Şimdi Ara

Hitman Absolution: FATAL DIRECTX ERROR Hatası. Lütfen Yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Hitman Absolution: FATAL DIRECTX ERROR Hatası. Lütfen Yardım...

Merhaba arkadaşlar. Steam hesabı üzerinden Hitman: Absolution oyununu satın aldım, yani oyun orjinaldir. Oyunu PART 2 bölümüne kadar sorunsuz bir şekilde, gayet güzel oynadım. Ancak PART2'de yukarıda resmini paylaştığım sorunla karşılaşmaya başladım. Oyuna giriyorum, demoyu izliyorum, oyun başlayınca 5dk - 6dk sonra bu hatayı veriyor ve TAMAM dediğimde oyun çalışması durduruldu penceresi ile karşılaşıyorum, sonra oyundan çıkıyor.. Ne olduğuna bir türlü anlam veremedim. Sorun ile alakalı denediğim işlemler şunlardır:

1- DirectX'i yeniden kurdum.
    2- Ekran kartı driver'ının en güncel versiyonunu (310.90-desktop-win8-win7-winvista-64bit-international-whql) kurdum.
    3- Özellikler'den yönetici olarak çalıştırdım.
    4- Oyun'un EXE dosyasının adını değiştirdim, (game yaptım) ama orjinal olduğu için Steam oyunu görmedi.
    5- Grafik ayarlarını düşürdüm.

Bu yukarıdaki çözümler işime yaramadı.

Sistemim ise:

Windows 7 64 bit SP1 Ultimate işletim sistemi, AMD FX 8120 8 çekirdek işlemci, Corsair 8GB RAM, Zotac GTX 680 AMP! 2GB 256 bit DX11 ekran kartı, Cooler Master 750W 80+ Power, 23inc HP FullHD Monitör. İmzama da bakabilirsiniz.

Yani bu bilgisayarın oyunu açmaması imkansız. Ama bu sorun nedir, çözüm bulamadım bir türlü. Nette de araştırma yaptım, herkes kafasına göre klasik bir cevap vermiş; driver güncelle, ekran kartını temizle falan diye ama yardımcı olunamamış. Bütün deriver'larım güncel. Anladığım kadarı ile bu sorundan bir çok kişi müzdarip. Buraya yazacağınız cevaplarda diğer kişilere fikir olacaktır. Yardımcı olabiirseniz sevinirim, teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blu_Ray -- 21 Ocak 2013; 3:48:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 0xc0000142 Hatası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.