Şimdi Ara

Hitman Absolution Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
57.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya delirmek üzereyim oyunu aldım kurdum masaüstü simgesine tıklıyorum hiçbir belirti yok directx11 kurulu steamdan açıyorum gene tık yok lütfen yardım edin delirmek üzerim arkadaşlar
    ekran kartı hd 6870
    işlemci fx8320
    8gb ram var ya biri yardımcı olsun lütfen ekran kartı güncelliceksem link de atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 16 Nisan 2013; 15:14:57 >

• 40 okunma 0 cevap konu güncel diyoz delircem
  • Crack değiştir büyük ihtimal çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaxHobbit

Crack değiştir büyük ihtimal çalışır
    Pardon sanırım oyunun orjinal , steamde oyuna sağ tıkla yedekle , sil ve yedekten tekrar kur , düzelmez ise güncellemeleri kontrol et o da olmazsa sağ tıkla özellikler de yerel dosyalara gel oyun içerik dosyalarını doğrula yap , bu arada orjinal aldığınız için tebrik ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morbius108

Pardon sanırım oyunun orjinal , steamde oyuna sağ tıkla yedekle , sil ve yedekten tekrar kur , düzelmez ise güncellemeleri kontrol et o da olmazsa sağ tıkla özellikler de yerel dosyalara gel oyun içerik dosyalarını doğrula yap , bu arada orjinal aldığınız için tebrik ediyorum

sağ ol oldu arkadşım teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lykke..

quote:

Orijinalden alıntı: Morbius108

sağ ol oldu arkadşım teşekkürler

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba,
    Lütfen yardım edin !

hitman absolution skidrow açılmıyor.Steam denedim internetteki diğer yöntemleri denedim,yönetici olarak çalıştırdım,silip baştan yükledim,laptopu ters çevirip salladım fakat çift tıklıyorum boş boş duruyor ne yapmalıyım lütfen çözüm yöntemi gösteriniz.
    Çok heveslendim oynamak istiyorum ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: 35alper88

Arkadaşlar merhaba,
    Lütfen yardım edin !

hitman absolution skidrow açılmıyor.Steam denedim internetteki diğer yöntemleri denedim,yönetici olarak çalıştırdım,silip baştan yükledim,laptopu ters çevirip salladım fakat çift tıklıyorum boş boş duruyor ne yapmalıyım lütfen çözüm yöntemi gösteriniz.
    Çok heveslendim oynamak istiyorum ;)

Alıntıları Göster
    Arkadaslar aklımı kaybetmek üzereyim böle olacağına inanmayarak yaptım ama AÇILDI.Oyunu kurduğum yerdeki .exe dosyasının adına GAME olarak değiştirdim ve oyun çat diye açıldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35alper88

Arkadaslar aklımı kaybetmek üzereyim böle olacağına inanmayarak yaptım ama AÇILDI.Oyunu kurduğum yerdeki .exe dosyasının adına GAME olarak değiştirdim ve oyun çat diye açıldı

Alıntıları Göster
    3 saatlik uğraşımım sonucu game yazmak olmamalıydı :D eyw

• quote:

Orijinalden alıntı: ogg11

3 saatlik uğraşımım sonucu game yazmak olmamalıydı :D eyw

Alıntıları Göster
    bende de aynı problem var ve herseyı denememe ragmen olmadı...oyunu ınternetten ındırdım..deamon tools ıle kurdum...crack yaptım...tıklıyorum hıc bır sey yok...3-4 defa ayrı crack kurdum aynı..steam ındırdım oyunu ekledım denedım aynı...oyunun exe dosyasının adını GAME olarak degıstırdım aynı...uyumluluk fln herseyı denedım kontrol ettım olmuyor..dırectx 10-11 denedım olmadı... sorunumun herkes ten farklı oldugunu sanmıyorum ama neden calısmıyor bılmıyorum...eger bunların dısında baska bır cozum sunabılırsenız cok mınnettar olurum..simdiden tesekkurler...

• Bu arada windows xp kullaniyorum.. Bazi yorumlarda sadece vista ve 7 de calisacagi yaziyor... Dogru mu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elaerdem

ya delirmek üzereyim oyunu aldım kurdum masaüstü simgesine tıklıyorum hiçbir belirti yok directx11 kurulu steamdan açıyorum gene tık yok lütfen yardım edin delirmek üzerim arkadaşlar
    ekran kartı hd 6870
    işlemci fx6300
    8gb ram var ya biri yardımcı olsun lütfen ekran kartı güncelliceksem link de atabilirsiniz

Steamdan acma

• quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

quote:

ya delirmek üzereyim oyunu aldım kurdum masaüstü simgesine tıklıyorum hiçbir belirti yok directx11 kurulu steamdan açıyorum gene tık yok lütfen yardım edin delirmek üzerim arkadaşlar
    ekran kartı hd 6870
    işlemci fx6300

Steamdan acma
    oyunu bitirdim açalı çok oluyor genede sağ ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lykke..

oyunu bitirdim açalı çok oluyor genede sağ ol

Alıntıları Göster
    ben her şeyi doğru yaptım oyunda açılıyor bütün seçenekleri ayarlayıp dil,görüntü,v.s bunları ayarlayıp oyuna basla diyorum loading kısmında kalıyor yani anlıycağnız oyun başlamıyor onun dışında herşey normal görünüyor çok tuhaf ama sizce sorun nedir böyle bi sorunla karşılanlar varmıdır aranızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: g3zgin_1903

ben her şeyi doğru yaptım oyunda açılıyor bütün seçenekleri ayarlayıp dil,görüntü,v.s bunları ayarlayıp oyuna basla diyorum loading kısmında kalıyor yani anlıycağnız oyun başlamıyor onun dışında herşey normal görünüyor çok tuhaf ama sizce sorun nedir böyle bi sorunla karşılanlar varmıdır aranızda

Bendede ayni sorun var. bi sonuc buldunuz mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ugo

quote:

Bendede ayni sorun var. bi sonuc buldunuz mu

Alıntıları Göster
    evet buldum oyunu yükleyip her şeyi yaptıktan sonra masaüstü kısayoluna sağ tık ordan yönetici olarak çalıştır ardından oynayabilirsin birden kafama esti ve öyle yaptım sonra baktım oyun açıldı

• quote:

evet buldum oyunu yükleyip her şeyi yaptıktan sonra masaüstü kısayoluna sağ tık ordan yönetici olarak çalıştır ardından oynayabilirsin birden kafama esti ve öyle yaptım sonra baktım oyun açıldı

Alıntıları Göster
    bu oyunu oynarken ram lerim % 50 calısıyor gözüküyor normalmi ramler 16 gb g.skill
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewLiFe61

bu oyunu oynarken ram lerim % 50 calısıyor gözüküyor normalmi ramler 16 gb g.skill

oyunda bir kasma olmuyorsa neden sorun ediyorsun sana yazdığım sistemle full ayarlarda bitirdim
  • quote:

quote:

oyunda bir kasma olmuyorsa neden sorun ediyorsun sana yazdığım sistemle full ayarlarda bitirdim

sana yazdıgın sıstemın biraz yuksegını kullanıyorum ben ve bu oyunu 8 gb bellekle kullanıp artı işlem yapanlar varsa ben 16 gb ramle kullanıp 8 9 gb ram yiyorsa düşündürüyor kasma felan tık yok oyunda cok güzel ama cok kullanması dusundurucu i:)
  • quote:

quote:

quote:

sana yazdıgın sıstemın biraz yuksegını kullanıyorum ben ve bu oyunu 8 gb bellekle kullanıp artı işlem yapanlar varsa ben 16 gb ramle kullanıp 8 9 gb ram yiyorsa düşündürüyor kasma felan tık yok oyunda cok güzel ama cok kullanması dusundurucu i:)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben Game yazdım dediğiniz diğer şeyleri yaptım hiç biri olmadı oyunda hiç bir tepki yok tıklayınca yardım edebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kravenson

bende de aynı problem var ve herseyı denememe ragmen olmadı...oyunu ınternetten ındırdım..deamon tools ıle kurdum...crack yaptım...tıklıyorum hıc bır sey yok...3-4 defa ayrı crack kurdum aynı..steam ındırdım oyunu ekledım denedım aynı...oyunun exe dosyasının adını GAME olarak degıstırdım aynı...uyumluluk fln herseyı denedım kontrol ettım olmuyor..dırectx 10-11 denedım olmadı... sorunumun herkes ten farklı oldugunu sanmıyorum ama neden calısmıyor bılmıyorum...eger bunların dısında baska bır cozum sunabılırsenız cok mınnettar olurum..simdiden tesekkurler...

bende de aynı problem var kaç gündr uğraşıorm tık yok nette de hep aynı şeyler dönüo...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.