Şimdi Ara

HIV TESTİ (KAN VERDİM)(SONUÇ ve SS) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
15
Favori
95.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

Güncelleme 2

19.06.2013 saat 8.45 de sonuçları aldım. NEGATİF çıktı. Okadar rahatladım ki anlatamam. Buradan destek veren herkese teşekkür ederim. Bundan sonra evlenene kadar forever elizabeth.

ss de gondereyim

HIV TESTİ (KAN VERDİM)(SONUÇ ve SS)

Geçmiş olsun. Ônceki konuyu hatırlıyorum yav, bayağı üzülmüştüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi geçmiş olsun.
  • gözün aydın

• quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

E madem temiz çıkmış şu çingenenin adresini bi at

• sanayide çingene ile ilginç sanayide nerden yer buldunuz konuyu ayrıntılı anlatsaydın bari
  • Ulan ne güldüm ya günün şu saatinde. Yer rezerv ettirenler desen, adamın moralini bozmaya çalışanlar desen, çingenenin adresini isteyenler desen yetmedi bide en son zıplayarak güldüğüm @GoodGateWay arkadaşın yazısı Alemsiziniz millet ya :) Çok yaşayın emi.
  • hocam diye cingene konusunun linkini versene cok merak ettim D:
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

E madem temiz çıkmış şu çingenenin adresini bi at

Bende istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

quote:

Konu csb, benik bildigim hiv testi 1 gunde cikan bisey degil.

Minimum 3 ay bekledikten sonra yapılır arkadaşın 1 sene omuş.Kan aındıktan engeç 4 gün sonra tüm tahlil sonuçları öğrenilir.

Ne diyim gecmis olsun, ulam haftasonu cinli duduklemeyi dusunuyodum istegim kacti

ÇİNLİMİ HANİ NERDE ?

pm bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılpaçino -- 19 Haziran 2013; 11:14:28 >

• quote:

1.5 sene once bi hata sonucu kondomsuz ilişkiye girdim. Konu açmıştım okuyanlar hatırlar ( çingene konusu ) ozamanlar tırsıyordum hiv kaptım diye ama hastaneye gitmedim çünkü olay yeni olmuştu. her neyse 3 4 gün once ellerimde pul pul kabarciklar cikmaya başladı. ondan oncede aşırı terleme vardı gün içinde. şu an korkudan ölüyorum. bu testi yaptıranlar var mı ? yarın hastanenin enfeksyon hastaliklari bolumune gidecegim. para alıyorlar mı devlet hastanesinde ?=

Güncelleme:

18.06.2013 saat sabah 9 da kan verdim hastaneye. Sonucu 2 gün sonra perşembe günü alacağım. Dua edin arkadaşlar moralim çok bozuk..

Güncelleme 2

19.06.2013 saat 8.45 de sonuçları aldım. NEGATİF çıktı. Okadar rahatladım ki anlatamam. Buradan destek veren herkese teşekkür ederim. Bundan sonra evlenene kadar forever elizabeth.

ss de gondereyim

senin konuyu hatırlıyorum sanırım bu tamirhanede ki amcayla muhabbetin vardı amca "bu kız hasta olsa bütün sanayii ölürdü" falan diyodu senin deyişinle doğrumu hatırladım O gün çok gülmüştüm konuya csb sanmıştım eğer doğruysa

• geçmis olsuun şükret allaha .. ama sen genede 1 sene sonra gene yaptr test benden sana öneri

• quote:

1.5 sene once bi hata sonucu kondomsuz ilişkiye girdim. Konu açmıştım okuyanlar hatırlar ( çingene konusu ) ozamanlar tırsıyordum hiv kaptım diye ama hastaneye gitmedim çünkü olay yeni olmuştu. her neyse 3 4 gün once ellerimde pul pul kabarciklar cikmaya başladı. ondan oncede aşırı terleme vardı gün içinde. şu an korkudan ölüyorum. bu testi yaptıranlar var mı ? yarın hastanenin enfeksyon hastaliklari bolumune gidecegim. para alıyorlar mı devlet hastanesinde ?=

Güncelleme:

18.06.2013 saat sabah 9 da kan verdim hastaneye. Sonucu 2 gün sonra perşembe günü alacağım. Dua edin arkadaşlar moralim çok bozuk..

