yada böyle bir video varmı ? hitmachine volume 3 diyolar bilgisi olan izleyen varmı ?
ne bu yaa arkadasım her sorunun olunca topıq mı acıcaksın bıraz arastırın ya herseyı bizden beklemeyin
quote:
Orjinalden alıntı: Bmw_m3
ne bu yaa arkadasım her sorunun olunca topıq mı acıcaksın bıraz arastırın ya herseyı bizden beklemeyin
FORUMUN ANLAMI NE ? forum ne demek ?arastırmadıgımı ne biliyosuın ? aramıs bulamamıs olamazmıyım? bu forumda konu acarken korkarakmı acalım ? zorla forumdan ınsanları uzaklastırmayamı calsııyosun ? DERDIN NE ?yada ben sorumu foruma sormuycam kime sorucam ? bana yaa lı yuu lu KONUSMA BIR DAHA !!!
bir sey biliyosan cevapla bilmiyosan kes sesini otur yerine! bu ne lan bebe mi dolu burası ? nasıl bir yere gelmişim ben? buranın admini filan varmı beni forumdan atacak ? varsa acilen atsın ortalık karısacak!!HERKES USTUNE ALINMASIN DENSIZ KENDINI BILMEYENLERE BENIM LAFIM ARKADASLAR BU MESAJDAN SONRA BANA CEVAP GELICEKSE YAZDIKLARIM ICINDE KIMSE KUSURA BAKMASIN BU COCUK BENI AYAKUSTU CILDIRTTI!
Adam hitmachine vol 3 ün linkini istemiş verilen cevaplara bak Forumda Belki Bu gereksiz topic olabilir ama ne gereksiz topicler gördüm.. Bende izlemek istiyorum ve Bulamadım Bilen arkadaş war Linkini Koysun lütfen..
adam bişi istiyo yardım sizin söylediğiniz ne bu ya valla görürsünüz
bak arkadaşım sen once bi kendi açtıgın topiclere bak sonra insanları eleştir. eski konulardan alıntı yapıp yapıp konu açısıyosun kimse sana bişey demiyo. ondan sonra insanları eleştirme tamam mı. hadi sabah sabah insanlarında asabını bozma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme