Şimdi Ara

HIV TESTİ (KAN VERDİM)(SONUÇ ve SS) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
15
Favori
95.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dersamstagnachmittag

Olm deri hastaligin icin bir cildiyrye ciksaydin keske once alerji falandiR belki bosa efhamlaniyorsindur

Ayrica gozunuzu seveyim yapmayin olm soyler seyler harbi mok yoluna gideceksiniz lan

gittim cildiyeye. ozel hastaneye gittim ama. doktor mantar tahlili istedi. onada 60 lira fiyat çektiler. para da yoktu. 2 gün sonra yani bugün kan verdim hastaneye hiv testi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

quote:

Orijinalden alıntı: dersamstagnachmittag

Olm deri hastaligin icin bir cildiyrye ciksaydin keske once alerji falandiR belki bosa efhamlaniyorsindur

Ayrica gozunuzu seveyim yapmayin olm soyler seyler harbi mok yoluna gideceksiniz lan

gittim cildiyeye. ozel hastaneye gittim ama. doktor mantar tahlili istedi. onada 60 lira fiyat çektiler. para da yoktu. 2 gün sonra yani bugün kan verdim hastaneye hiv testi için

Umarim mantardir ve test negatif cikar. Allah yardimcin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayici geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevmiycektin onu
  • HIV TESTİ (KAN VERDİM)(SONUÇ ve SS)

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Hastaneden geliyorum kan verdim. Perşembe günü öğlen alacağım sonucu. Dua edin yemin ederim cok ciddiyim yıkılmış durumdayım..

onu bunu boşver nasıl olsa öleceksinde çingene iyimiydi bari boşuna ölme birde

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Walternatif Bishop

quote:

evet o sanayi olayından bahsediyorum. yarın gideceğim hastaneye inşallah bişey çıkmaz ya tövbe edip namaza başlıcam vallahi

şu cümleyi kuruyorsan hiç başlama kabul falan olmaz

Allah?
  • quote:

1.5 sene once bi hata sonucu kondomsuz ilişkiye girdim. Konu açmıştım okuyanlar hatırlar ( çingene konusu ) ozamanlar tırsıyordum hiv kaptım diye ama hastaneye gitmedim çünkü olay yeni olmuştu. her neyse 3 4 gün once ellerimde pul pul kabarciklar cikmaya başladı. ondan oncede aşırı terleme vardı gün içinde. şu an korkudan ölüyorum. bu testi yaptıranlar var mı ? yarın hastanenin enfeksyon hastaliklari bolumune gidecegim. para alıyorlar mı devlet hastanesinde ?=

Güncelleme:

18.06.2013 saat sabah 9 da kan verdim hastaneye. Sonucu 2 gün sonra perşembe günü alacağım. Dua edin arkadaşlar moralim çok bozuk..

Hocam inşallah negatif çıkar buda sana tecrübe olsun bidaha şapkasız iş yapma.

Yalnız konu tam flash tv gerçek kesit senaryosu gibi yahu kusura bakma dalga geçmiyorumda istemsiz gülesim geliyor inş kızmazsın

• ZAMAN GEÇMİYOR
  • Sanayici sen miydin la?
  • 1,5 yıl önceki konu nerede, paylaşın la bi

Ek: Google'da karı kız konularını buldum ama sanayi maceran silindi sanırım, yok bulunmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 18 Haziran 2013; 17:55:21 >
  • ne adamlar var ya bir de yaptığı naneyi anlatıyor

eden bulur demişler. bu sana ders olsun ve bir daha zina yapma.

not: yobaz da çapulcu da, marjinal de, oportünist de, kinci de değilim. evllilik dışı ilişki bana nedense AHLAK DIŞI geliyor. tabii ortada ahlak denen bir şey kalmadığı için....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

1,5 yıl önceki konu nerede, paylaşın la bi

Ek: Google'da karı kız konularını buldum ama sanayi maceran silindi sanırım, yok bulunmuyor..

admin silmişti konuyu. 2 . sayfadamı ne arkadaş ss paylaşmış eski konudan ona bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

quote:

Ee bu virüs ölümcül değil mi ,yıllar sonra etkisini gösterip öldürüyor diye biliyorum ben bunu ? Şeker hastasıyla nasıl karşılaştırabildin ben mi yanlış hatırlıyorum ?

birebir aynı bu şekerle. sadece insanlar korkuyo adını duyunca. ilaçlarını içtiğinde normal bi insan gibi yaşıyosun hee bilemem belki 1 sene 2 sene erken ölürsün allahın takdiri. ama ilaçlarını içtiğin sürece, içmezsen hakkaten ölürsün

kuzenim enfeksiyon uzmanı hocam ordan biliyorum.