Güncelleme 2

ss de gondereyim

Geçmiş olsun kardeşim, deri kaşınmalarının sebebini öğrenebildin mi peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: KekiR

quote:

Güncelleme:

Güncelleme 2

ss de gondereyim

Geçmiş olsun kardeşim, deri kaşınmalarının sebebini öğrenebildin mi peki?

hayır oda epey çogaldı elimde. yarında onun için gidecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tribettin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

quote:

Konu csb, benik bildigim hiv testi 1 gunde cikan bisey degil.

Minimum 3 ay bekledikten sonra yapılır arkadaşın 1 sene omuş.Kan aındıktan engeç 4 gün sonra tüm tahlil sonuçları öğrenilir.

Ne diyim gecmis olsun, ulam haftasonu cinli duduklemeyi dusunuyodum istegim kacti

ÇİNLİMİ HANİ NERDE ?

pm bekliyorum

De get lan cinli benim

• Sevincini baltalamak gibi olmasın ama %100'de 100 HIV almadın diyemeyiz. Üstünden 1,5 sene geçse bile antikor negatifliği olabilir. Bazen virüsü aldıktan 2-3 sene sonra başlar ama %99 negatifsin. %100'de 100 diyebilmek için hıv antikoruna değil antijenine baktırmak lazım o da pahalı bir yöntemdir.
  • 0.01 ihtimal mi diyor orada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

Sevincini baltalamak gibi olmasın ama %100'de 100 HIV almadın diyemeyiz. Üstünden 1,5 sene geçse bile antikor negatifliği olabilir. Bazen virüsü aldıktan 2-3 sene sonra başlar ama %99 negatifsin. %100'de 100 diyebilmek için hıv antikoruna değil antijenine baktırmak lazım o da pahalı bir yöntemdir.

doktora üstüne basa basa sordum kesin negatif hocam degilmi diye. oda evet dedi. birdaha test yaptırmana gerek yok için rahat olsun dedi
  • quote:

quote:

Sevincini baltalamak gibi olmasın ama %100'de 100 HIV almadın diyemeyiz. Üstünden 1,5 sene geçse bile antikor negatifliği olabilir. Bazen virüsü aldıktan 2-3 sene sonra başlar ama %99 negatifsin. %100'de 100 diyebilmek için hıv antikoruna değil antijenine baktırmak lazım o da pahalı bir yöntemdir.

doktora üstüne basa basa sordum kesin negatif hocam degilmi diye. oda evet dedi. birdaha test yaptırmana gerek yok için rahat olsun dedi

%99 kesin sayılır zaten hatta 99'dan da fazladır ama %100'de 100 değildir. Gerçi 1,5 yıl beklemişsiniz bundan sonra pozitif çıkması çok çok nadir olabilecek durumdur. Yeni enfeksiyon kapmanız bile daha yüksek ihtimal.

• quote:

quote:

quote:

%99 kesin sayılır zaten hatta 99'dan da fazladır ama %100'de 100 değildir. Gerçi 1,5 yıl beklemişsiniz bundan sonra pozitif çıkması çok çok nadir olabilecek durumdur. Yeni enfeksiyon kapmanız bile daha yüksek ihtimal.

Arkadaşım mesajını okuyorum okuyorum, karam karışıyor.

"%100'de 100" olmayacak senin yazımın, baştaki işaret zaten "yüzde işareti"

%100 (okunuşu "yüzde 100")

Senin mesajını okurken şöyle okuyorum şaçma oluyor: "Yüzde yüzde yüz"

Ek: Gerçi ifaden sanırım %100 de negatif olsa bu %100'lük bir kesinlik sağlamaz demeye çalışmışsın sanırım ama okurken kafam çok karışınca söylemek istedim.
    "Yüzde yüzde yüz" diye okunduğunu bir düşünsene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 19 Haziran 2013; 12:12:43 >

• Namaza başlıyodun noldu?

Hocam bi yemin içtin tut yoksa başka belalar gelir Allahın bi lütfu şuan Aids olmaman :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.