Şimdi Ara

Nazi Almanyası Türkiye'ye girseydi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
2.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer Nazi Almanyası Sovyetler Birliğini yenip ülkemize saldırmış olsaydı şimdiki durum nasıl olurdu ?

• DH generalleri toplanır birazdan.
  • Bu kaçıncı konu birader
  • nazi almanyası bize girseydi büyük ihtimal naziler yenilince sovyetlerde bize girerdi.Sonrasında bizde sovyetlere bağlı devlet olurduk.Kominizim gelirdi.Sonra Sovyetler parçalanınca bizde kendi halimizde bir devlet olurduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

Bu kaçıncı konu birader

önceden açılanları yaz da okuyalım,bilgi sahibi olmak için soruyorum makarasına eğlencesine değil kokori
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryan

quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

Bu kaçıncı konu birader

önceden açılanları yaz da okuyalım,bilgi sahibi olmak için soruyorum makarasına eğlencesine değil kokori

Tamam o zaman izin verdim

• İkinci dünya savaşı sanılanın aksine gizli örgütlerin savaşıydı ki Hitler savaşı kazansa idi dünya teknmolojik olarak bir 50 yıl daha ilerde olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngiltere'nin sömürgesiyiz
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Deden Hans anneannen Helga olurdu.
  • Ya ölür giderdik. Yada tarihimizde bi savaş daha olmuş olurdu.
  • Hitlerin amacı sanırım Asya tarafınada geçmekti ve o zamanın Türkiyesi gelişmemiş olduğu için hesaplama yapmışlar ve eğer türkiyeyi karadan geçicek olsaymış asker başına 3 postal düşeceği için sadece etrafından dolaşmış yani türkiyeye gireceğini sanmıyorum(alıntıdır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janissary-

Deden Hans anneannen Helga olurdu.

Güzel yaklaşım.

• Birdaha toparlanamazdık ve Türkiye denen bir ülke şuan olmazdı.
  • Almanlar yendiği için biz de yenmiş sayılırmıydık
  • quote:

Orijinalden alıntı: no prayer

Hitlerin amacı sanırım Asya tarafınada geçmekti ve o zamanın Türkiyesi gelişmemiş olduğu için hesaplama yapmışlar ve eğer türkiyeyi karadan geçicek olsaymış asker başına 3 postal düşeceği için sadece etrafından dolaşmış yani türkiyeye gireceğini sanmıyorum(alıntıdır)

ya zaten rusyadan sonraki hedef türkiyeydi.. kimse kandırmasın kendini "giremedi" falan diye...
    rusyada da almanların en büyük hatası, ruslarınki kadar soğuğa dayanıklı gocuklarının olmayışı..
    o gocuğa 2 kat daha deri attırsaymış hitler, bugün bambaşka dünyalarda bambaşka coğrafyalarda yaşıyor olucaktı tüm dünya...

• kötü olurdu durum.

Peki soğuk savaşı sovyetler kazansaydı ne olurdu mesela stalinden sonra yine onun yolundan yütüyen yetenekli bir adam gelseydi abd yerine süper güç sovyet rusya olsaydı......
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

quote:

Hitlerin amacı sanırım Asya tarafınada geçmekti ve o zamanın Türkiyesi gelişmemiş olduğu için hesaplama yapmışlar ve eğer türkiyeyi karadan geçicek olsaymış asker başına 3 postal düşeceği için sadece etrafından dolaşmış yani türkiyeye gireceğini sanmıyorum(alıntıdır)

ya zaten rusyadan sonraki hedef türkiyeydi.. kimse kandırmasın kendini "giremedi" falan diye...
    rusyada da almanların en büyük hatası, ruslarınki kadar soğuğa dayanıklı gocuklarının olmayışı..
    o gocuğa 2 kat daha deri attırsaymış hitler, bugün bambaşka dünyalarda bambaşka coğrafyalarda yaşıyor olucaktı tüm dünya...

İsrail diye bir devlet olmazdı en azından...

http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Bundesarchiv_Bild_146-1987-004-09A,_Amin_al_Husseini_und_Adolf_Hitler.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

quote:

Orijinalden alıntı: Janissary-

Deden Hans anneannen Helga olurdu.

Güzel yaklaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI)

İkinci dünya savaşı sanılanın aksine gizli örgütlerin savaşıydı ki Hitler savaşı kazansa idi dünya teknmolojik olarak bir 50 yıl daha ilerde olurdu.

Ama insanlık adına bi 1000 yıl daha geri olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

İkinci dünya savaşı sanılanın aksine gizli örgütlerin savaşıydı ki Hitler savaşı kazansa idi dünya teknmolojik olarak bir 50 yıl daha ilerde olurdu.

Ama insanlık adına bi 1000 yıl daha geri olurdu.

Hocam Ha Amerika Hiroşimaya bomba atmış ha hitler katletmiş ne farkı var ki? Ben hitlerin rejimini tercih ederdim seçme şansım olsa...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

quote:

İsrail diye bir devlet olmazdı en azından...

http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Bundesarchiv_Bild_146-1987-004-09A,_Amin_al_Husseini_und_Adolf_Hitler.jpg

hep aynı bahane soğukmuş üşümüşler sanki onu akıl edemedi hitler.
    Savaşı kazanmalarının sebebi Stalin'dir.Ve halkın rejime olan bağlılığı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.