Lisede biyoloji hocamız bunu anlatırken bu virüsün bulaştığı kişi belli bi süre normal yaşıyor , 10 yıl sonra filan virüs birden öldürüyor gibi bişey demişti.Sallamış o zaman.

Hastalığın farkına erkenden varılmazsa cidden öyle oluyor çünkü 10 yıl gibi bir sürede bağışıklık sistemine ciddi zarar veriyor.Ancak düzenli ilaç kullanırsan engellenebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrahako

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

quote:

Ee bu virüs ölümcül değil mi ,yıllar sonra etkisini gösterip öldürüyor diye biliyorum ben bunu ? Şeker hastasıyla nasıl karşılaştırabildin ben mi yanlış hatırlıyorum ?

birebir aynı bu şekerle. sadece insanlar korkuyo adını duyunca. ilaçlarını içtiğinde normal bi insan gibi yaşıyosun hee bilemem belki 1 sene 2 sene erken ölürsün allahın takdiri. ama ilaçlarını içtiğin sürece, içmezsen hakkaten ölürsün

kuzenim enfeksiyon uzmanı hocam ordan biliyorum.

Lisede biyoloji hocamız bunu anlatırken bu virüsün bulaştığı kişi belli bi süre normal yaşıyor , 10 yıl sonra filan virüs birden öldürüyor gibi bişey demişti.Sallamış o zaman.

Hastalığın farkına erkenden varılmazsa cidden öyle oluyor çünkü 10 yıl gibi bir sürede bağışıklık sistemine ciddi zarar veriyor.Ancak düzenli ilaç kullanırsan engellenebiliyor

Bildiğim kadarıyla HIV AIDS'in kuluçkalık dönemi. 10-15 sene gibi bir sürede virüs yetişiyor, yayılıyor ve bağışıklık sistemini çökertiyor. Siz de çok küçük bir hastalıktan; Grip, Soğuk algınlığı vs.'den ölüyorsunuz bağışıklık sisteminiz tamamen yok olduğu için.

Arkadaşa ders olsun umarım bir daha böyle işlere kalkışmaz.

• quote:

quote:

admin silmişti konuyu. 2 . sayfadamı ne arkadaş ss paylaşmış eski konudan ona bakabilirsin

SS'i şimdi gördüm baktım, o zaman kız demişsin, bugün ilk sayfada 60 yaş muhabbeti vardı ne iş
  • quote:

1.5 sene once bi hata sonucu kondomsuz ilişkiye girdim. Konu açmıştım okuyanlar hatırlar ( çingene konusu ) ozamanlar tırsıyordum hiv kaptım diye ama hastaneye gitmedim çünkü olay yeni olmuştu. her neyse 3 4 gün once ellerimde pul pul kabarciklar cikmaya başladı. ondan oncede aşırı terleme vardı gün içinde. şu an korkudan ölüyorum. bu testi yaptıranlar var mı ? yarın hastanenin enfeksyon hastaliklari bolumune gidecegim. para alıyorlar mı devlet hastanesinde ?=

Güncelleme:

18.06.2013 saat sabah 9 da kan verdim hastaneye. Sonucu 2 gün sonra perşembe günü alacağım. Dua edin arkadaşlar moralim çok bozuk..

Hocam korkutmak istemem ama hepatit riskide var bu işin.Hepatit HIV virüsünden kat kat daha yaygın hiv testinde hepatit varsa oda çıkıyormu ? Çıkmıyosa bide hepatit b testi yaptır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

hatırladım hatta usta sana birşey olsaydı tüm sanayiye olur demişti oraya kopmuştum

bende hatırladım o espiriye cok gülmüştüm
  • quote:

quote:

hocam ben bişiy sorucam bende ilişkiye girerken prezervatif yırtıldı direk banyoda sabun surdum ucuna bişiy olurmu yani bi bilgisi olan vr mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

quote:

hocam ben bişiy sorucam bende ilişkiye girerken prezervatif yırtıldı direk banyoda sabun surdum ucuna bişiy olurmu yani bi bilgisi olan vr mı

sanmıyorum ama gidip bi test yaptır ücret almıyorlar için rahat etsin yani

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.