Gerçekten çok sabır gerektiren bir oyun olacak.Gerçekçi olacak yani merakla bekliyoruz
Alıntıları Göster
Tam benlik oyun.Bekleme sabır ve kendi planını yapma tarzı.
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Silent Assasin den daha iyi bir oyun yapamazlarsa görürüm ben onların original assasin lerini...
iyi de ilk hitman çok daha orjinaldi ya silent'den... ya da ilk olduğu için ayrı bir sardı beni bilmiyorum,
o değil de; bu aralar acayip hitman oynayasım gelmişti hatta indirip tekrar oynayım diyordum iyi oldu bu yaa.. bi de çıkış tarihini verseler
ben yine de bi hitman kurup takılayım az.. "tek assasin" "orjinal assasin" HITMAN abi her türlü (revualtions'u bir türlü çalıştıramadım ya gıcığım bu ara a.c.'ye)
..
quote:
Orijinalden alıntı: Microfix
5. Oyun mu bu ?
evet 5. olması lazım...
quote:
Orijinalden alıntı: NasılYaniYa
quote:
Orijinalden alıntı: Microfix
5. Oyun mu bu ?
evet 5. olması lazım...
Alıntıları Göster
sistem gereksinimleri nasıl olur acaba
Oyunun havasının bozulmasından korkuyordum ama bu videoyu izleyince rahatladım. Süper olacak..
quote:
Orijinalden alıntı: bloodmoney09
Oyunun havasının bozulmasından korkuyordum ama bu videoyu izleyince rahatladım. Süper olacak..
Harika görünüyor. Bir Hitman fanı olarak feci heyecanlandım
hitman merakla beklediklerim arasında...son sahne çok iyi ya
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
Harika görünüyor. Bir Hitman fanı olarak feci heyecanlandım
Alıntıları Göster
ama ne kadar güzel bişey hitman gibi bi oyun ac gibi bi oyuna gönderme yapiyo ikiside mükemmel bana göre ve birbirlerini kıskanıp dahada çekişecekler buda bize yarar yesinler birbirlerini hangimiz daha güzel oyun çıkarcaz diye :D
quote:
Orijinalden alıntı: freedomfighter
ama ne kadar güzel bişey hitman gibi bi oyun ac gibi bi oyuna gönderme yapiyo ikiside mükemmel bana göre ve birbirlerini kıskanıp dahada çekişecekler buda bize yarar yesinler birbirlerini hangimiz daha güzel oyun çıkarcaz diye :D
Alıntıları Göster
Videonun sonu manyaktı..
quote:
Orijinalden alıntı: jigsaw79
Oyunun Türkçe alt yazılı çıkacaktı, var mı bu konuda bir gelişme acaba? sipahi sen bilirsin dostum
Hitman Absolution oyununun yapimcisi IO Interactive de yazılım mühendisl olarak calisan Ulaş Karademir ile TR Gamer gecen yil bir roportaj yapmis bu roportajda IO Interactive den Ulaş Karademir Hitman Absolution un Turkce alt yazili olarak geleceginin mujdesini verdi.
Hitman: Absolution Kodlaması 20.000 Sayfadan Fazla . Hitman serisinin merakla beklenen yapımı Hitman: Absolution için IO Interactive büyük emekler sarfediyor. Öyleki oyunun yapay zekası için bile sayfalarca komut yazılmış. VideoGamer'a konuşan oyun yönetmeni Tor Blysad, çoğu kişiyi şaşırtacak bir bilginin açıklamasında bulundu. Tor Blysad, Hitman: Absolution'un yapay zeka karakter yönlendirmeleri için 20.000 sayfadan fazla kodlamanın yapıldığını söyledi. "Bu konuda aklımıza gelen her seçeneği oyuna kodladık. Sırf yapay zeka için 20.000 sayfadan fazla kodlama yaptık. Devasa değil mi?" şeklinde açıklama yapan Blysad, Hitman: Absolution'un yapım sürecinin neresinde olduklarını da anlattı."Seslendirme sürecinin en büyük kısımlarından birisini yapıyoruz."diyen Blysad, oyunun çıkışı için söz söylemedi. . http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hitman_Absolution_Kodlamasi_20000_Sayfadan_Fazla-24042.htm
quote:
Orijinalden alıntı: GalacticHope
Videonun sonu manyaktı..
Alıntıları Göster
Hitman: Absolution da kullanilan bu 20.000 Sayfadan Fazla kodlama yapay zekayi tum zamanlarin en gercekci yapay zekasina ulasmasi icin fazlasiyla yeterli kardeslerim, Tum zamanlarin gen iyi yapay zekasina sahip oyun olucak Hitman Absolution emin olabilirsiniz oyun icinde olasi hamlelerin cogu dusunulmus.Detaylara asagidaki linkden ulasabilirsiniz.
Beklediğimi bulamadım serinin hayranı olarak. Contracts'da ki çok yönlülük bence yok edilmiş. Nerede o çin mahallesindeki entrikalar :) Nerede o zehirli çorbaların sunumu. Bence böyle önüne geleni öldürmek yerine şöyle bişey yapılsa çok iyi olabilirdi: Mesela iki çete arasını bozup büyük takasda çantaların içini boşaltmak, dolayısıyla çete birbirini yiyecek biz tek kurşun sıkmadan mükemmel bir işçilikle amacımıza ulaşacaktık :)
quote:
Orijinalden alıntı: konix
Beklediğimi bulamadım serinin hayranı olarak. Contracts'da ki çok yönlülük bence yok edilmiş. Nerede o çin mahallesindeki entrikalar :) Nerede o zehirli çorbaların sunumu. Bence böyle önüne geleni öldürmek yerine şöyle bişey yapılsa çok iyi olabilirdi: Mesela iki çete arasını bozup büyük takasda çantaların içini boşaltmak, dolayısıyla çete birbirini yiyecek biz tek kurşun sıkmadan mükemmel bir işçilikle amacımıza ulaşacaktık :)
ilk oyunlardaki hazzı hiç bir zaman alamazsın zaten.Her oyun için böyle onların atmosferi farklı oluyor.
Katılıyorum.Assassin's Creed yokken Hitman vardı.Assassin's Creed her ne kadar son zamanların en sağlam serilerinden olsa da Hitman'in oyun dünyasında yeri başkadır.Her zamanda ayrı olacaktır.AC'nin asla Hitman kadar edeceğini düşünmüyorum.Her ne kadar kaliteli olsa da Hitman kalitesi daha farklı benim için.
Konix, hayal gücüne hayran kaldım. :D İlk oyunun yeri sanırım çoğu kişi gibi senin içinde ayrı.O Çin mahallesi ve restaurantta ki görevler unutulmaz :D
Oyun güzel değil,güzel ötesi manyak bişey olacak :D sabırsızlıkla bekliyorum yapanların emeğine sağlık işte bu oyun orjinal alınır....
Ajan 47 nin düşmanları hissedebilmesi ve yürüyüş rotalarını görebilmesi bana assasins creed deki eagle visionu anımsattı nedense :D
Bu oyundaki ''gizlilik'' sanki Deux ex ve Sc:conviction daki gibi olucak yani herkes bizi bekliyor orda olacağımızı biliyorlar.umarım öyle olmaz