< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hitman 3 Türkçe Yama Çalışması %100 (4. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
https://discord.com/invite/sinnerclown-ceviri-turkce-yama-753710090179051550 bu adresten dcye gelebilirsin referans siteye kayıt olmak için gerekli orayı boş bırakabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam gelicem. Bu arada 1.5 türkçe yaması çıkacak mı?
-
Yamayı boş vakit bulabilirsem güncellemeye çalışacağım ama bu yamayı sıfırdan yapmak kadar zaman alacak. O yüzden söz veremiyorum.
-
Hocam 3. Parti bir uygulama ile ve çözülemez mi acaba? Belki yabancı forumlarda başka diller yapmışlardır son güncellemeyi. Keza son güncelleme oyunu başka bir boyuta taşıyorquote:
Orijinalden alıntı: atessivasYamayı boş vakit bulabilirsem güncellemeye çalışacağım ama bu yamayı sıfırdan yapmak kadar zaman alacak. O yüzden söz veremiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunda binlerce metin dosyası var ve son güncelleme ile bu dosyaların neredeyse tamamı değişmiş. Yani sıfırdan yama yapmak gerekli. Bu da çok zaman alıyor.
-
Hocam siz uyumlu değil demişsinizde. Orijinal oyunu aldım game pass üzerinden v3.150 son sürüm. Sizin yamanızı olduğu gibi attım sorunsuz çalıştı Türkçe yama ve oynuyorum şuanda. Sadece Hitman 1 2. bölüm ve bir bölümde oyundan atıyor diğerlerinde çalışıyor. Tam emin değilim 4 bölüm full Türkçe oynadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 17 Mayıs 2023; 2:50:11 > -
Eğer oyunu oynamaya devam ediyorsanız başka bölümlerde hata alırsanız yazabilir misiniz?
-
Hocam bugün hepsini yazıcam. Oyun içinde oyundan atmıyor sadece problemli olan bölümde oyuna hiç girmeden atıyor. Buda sizin iş yükünüzü çok azaltır. Haber vericem bugün. Yoksa oyun tamamen türkçe ve oyun içinde bölüm sonuna kadar alt yazılar vs sorunsuz çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 17 Mayıs 2023; 10:3:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamdır yeni sürüm oyunu indirmeye başladım. Boş vakit bulduğum zaman sizin bildirdiğiniz kısımlara göre düzeltme yaparım.
-
Bazı yan görevlerde ve Ambrose Island haritasına girerken loading screende oyundan atıyor onun dışında yama da çok sorun yok bunları düzeltirseniz sevinirim.
Güncelleme: Sapienza haritasına girerken de loading screen de oyundan atıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi challion01 -- 17 Mayıs 2023; 20:19:27 > -
3.150.1 sürüm yamasını sinnerclown sitesinde paylaştık.
-
harika ellerinize sağlık
-
herkesin eline emeğine sağlık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X