Bildirim
HIV TESTİ (KAN VERDİM)(SONUÇ ve SS) (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beyler o değilde sonuç pozitif çıkarsa nası evlenecek bu adam ? -
Çingeneye karton+para teklifindemi bulundun, mekan olarakta binanın bodrumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hadi bakalım geçmiş olsun
işin aslı evlenene kadar o boku yememek en iyisiymiş benden yaşça büyük fikrine değer verdiğim insanlar;
"kaçak et kesersen alışırsın ve bu evlendikten sonrada devam eder evliliğinin huzuru kalmaz o nedenle hiç bulaşma o işlere " demişlerdi ben şahsen buna inanıyorum ve çevremdeki genç arkadaşlara da bunu tavsiye ediyorum ama dinleyen yok orası ayrı -
Namaza başlıyacakmısın?
quote:
Orijinalden alıntı: omer_Faruk.
Namaza başlıyacakmısın?
Cuma namazına gideceğim 5 senedir gitmiyordum -
quote:
Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..
quote:
Namaza başlıyacakmısın?
Cuma namazına gideceğim 5 senedir gitmiyordum
Adam imana geldi, HIV nelere kadir... -
quote:
quote:
quote:
Namaza başlıyacakmısın?
Cuma namazına gideceğim 5 senedir gitmiyordum
/>
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Başlığa niye pozitif yazıyorsun, ben bile tedirgin oldum lan
Bir kac sene sonra cikar ortaya hastalik hatalar cezasiz kalmaz :)
Konu csb, benik bildigim hiv testi 1 gunde cikan bisey degil.
quote:
Orijinalden alıntı: Friedrich Engels
Minimum 3 ay bekledikten sonra yapılır arkadaşın 1 sene omuş.Kan aındıktan engeç 4 gün sonra tüm tahlil sonuçları öğrenilir. -
E madem temiz çıkmış şu çingenenin adresini bi at
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ölüm korkusu olmasa namaza gitmeyecek adam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi
quote:
Orijinalden alıntı: Friedrich Engels
Minimum 3 ay bekledikten sonra yapılır arkadaşın 1 sene omuş.Kan aındıktan engeç 4 gün sonra tüm tahlil sonuçları öğrenilir.
Ne diyim gecmis olsun, ulam haftasonu cinli duduklemeyi dusunuyodum istegim kacti
quote:
Orijinalden alıntı: mhcd
quote:
Güncelleme 2
19.06.2013 saat 8.45 de sonuçları aldım. NEGATİF çıktı. Okadar rahatladım ki anlatamam. Buradan destek veren herkese teşekkür ederim. Bundan sonra evlenene kadar forever elizabeth.
ss de gondereyim
başlıkta gördüm sonuç + aşırı üzüldüm ssi görünce rahatladım hadi geçmiş olsun ustan haklıymış
düşünemedim hiç onu ya değiştirdim başlığı teşekkür ederim
-
Geçmiş olsun. Moralini bozmak istemem ama bi yakınım Hiv testi yaptırmıştı sonuç negatif çıkmıştı ama 2 yıl sonra toprağa verdik -
quote:
1.5 sene once bi hata sonucu kondomsuz ilişkiye girdim. Konu açmıştım okuyanlar hatırlar ( çingene konusu ) ozamanlar tırsıyordum hiv kaptım diye ama hastaneye gitmedim çünkü olay yeni olmuştu. her neyse 3 4 gün once ellerimde pul pul kabarciklar cikmaya başladı. ondan oncede aşırı terleme vardı gün içinde. şu an korkudan ölüyorum. bu testi yaptıranlar var mı ? yarın hastanenin enfeksyon hastaliklari bolumune gidecegim. para alıyorlar mı devlet hastanesinde ?=
Güncelleme:
18.06.2013 saat sabah 9 da kan verdim hastaneye. Sonucu 2 gün sonra perşembe günü alacağım. Dua edin arkadaşlar moralim çok bozuk..
Güncelleme 2
19.06.2013 saat 8.45 de sonuçları aldım. NEGATİF çıktı. Okadar rahatladım ki anlatamam. Buradan destek veren herkese teşekkür ederim. Bundan sonra evlenene kadar forever elizabeth.
ss de gondereyim
hayırlı olsun kardeşim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X