Şimdi Ara

HİTLER VE NAZİLER!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR HİTLER VE NAZİLER HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ.BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞALIM.
    KENDİMİ BİLDİM BİLELİ HİTLER VE 2. DÜNYA SAVAŞINI MERAK ETMİŞİMDİR HER BELGESELİ İZLERİM.
    OYUNLARI OYNARIM BANA COK FARKLI GELİYOR AMA HİTLER SEVDİGİM SÖYLENEMEZ.

ACABA HİTLERİN NAZİ TEORİSİ İLE DARVİN TEORİSİ ARASINDA BİR BAGLANTI İSSEDEN VAR MI*

• Öncelikle şunu söylemeliyim tv de taraflı kanallarda çıkan belgeseller de şöyle bir yorum vardır.Felsefenin en önemli kişisi Nietzsche nin deli olduğu ve Darvinist düşünceleriyle Hitleri etkilediği vsvs.Bunlar tamamen gerçekle alakasızdır.Sana tavsiyem kulaktan dolma bilgilerle değil tarafsız kaynaklardan tarihi ve felsefeyi öğrenmendir.Ancak kendine ve topluma böyle faydalı olursun.
  • senin bulunduğumuz çağda bu kapitalist sistem içinde yayınlanan ve izleyebildiğin belgesellerin veya filimlerin %100 e yakını kesinlikle taraflı yapımlardır.tarihte gerçek olduğuna inandığın bilgilere bu tip amerika veya avrupa yapımı belgeselleri yerine daha elle tutulur yazılı ve resmiyeti olan kaynaklardan inceleme yapmanı tavsiye ederim.gerek 2. dünya gerekse 1. dünya savaşı olsun bu tip belgesellerde son derece çarpıtılır.çarpıtılanlar yaşanmış cepheler deil olayın özünü oluşturan düşünce yapıları ve cephe gerisi yaşananlardır.tıpkı 1. dünya savaşında bizim kaka olduğumuz gibi 2. dünya savaşında da italyanlar,almanlar ve japonlar kaka gösterilir.daha sonrasında VietNam da bu savaşta nasıl amerika haklı gibi gösterilmeye çalışılıyorsa daha öncesi içinde bu böyledir.kapitalim karşıtı her fikir ve sistem kötü ve yanlış gösterilmeye çalışılır.bu ve bunun gibi nedenlerden daha dişe dokunur ve güvenli olan tarafsız kaynaklar edinmek bu hususta gerçekleri anlayabilmek ve görebilmek adına belirleyicidir.hiç birşey aslında tam olarak tarih kitaplarında yazıldığı veya belgesellerde anlatıldığı gibi deildir.bizim kitaplarımız tarihi farklı,dierlerininki farklı yazar.bu küçük bir örnek.

• Bi süre önce TV'de kanalları zaplarkan dandik kanalların birinde (hangisi olduğunu unuttum uzun zaman önceydi) 1950'li yıllarda ABD'de yapılmış ve Japonları anlatan bi belgesel gözüme çarptı. O kadar komik iddialarla Japonları anlatıyordu ki "yok efendim Japonlar kendilerini üstün ırk görür, yok çocuklarının beyinlerini yıkar onları militan yetiştirir, gözleri ABD topraklarındadır v.s. v.s. daha neler neler) gülmeye başladım.

Bu kadar da aleni yalan ve propaganda dolu bir belgesel çıksa çıksa emperyalist Mc. Arthur ABD'sinden çıkar zaten. II. Dünya savaşı tarihini de onlar yazdığına göre (malum ya onlar kazandı savaşı) birçok şeyin çarpıtılması, abartılması mümkündür. Aynı kaynaklar savaştan sonra işgal altındaki Japonya'da Japonların II. sınıf insan kabul edildiklerini, halen daha uçak, uçak gemisi v.s. yapmalarının yasak olduğunu, ABD'deki Japonların savaş sırasında toplama kamplarına sokulduklarını söylemez ama.

• abi bu konuyu kaşımayın şimdi başlıcak Kavgam ı okuyup başımıza Nazi kesilen tipler ahkam kesmeye...
    Hitler insanları sabun yaptı diyoruz,"Hitler insanları sabun yapmadıydıda, sadece küllerini Auer sobalar kolay tutuşsun diye millete dağıttı" falan diye savunurlar şimdi bak....
  • bir de discovery channelda che guevra nın belgeselini izleseydin.. adam hayalperest ve aptalmış da.. tarih yok karalama var.. belgesel değil empozitor(bu kelimem türkçemize hayırlı olsun)
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

abi bu konuyu kaşımayın şimdi başlıcak Kavgam ı okuyup başımıza Nazi kesilen tipler ahkam kesmeye...
    Hitler insanları sabun yaptı diyoruz,"Hitler insanları sabun yapmadıydıda, sadece küllerini Auer sobalar kolay tutuşsun diye millete dağıttı" falan diye savunurlar şimdi bak....

insanları deil Yahudileri!onlar insan deil olamazlar ve çokta iyi yaptı bugün ben olsam gene aynısını yaparım hiç gözümü kırpmadan.burda yeni bir yahudi tartışması başlatmak deil nietim ancak yahudi sempatizanlığı yapanlarada bek sıcak olamıyorum doğrusu.hitlerin yahudilere yaptıkları yahudilerin insanlığa karşı yaptıklarının yanında devede mikroorganizma gibi kalır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok abi daha önce bu konular konuşuldu, yahudi nin ne olduğu ayrı tarafa Hitlerin insanları yakması ayrı bir tarafa....
    Dünyada en kötü ölüm yanarak ölümdür, İnsanları diri diri yakmak kadar hayvanca, ki bunu hayvanlra bile yapmaz kötü bir şey yoktur... Kim olursa olsun....İnsan değildir.... Yahudileri bende sevemem ama konu farklı.... Bahsettiğimiz insan Hayvan hitler.... Türk düşmanı hitler... Belçikada bir köyde Türk bayrağı gördü diye, askerlerinin dokunmaya büzüğü yetmediği hitler.... Siz geçin belgeselleri vs. vs. ,yaşayan dedeniz, amcanız neneniz yokmu onlara sorun hitlerin ne kadar hayvan olduğunu....
    Biz Osmanlı dönemindede Yahudileri kurtarmışız, o zamanda nası bir millet olduğunu biliyoruz, ama bizden yardım isteyene her zaman kucağımızı açmışız, onları yakmamaışız, bir TÜRK asla böyle hayvanca bir muamele yapmaz insanlara, çıkar onuruyla savaşır...

• quote:

Orjinalden alıntı: jokondie

bir de discovery channelda che guevra nın belgeselini izleseydin.. adam hayalperest ve aptalmış da.. tarih yok karalama var.. belgesel değil empozitor(bu kelimem türkçemize hayırlı olsun)

NE suçu var o insanların nai olmuşlarsa allah allah
    hitlerede bence habire laf söylemek saçma
    o adam devletin başına seçimle gelmiş biridir
    Madem öle arkasından konuşcaktı herkes seçmeselerdi
  • quote:

yok abi daha önce bu konular konuşuldu, yahudi nin ne olduğu ayrı tarafa Hitlerin insanları yakması ayrı bir tarafa....
    Dünyada en kötü ölüm yanarak ölümdür, İnsanları diri diri yakmak kadar hayvanca, ki bunu hayvanlra bile yapmaz kötü bir şey yoktur... Kim olursa olsun....İnsan değildir.... Yahudileri bende sevemem ama konu farklı.... Bahsettiğimiz insan Hayvan hitler.... Türk düşmanı hitler... Belçikada bir köyde Türk bayrağı gördü diye, askerlerinin dokunmaya büzüğü yetmediği hitler.... Siz geçin belgeselleri vs. vs. ,yaşayan dedeniz, amcanız neneniz yokmu onlara sorun hitlerin ne kadar hayvan olduğunu....
    Biz Osmanlı dönemindede Yahudileri kurtarmışız, o zamanda nası bir millet olduğunu biliyoruz, ama bizden yardım isteyene her zaman kucağımızı açmışız, onları yakmamaışız, bir TÜRK asla böyle hayvanca bir muamele yapmaz insanlara, çıkar onuruyla savaşır...

ya komik olmayalım istersen.evet yahudileri kabul etmişiz.ama şunu sakın unutma hitlerde bütün yahudileri katletmedi.ve başta esas amacıda onları öldürmek deildi.ayrıca bir çok türk vatandaşı yahudiyi ve dier dost ülke vatandaşı yahudileri de serbest bıraktı.yahudilerin öldürülmeleri savaşın ilerleyen dönemlerine rastlar ve şunuda sakın unutma.müttefikler bu ölümlerden daha önce acımasızca ve kalleşçe alman şehirlerini ve sivil halkını bombalamaya başlamıştır.burda ölen almanların sayısı yahudilerle kıyaslanamaz bile.hitlerinki hayvanlıksa müttefiklerinki tam .r.spu çocukluğudur.ayrıca sana yahudi soykırımından ziyade atom bombalarını hatırladırım.bu yüzden bugün bile radyasyon etkisiyle insanlar ölmekte.boş boş yahudi soykırımından bahsedip bunu öne çıkarım çok daha şerefsizlik ve insanlık dışı olanları örtbas etmeyin.ben buna kızıyorum.

