Şimdi Ara

HIV TESTİ (KAN VERDİM)(SONUÇ ve SS) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
15
Favori
95.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yucuklu Sumurta

Hatırlıyorum bir okadar komik ve kötü bir durumdu

Allahtan bir şey çıkmamış

Alıntıları Göster
    kusura bakmada gerek konu gerek yorumlar oldukça komikti

Ama negatif çıkmasına sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: tanisenes

kusura bakmada gerek konu gerek yorumlar oldukça komikti

Ama negatif çıkmasına sevindim

Alıntıları Göster
    iyiyim sıkıntı yok. bana çok büyük bir ders oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

iyiyim sıkıntı yok. bana çok büyük bir ders oldu..

Zaman hızlı akıyor be,1.5 sene olmuş demek
  • Geç olsada geçmiş olsun broder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuluçkadadır knk hemen çıkacak diye bişey yok

• Çok şanslısın. Ya bulaşsaydı

• Cinsel ilişkiden en az 3 ay sonra yapılan testler kesin sonuç kabul ediliyor. Siz ne kadar zaman sonra yaptırdınız?

• 7 aydan fazla olmustu eminim.
  • quote:

7 aydan fazla olmustu eminim.

Hocam hiv dışında hepatit B ve C için de tahlil yaptırmalıydın. Hastaneye işin düştüğünde onlara da baktır. Hastalık sinsidir ve belirtileri başladığında iş işten geçmiş olur.

• Hiv de ilişkiden iki hafta sonra yaptırılıyor test eger pozitif çıkarsa iki hafta sonra tekrar ve yine pozitif çıkarsa baska bir dogrulama testi yaptırılıyor eğitimi bu şekilde almıştım ben.Korumali ilişkide bulaşma şansı yok ayni şekilde öpüşme ilede.Korumasiz iliskide ilk sefer için(hiv+ taşıyan birey için)bulastirma ihtimali 10 binde 1 iken iliski sayisi arttikca oran artiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Falcon-61

Çok şanslısın. Ya bulaşsaydı

Vay be 1 sene geçmiş.

• Bu konuyu hatırlayanlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

yaw yaptıran ne git yaptır işte alla alla yaptıran bulsan ne yapıcaksın?

hangi bölüme gideceğimi ve fiyatını soracaktım

Hergün Elisa yöntemiyle HIV testi yapıyorum, 2-3 ayda 1-2 pozitif sonuç çıkar ama doğrulama için hastanın kan serumu örneğin referans laboratuvarına gönderiyoruz. Genelde sonuçlar yalancı pozitif çıkıyor. HIV testi %100 güvenilir bir test değildir ve virüs kaynaklı bir hastalık olduğu için, 5-10 yıl sonra hasta olabilirsin veya sadece taşıyıcı olabilirsin. Bu durum nedeniyle bu yazımı okuyan herkesi uyarmak istiyorum, bu test hamilelik testine benzemez, eğer virüsü bir kaparsanız, virüs sizi bağışıklık sisteminin en zayıf anında indirir ve hastalık ortaya çıkar. Bu nedenle hastalığın ortaya çıkması ve taşıyıcı olmak kişiden kişiye değişir.

Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim, alıntı yapınız ...

Merhaba. Parmağımda açık yara şeklinde olmayan ince bir kesik vardı. Cinsel birleşme olmadı. Kadının malum bölgelerine bir iki defa değmiş olabilir o kesik kısım. Ya da terine falan. Bu şekilde bulaşır mi HIV? Olaydan 2 ay sonra hiv hbc... Vs dahiliyede yapılabilen tüm testleri yaptirdim negatifti hepsi.

• zamazangi Z kullanıcısına yanıt
    Ne bulaşmıştır, ne de hayır bişey olmaz diyebilirim. Virüsün açık yaralar da tek bulaşma yolu kana karışmaktadır. Siz yaranın durumunu biliyorsunuz, eğer yarada aktif kanama varsa bulaşma riskiniz yüksektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Walternatif Bishop

quote:

evet o sanayi olayından bahsediyorum. yarın gideceğim hastaneye inşallah bişey çıkmaz ya tövbe edip namaza başlıcam vallahi

şu cümleyi kuruyorsan hiç başlama kabul falan olmaz

Allah mısın nereden biliyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Ne bulaşmıştır, ne de hayır bişey olmaz diyebilirim. Virüsün açık yaralar da tek bulaşma yolu kana karışmaktadır. Siz yaranın durumunu biliyorsunuz, eğer yarada aktif kanama varsa bulaşma riskiniz yüksektir.

Yarada kanama olmadığına, ve kadının kanına temas etmediğine eminim. Cinsel birleşme de olmadı zaten çamaşırı bile çıkartmadım. Ama yine de bir enfeksiyon bölümüne gidip durumu anlatıp 3 ay sonrası kontrolünü yaptıracağım.

• merhaba,

vucudumdaki kızarıklıklar nedeniyle, bugun dahiliye dr una gittim doktor bi kac kan testi istedi, sabah aç karnına gittim ve 4 tup kan aldılar, ogleden sonra sonucları öğrenmek üzere dr a girtiğimde doktor değerlerdeki farklılılardan

BIYOKIMYA
    ALT 58 (0-55)
    AST 33 (5-34)
    GGT 118 (12-64)

SEROLOJI
    RF <5.0 (0-30)
    CRP 13,4 (0-5)

ELISA
    HBs Ag 0,19 (0-0,9)
    Anti HCV 0,09 (0-0,9)
    Anti HBs 15,55 (0-10)

HEMOGRAM
    HGB 14 (14,1-18,1)
    HCT 41,8 (43,5-53,7)
    PDW 8,8 (9-20)
    sedimantasyon 50 (0-20)

dolayı bana tokat gibi hiv olabilirsin dedi, 10 gun sonra çıkacak bi test daha var dedi onu beklicez dedi, başım aşağı kaynar sular döküldü kütfen bu konuda bilgi sahibi olan varsa soylesin bu değerlere bakarak böyle bi telhis konabilir mi 10 gün basıl beklicem içim içimi yiyiyo moralim sıfır şuan, yaklaşık 1 aydır ülserstif kolit teşhisiyle alakaı ilaç kullanıyodum son bir haftadır bu boğazımda şişlik ve vucudumda bel üstü ve gögüs altı bölgesi kızarıklıklar çıktı ilaçları 5 gündür kullanmıyorum boğazdaki şişlik geçti fakat kızarıklıklar hala duruyo cilt dr una da gittm o alerji ilacı verdi lakin ne olur ne olmaz diye gittğim dahiliye dr u boyle bi teşhisde bulundu bilgi sahibi olan varsa lütfen yardımcı olsun inanın çok kötü durumdayım yalvarırım yardımcı olun bilgisi olanlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulisis -- 20 Haziran 2017; 23:49:53 >

• Git zina yap sonra inşallah hastalık kapmamışımdır arkadaşlar dua edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    (go)o(d) hort hocam.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.