Şimdi Ara

Hitman Absolution Açılmıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
57.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kinqoftehkey

BEYLER BENDEDE DIRECTX 10 HATASI VERIYO AMA DIRECTX11 YUKLU ARKADASIMDADA DIRECTX 11 YUKLU ONDA ACILIYOR ÇÖZÜM

Dostum valla ben oyunu sileli baya oldu steamden de bida indiremiyecegim sorun hakkında yardımci olamayacağım kusura bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagan1234 C kullanıcısına yanıt
    beyler adını GAME olarak değiştir diyenler var onlara soruyorum nasıl yani GAME EXE mi nolur yardım edin :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merttgs1905 -- 5 Temmuz 2014; 15:33:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merttgs1905

beyler adını GAME olarak değiştir diyenler var onlara soruyorum nasıl yani GAME EXE mi nolur yardım edin :(

Evet oyunun dizinine gir ve GAME.EXE olarak değiştir. İsmini değiştireceğin dosya sağ tarafında uygulama yazan dosya olucak. Yine olmazsa sadece GAME olarak değiştir. Ama oyunu açarken kısayol oluşturma. Dizinden çalıştır. Bu arada oyunun exe sini yani tıkaldığında açılan şeyin ismini değiştiriceksin. Sanırım HİTMAN.EXE den açılıyordu oyun.

Ha bu arada oyun açılmaz ise Steam'i yükleyip oyunu Steam kütüphanesine ekledikten sonra Steam içinden de oyunu çalıştırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagan1234 -- 11 Temmuz 2014; 20:03:49 >
  • Peki beyler siyah ekranda kalma sorununu nasıl çözeceğiz. Konuyu hortlattım ama yapmam gerekiyodu bunu deli olcam. Açamadığım tek oyun hayatımda. Bu nedir ya.

Windows 8 bu arada. Galiba onda bu sorun çok var.
  • beyler benim oyun buraya yüklü oyuna basıyorum ama tık yok açılmıyor herşeyi denedm çözüm söylermısnz
     Hitman Absolution Açılmıyor
  • Hitman Absolution hatası ve çözümü

link aşağıda indirin dosyasında hepsi mevcut

oyunun kısayoluna sağ tıkla dosya konumunu bulun ve indirdiğiniz SKIDROW klasöründeki tüm dosyaları atın

ve değiştir deyin ve oyuna başlayın

turbobit.net
    Turbobit.net | Unlimited and fast file cloud
    http://turbobit.net/xdrjsdjteu4g.html

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.