• quote:

yok abi daha önce bu konular konuşuldu, yahudi nin ne olduğu ayrı tarafa Hitlerin insanları yakması ayrı bir tarafa....

gereksiz bir topic çok merak ediyorsan ikinci dünya harbi ile ilgili bir sürü kaynak var al ve oku ondan sonra yargıla

Hitlerin Türkleri 2. sınıf insan görmesi yalandır. harb zamanı berlinde yüksek öğretim alan Türk öğrencilerin pasaportlarına ari ırk damgasını vurdurmuştur. bununla ilgilide istersen bir araştırma yap bakalım sonuç ne çıkacak!?

• iyide konumuz Abd nin atom bombası değil konumuz Hitler...
    Hitler Avrupaya girdi, bir sürü şehri ele geçirdi, her yeri bombaladı, karşı tarafta onları bombaladı, bunda bir sorun yok, yani Londrayı babam bombalamadı... Burada şerefsizce birşey yok, adamlar senin şehrini istila ediyor, Fransayı ele geçriyoy, Polonyayı bir sürü yeri, onlarda ALmanalrı bombalıyor, karşılıklı savaş bunda bir şey yok....Ama adamlar Almanları esir alıp , işe yarayanları çalıştırıp ,yaramayanları sabun yapmıyor...
    Ya bunun tartışamaya değer bir yanı yok....
    Almanlar kabul etmiş Hitlerin ne mal olduğunu, kendi yasalarında bile var onun propogandasını yapmak suç, adamlar ismine bile tahammül edemiyor,daha öncede söyledim gidin bir Almanla konuşun, yaşayan tanıdığınızla konuşun, bunları gerçek kişilerden duyun öyle yok bütün yahudi medyası şöyle yapıyor, ben Yahudi düşmanıyım o zaman Hitler doğrudur demek komik ger.ekten....
    Gidin bir Almana sorun diyorum daha ne diyim Adamlar nefret ediyor....
    Bu arada sözüm Redstar sana değil , bu Kavgam kitabını okuyup gaza gelip te burada atıpğ tutacak arkadaşlara söyleyeyim, ben o kitabı inceledim, yani böyle saçma fikirler olamaz, aptalca bir kitap lütfen o kitabı okuyup ta saçma sapan gelmeyin, yani öyle bir toplumuz ki Kurtlar Vadisi izleyip mafya olmaya özeniriz, Çakır ölür gazeteye ilan veririz, kitap okur NAzi kesiliriz yuh yani...Yok üstün ırk yaratacam, üst bir kimlik oluşturacağım, herif manyağın tekiymişl yok daha ötesi...Bu kitaba da inananlar var işte...
    DAha önceden de tartıştık zaten kilitlenir yakında forum

• gecenlerde oturuyorum, saaat gecenin 2sini geçiyordu.. nerden çiktiysa aklima hitler geldi.. siz nasil bilirdiniz bilmiyoru ama ben kücükken hitleri hit+ler diye yani boyle bir ırk grup filan anımsardim cocukluk işte.. herneyse, gecenin saat 2sinde üşenmedim gittim ansiklopedileri açtim kariştirdim adolf hitlerin hayat hikayesini budum.. merakla okudum, adam resmen avrupanin anasini bellemiş :) ama allah var delikanli adammiş sıkmış kafasina kurşunu intahar etmiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: istanbul3400

quote:

gereksiz bir topic çok merak ediyorsan ikinci dünya harbi ile ilgili bir sürü kaynak var al ve oku ondan sonra yargıla

Hitlerin Türkleri 2. sınıf insan görmesi yalandır. harb zamanı berlinde yüksek öğretim alan Türk öğrencilerin pasaportlarına ari ırk damgasını vurdurmuştur. bununla ilgilide istersen bir araştırma yap bakalım sonuç ne çıkacak!?

HA tabi bununla gurur duy bu gerizekalıca bişi , işte ne mutlu sana.....
    Aynı Hitler Türkler de Ermenileri katletti demiştir, hadi buyur bakalım, kendi suçuna bizi de ekleyerek suçunu mu hafifletmek var psikolojisinde bilmiyorum ama demiştir....
    Yani adam öyle bir adam ki , kendi milleti nefret ediyor ama Türkiye de 3-5 tane Kavgamı okumuş arkadaş çok seviyor, Hitler sakın Türk olmasın

Bunlar çok gerizekalıca şeyler, yok saf ırk, yok üst kimlik, üst ırk, saflaştırma....

• quote:

Orjinalden alıntı: mithrandir

banane yahudilerden... hiç sevmem o.çocuklarını...ayrıca hersene yahudi soykırımıyla ilgili film yapılıyo...amerikan sineması adamların elinde amerikanın diğer güçleriyle birlikte...hersene probagandalarını yapıp bide kendilerine oscar veriyolar...bu almanları karalamak için yapılan propgandalar değil; şu anda yaptıklarını haklı çıkarmak için yapılan propagandalar...israile yerleşip orda müslüman kardeşlerimize eziyet eden bi millet için hiç vicdan azabı duyucağımı zannetmem...ayrıca şu anda filistinde yapılanlardan hangimizin haberi var basına yansıyanlardan bahsetmiyorum... bide işin arka yüzü var...

dediğim gibi bu ayrı konu.....
    Dediğin gibi işin ayrı yüzü, adamlar kendilerine yapılanları Müslümanlardan çıkarıyor ayrı konu....

• bana almanlardan bahsetme istersen.merak etme benim anne tarafım komple almanyadadır.ve almanyada berlinde bulundum.ve şunu söylim sana hitlerin polonyayı işgali öle kanlı ve sivil halkı öldürerek olmamıştır.avusturyayı ise hiç olmamıştır.askerler avusturya başkentine silahları omuzunda girmişlerdir.ve yönetimi kansız bir şekilde avusturya nasyonal sosyalist parti lideri devralmıştır.siviller ölmemiştir yani.sivilleri müttefikler öldürmeye başlamıştır ilk.ayrıca ben hitlere tıpkı birçok lidere olduğu gibi saygı duyarım.ben bir nazi deilim ancak bu gerçeklere objektif bakmamada engel deildir.tekrar söylüyorum yahudiler ülke toprklarından sürülmek amacıyla toplandılar.daha da önemlisi yaşlılar deil öncelikli olarak gençler ve güçlü olanlar bugünki israil topraklarına sürüldüler.çünki bir yahudi devleti kurulması tamamen hitlerin almanyayı yahudilerden arındırma fikrine uyuyordu.burda yahudi localarıylan bir işbirliği ve ortaklaşa hareket söz konusudur.ve sen tarihi iyi bilmediğin gibi bunnarıda bilmediğin için bir çok insan gibi yanılgıya düşüyorsun.yahudi çıkarları uğruna burda kendi masum insanlarını dahi eziyete vurmuştur.işte yahudi budur.bukadar adidir.ayrıca soykırımlar dedim gibi savaşın son dönemlerine denk gelir.ve çoğu sanıldığının aksine yakılarak deil açlıktan ölmüştür.almanların kendilerinin dahi açlıktan kırılır bir vaziyette kendi ölülerini yiycek durumda olduklarını bir düşünün.burda öncelik tabiki yahudinin hayatı olamaz.ayrıca yakılanların canlıyken katledildiğine dair bana kesin ve net kaynak gösterebilirmisin.bunnar zaten ölü olanlardı unutma.yakılmaları çürüyerek hastalık yaymalarının önüne geçmektir.gaz odalarına gelince evet burda infazlar yapılmıştır.ama bu infazların ele geçirilen esirlerin kurşuna dizilmesinden bir farkı yok bana göre.insansa her ikiside insan.esir düştükten sonra sivil yada asker olmasının bir farkı yoktur.

birde konunun abd nin atom bombası atması deil demişsin.bu yanlış bida düşün.2.dünya savaşını konu alıpta tartışırken bunları birbirlerinden nasıl ayrı ele alabilirsin birdaha düşün derim.

• "antiochos"a katılıyorum çünkü ben de böyle duydum böyle okudum."İstanbul3400" senin söylediklerin de kısmen doğru olabilir.Ancak ben böyle birşeyi bugüne kadar ilk defa senden duyuyorum."Redstar" arkadaşım sana % 100 katılıyorum.

İlaveten,Adolf Hitler'in tek suçlu olarak gösterilmesi ne kadar doğru olur sizce?Tek bir insan tüm bunları yapabilecek güce sahip midir?Halkının desteği olmasa ayakta kalabilir miydi?Bence HAYIR!Ancak Hitler de gerçekten sapığın ve caninin önde gideniymiş o başka.Gerçi hangi diktatör devlet adamını incelerseniz inceleyin hepsinin benzer şekilde canilikler yaptığını görürsünüz.

Ben Yahudileri de sevmem,Almanları da sevmem.Hele ki son iki yılda yaşananlardan sonra Amerika'yı HİÇ SEVMEM.

• quote:

Orjinalden alıntı: istanbul3400

quote:

+

tabikide sonuna kadar doru.kendi doktrininde bile Türkleri japonlar,italyanlar ve almanlar ile beraber arı ırk olarak kabul eder.ayrıca yahudilerinde arı ırk olduğunu kabul eder.yani onlarında kanı bozulmamıştır.

• konu başında hitler ve naziler varsa, Atom bombası değildir konuştuğumuz , senin madem anne tarafın Almanyada istersen bu konuştuklarını ALmanyada bir anlat, bakalım noluyor?
    Haha öyle bir yazmışsın ki sanki Almanya masum çok komiğime gitti yok elele kolkola girmişler falan
    Bu savaş sırf faşist Almanların yüzünden oldu, yok artan nüfus için yaşam alanını sağlamak, yok üstün ırk vs.vs . Artık nereden okuyorsanız bunları....
    23 mayıs ta Fall Weiss , beyaz durum, ve Polonyanın işgal emri, 1 eylül 1939 Polonyanın işgali, Wermarcht ın Polonyayı 3 hafta içinde bozguna uğratması, Polonya halkının işçi olarak çalıştırılması... Polonya SSCB,ve ALmanya arasında paylaşıldı (28 eylül)...
    9 Nisan 1940 Almanya Danimarkayı şgal etti, arından Norveçi, 10 mayıs 1940 Alman birlikleri Hollanda ve BElçikaya saldırdı, 14 ünde Hollanda, 28 inde Belçika teslim oldu, 13 mayısta Alman tankları Fransaya girdi,1940 ağustosuyla, Kasımı arasında, İngiliz avcı uçaklarıyla , Alman avcı uçakları arasında yoğun çarpışmalar oldu, radar üstünlüğü bulunan ingiliz uçakları Alman uçaklarına büyük kayıplar verdi, bunun üzerine halkın moralini bozmak için, İNGİLİZ ŞEHİRLERİ YOĞUN BOMBARDIMANA TUTULDU (El ele kol kola, sivil halka zarar vermeden) İngilizlerin Enigma yı çözmesiyle bu aşarısızlıkla sonuçlandı.... Almanya 1941 de yugoslavyaya girdi, ardından yunanistana ,sonra SSCB ye.....
    Ve bütün dünyada milyonlarca insan öldü, bütün Avrupa şehirleri yandı yıkıldı, ama HİTLER masum
    Ya nerden öğreniyorsunuz ,kim öğretiyor anlamıyorum ki komik geliyor bunlar bana....
    Yok Berlini yakmışlarda , insanları öldürmüşlerde ,sonra Almanyanın sabun fabrikaları yıkılmışta, Hitler o yüzden Yahudileri sabun yapmış , doğruya doğru adam haklı aslında

• quote:

Orjinalden alıntı: Chas

"antiochos"a katılıyorum çünkü ben de böyle duydum böyle okudum."İstanbul3400" senin söylediklerin de kısmen doğru olabilir.Ancak ben böyle birşeyi bugüne kadar ilk defa senden duyuyorum."Redstar" arkadaşım sana % 100 katılıyorum.

İlaveten,Adolf Hitler'in tek suçlu olarak gösterilmesi ne kadar doğru olur sizce?Tek bir insan tüm bunları yapabilecek güce sahip midir?Halkının desteği olmasa ayakta kalabilir miydi?Bence HAYIR!Ancak Hitler de gerçekten sapığın ve caninin önde gideniymiş o başka.Gerçi hangi diktatör devlet adamını incelerseniz inceleyin hepsinin benzer şekilde canilikler yaptığını görürsünüz.

Ben Yahudileri de sevmem,Almanları da sevmem.Hele ki son iki yılda yaşananlardan sonra Amerika'yı HİÇ SEVMEM.

sana katılıyorum, yahudileri almanları, ABD yi bende hiç sevmem.... Ya daha iyi bir genelleme yaparsak, Hristiyanları ve Musevileri sevmem.... Hepsine
    Ama Hitleri masum göstermekte komik geliyor bana ....
    Duymak,okumak yetmiyor abi görenlerde var, sonuçta yakın bir tarih böyle bi radama masum demek çok komik gerçekten.... Adam psikopat, en adi mahlukat, ve yani ırkçılığın gelebileceği son nokta, saçma sapan fikirler....
    Yok saf ırk yok bilmemne...
    Şimdi burada saf ırk tan falan bahsedenlere sorayım bakıyım, saf Türkseniz kaçınızda Türk kemiği var....
    Yok abi çoğu Türkte yok , hiç biriniz saf değilsiniz, ahkam kesiyorsunuz, yok saf yok arı, bilmem ne....

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.