sonra yargıla
Hitlerin Türkleri 2. sınıf insan görmesi yalandır. harb zamanı berlinde yüksek öğretim alan Türk öğrencilerin pasaportlarına ari ırk damgasını vurdurmuştur. bununla ilgilide istersen bir araştırma yap bakalım sonuç ne çıkacak!?
HA tabi bununla gurur duy bu gerizekalıca bişi , işte ne mutlu sana..... Aynı Hitler Türkler de Ermenileri katletti demiştir, hadi buyur bakalım, kendi suçuna bizi de ekleyerek suçunu mu hafifletmek var psikolojisinde bilmiyorum ama demiştir.... Yani adam öyle bir adam ki , kendi milleti nefret ediyor ama Türkiye de 3-5 tane Kavgamı okumuş arkadaş çok seviyor, Hitler sakın Türk olmasın
Bunlar çok gerizekalıca şeyler, yok saf ırk, yok üst kimlik, üst ırk, saflaştırma....
Kardeş okuma bilmiyormusun? yoksa okuduğunu anlamıyormusun? Burdaki tartışmayı kişilik sorunu yapmaya bence gerek yok , sanırım sencede gerek yoktur değilmi ? Tarih kazananların tarihini yazar, kaybedenlerin değil? sözünü de bir incele bakalım neden bu söz çıkmış ortaya! Do you understand me! or to pretend not to understand ?
quote:
Orjinalden alıntı: RedStar
quote:
Orjinalden alıntı: Quartz
quote:
Orjinalden alıntı: mithrandir
ve sanada birkaç ufak sorum olacak?yahudiyim diyosun ve muhtemelende normal bir zekaya sahip olduğunu iddaa edeceksindir.
ozaman şu sorularıma cevap ver tevrat ı,talmud u ve kabbala yı okumuşsan burda yazılmış ve siz milyonlarca yahudinin beynini yıkayan propaganda dolu hikayeler sana ne kadar ve hangi açıdan gerçek gelebiliyor bana söylermisin?siz bunlara inanıp bu şekilde yaşadığınız,tanrının sizi özel olarak dünyaya getirdiği ve ayrıcalıklı olduğunuzu düşündüğünüz ve diğer insanların önemsiz olduğunu yazan bu bozulmuş kitaplara itimad ettiğiniz sürece biz müslüman veya bizden başka onurunu ve insanlığını kaybetmemiş insanlar herzaman size düşman olacaklar bunu unutma.ve herkes en sonunda hakkettiğini bulur.tarih boyunca insanlığa zulmeden bu kavim herzamanki gibi gene şu an insanlara zulm etmektedir ve en sonunda lağıyını bulacaktır.
herkes kendi dinince özel sayılmaz mı , siz müslümanlar da, tanrının gözünde ayrı sayılmıyo musunuz... sizin için cennet ve cehennemde ayrı ceza şekilleri,kıyamet gününde önceden müslümanların öleceği vs, ... sizin de beyniniz yıkanmış o zaman... bizim ayrıcalıklarımız başka vasıflar üzerine olabilir... kendimizi üstün görmemiz gene kimseyi bağlamaz.. yani neden komple bi ırka kin bağlıyorsunuz anlamıyorm... senin anan yahudi olsaydı siz de mi o.ç olacaktınız...
herkes kendi dini içinde birtakım ayrıcalıklara sahip olabilir.ancak hiç bir din insanları bir dierinden ayırmaz.tanrı kimi cennete kimi cehenneme alır bunu kimse bilemez.ayrıca sizin gibi aşşağılıklar dışında hiç kimse kendini dier insanlardan üstün görmez.ben tanrının huzurunda bir almandan veya bir ingilizden veya bilmem neden daha üstün diilim.hatta onun bana avantajlı olduğu noktalar bile var.ben hayatım boyunca müslüman olmamdan dolayı tüm yaşadıklarımla yargılanacakken başka dine mensup bir insan eğer müslüman olursa olduğu andan itibaren yaşadıklarıyla yargılanır.bu ne tarz bir bağışlayıcılık anlayabiliyor musun?anlayamassın çünki senin de dier yahudilerden farkın yokmuş.senin de içinde zerre kadar insanlık yok.bu tarz iddialar sadece size ait.bizim dinimiz ve dier dinler aklına yatan herkese sonuna kadar açıktır ve kardeşliğimizi sunarız.bu tarz yobazlık ve zorbalıklar sadece yahudilere özgüdür.biz kendimizden başka insanları aşşağılıklar olarak görmeyiz.tanrı kimseyi özel kılmaz ve hiç kimseyede dünyada bir şey bahşetmez.yok özel topraklarmış bilmem ne?tanrı cenneti bahşeder onuda hakedersen,okadar.ayrıca sen ve senin gibiler ne kadar iğrençsinizki kendinizi bu kadar üstün görebiliyorsunuz.ben sizin kitaplarınızıda dier dinlerinkinide okudum.sana tavsiyem sende oku.ve özellikle kendi kitaplarını bidaha oku ki anla bi düşün bakalım tanrı bunnarı söyleyebilir mi?yarattığı bir kulu dierinden ayırıpta bir dierine eziyette bulunmasını nasıl söyler?bu nasıl bi tanrı olabilir?ve sen nasıl bir insansın ki buna inanabiliyorsun hiç mi aklın ve içinin biyerlerinde insanlık yok?ve sakın unutma işte bu yüzden siz daha tarihteki ettiğiniz zulümlere karşılık daha çok ama çok soykırıma uğrayacaksınız!çünki kendi kuyunuzu kazıyorsunuz.hiçbir acı karşılıksız bırakılmaz sakın unutma.
ayrıca anamım yahudi olması bugün birşeyi değiştirmezdii.zira şu anki kişiliğime sahip olduğum sürece ben gene aynı araştırmacı ruha sahip olur aynı kitapları gene okur gene araştırır ve kendime buna göre bir yol çizerdim.ve çok çok yüksek bir ihtimal yahudiliği reddederdim.
hitler kime ne yapmış konusunu hak ettiklerini düşünmeme rağmen tartışmıycam ama yaptıklarına gelirsek ben hitlerin karalılığına hayranım başka kim dünyada sadece bi amaç için nerdeyse bir türkiye nüfusu kadar insanı ortadan kaldırabilir ki.?? yaptıklarının yanlış olduğunu dahi düşünüyo olsam disiplinine yinede hayran kalırdım!
bu kadar yazmışın güzel yazmışın ama hala sadece içinde abuk subuk bi kinle konuşuyorsun.... ben kendimi üstün görmeme rağmen, sen kendin demişin benim dinimin üstün olduğu vasıflar var demişin...
ben yahudiyim bütün müslümanları bi kaşık suda boğarım, en üstün benim de demedim... sen sürekli pis yahudi kavramlarıyla konuşuyorsun..
ben okuduğuma inanıyorum bütün yapılan zulümleri bile kabul etsem bile bu benim pis yahudiliğim anca bin ladenin yaptığı teror olayıyla seni bağladığı pis müslümanlığın kadar olur... hala bir dini bir ırkı direk tüm insanlarıyla aynı kefeye koyulmaz diyorum..
Arkadaşlar ya hitler 1.5 milyon yahudiyi sabun yapmak yerine detarjan yapsaydı. Daha kötü olmazmıydı. İyiki sabun yapmış
Lay Lay Lom
hitlerin canı cehenneme
arkadaşlar hiç bir millet ama "HİÇBİR" millet aşağılanmayı hak etmez insanlar yada gruplar bunu hak edebilir ama kimse bir millet için ki böyle cosmopolitik bir ülkede ileri geri konuşmaz poliana şakan sınırı aşmasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme