Şimdi Ara

HIV TESTİ (KAN VERDİM)(SONUÇ ve SS) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
15
Favori
95.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durumun psikolojikde olabilir.ben kolumu paslı demire çizdirdiğimde tetanos belirtileri 30 dk sonra başladı oysa ki en erken 3 gün sonra başlarmış.yani beynine bir şeyin olmasını emrediyorsun o da yapıyor.eğer hıv san gerçekten bu hastalıktan kurtulanlar var dediğim gibi eğer sen beynine iyileşicem dersen oda dediğini yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiv virusunu tasiyan kiz niye ölsün adi ustunde tasiyici. bir ihtimal sanada bulastirip aktif veya pasif oldugunu soylerler. Aktif olmaz insallah ama
    pasifse bir daha iliskiye girmek sakincali olur kadinlar icin.yani mecbur elizabeth....

• Hangi hastaneye gideceksen söyle de biz de o hastaneye gitmeyelim.. Genciz daha..
  • konuyu hatırlıyorum zaman ne çabuk geçiyor hey gidi günler
  • Umarım bişey çıkmaz dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: double minded

quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

yaw yaptıran ne git yaptır işte alla alla yaptıran bulsan ne yapıcaksın?

hangi bölüme gideceğimi ve fiyatını soracaktım

Hergün Elisa yöntemiyle HIV testi yapıyorum, 2-3 ayda 1-2 pozitif sonuç çıkar ama doğrulama için hastanın kan serumu örneğin referans laboratuvarına gönderiyoruz. Genelde sonuçlar yalancı pozitif çıkıyor. HIV testi %100 güvenilir bir test değildir ve virüs kaynaklı bir hastalık olduğu için, 5-10 yıl sonra hasta olabilirsin veya sadece taşıyıcı olabilirsin. Bu durum nedeniyle bu yazımı okuyan herkesi uyarmak istiyorum, bu test hamilelik testine benzemez, eğer virüsü bir kaparsanız, virüs sizi bağışıklık sisteminin en zayıf anında indirir ve hastalık ortaya çıkar. Bu nedenle hastalığın ortaya çıkması ve taşıyıcı olmak kişiden kişiye değişir.

Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim, alıntı yapınız ...

kişi virüsü kapsa bile belli bir dönem sonuç negatif olabilir.zaten test antikor üzerinden bakıldığı için vücudun antikor üretmesi gerekiyor.buda 3-4 ay civarıydı bildiğim kadarıyla.yani eğer enfeksiyonu kaptıysan en geç 6 ay içinde kanında antikor pozitifliği oluşur.5-10 yıl olayı farklı bir şey.hıv ve aids terim olarak farklı şeyler.5-10yıl aids terimi için geçerli.

bir de virüs sizi indirmez.virüs bağışıklı sistemini çökerttiği için fırsatçı enfeksiyonlar sizi bitirir.virüs t lenfositleri hedef aldığı için kanserlere de yatkınlık çok çok artar.

gidip test yaptıracaksın olay bu enfeksiyon bölümüne git.

Antikor nedir? Bu sorunun cevabına bakmanızı öneririm.

• Gecmis olsun umarim birsey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

Gecmis olsun umarim birsey olmaz

+1
  • quote:

1.5 sene once bi hata sonucu kondomsuz ilişkiye girdim. Konu açmıştım okuyanlar hatırlar ( çingene konusu ) ozamanlar tırsıyordum hiv kaptım diye ama hastaneye gitmedim çünkü olay yeni olmuştu. her neyse 3 4 gün once ellerimde pul pul kabarciklar cikmaya başladı. ondan oncede aşırı terleme vardı gün içinde. şu an korkudan ölüyorum. bu testi yaptıranlar var mı ? yarın hastanenin enfeksyon hastaliklari bolumune gidecegim. para alıyorlar mı devlet hastanesinde ?=

Güncelleme:

18.06.2013 saat sabah 9 da kan verdim hastaneye. Sonucu 2 gün sonra perşembe günü alacağım. Dua edin arkadaşlar moralim çok bozuk..

bende terliyorum ama sıcaktan o ya

• Hocam hatırladım konuyu konu uçmuştu. Avatarından hatırlıyorum değiştirmemişsin :)

Geçmiş olsun umarım kötü bir şey yoktur.
  • hiv, yani aids virüsü lenf bezlerine saldırır ve bağışıklık stemini çökertir ve vücudunuzun savunması düşer.
    ondan sonra gelen çakar giden çakar size. hastalıklar peşinizi bırakmaz. sonra ise bi yerden sonra vücut harabeye döner ve ölürsünüz.

• 4-5 dakikalık zevk için belkide bir daha hiç bir zaman ilişkiye giremeyeceksin.Allah yardımcın olsun,umarım negatif çıkar ve bir daha bu tarz şeylere bulaşmazsın en azından bilmediğin kişilerle kondomsuz ilişkiye girmezsin,ders olur sana ve burada ki arkadaşlara.
  • quote:

1.5 sene once bi hata sonucu kondomsuz ilişkiye girdim. Konu açmıştım okuyanlar hatırlar ( çingene konusu ) ozamanlar tırsıyordum hiv kaptım diye ama hastaneye gitmedim çünkü olay yeni olmuştu. her neyse 3 4 gün once ellerimde pul pul kabarciklar cikmaya başladı. ondan oncede aşırı terleme vardı gün içinde. şu an korkudan ölüyorum. bu testi yaptıranlar var mı ? yarın hastanenin enfeksyon hastaliklari bolumune gidecegim. para alıyorlar mı devlet hastanesinde ?=

Güncelleme:

18.06.2013 saat sabah 9 da kan verdim hastaneye. Sonucu 2 gün sonra perşembe günü alacağım. Dua edin arkadaşlar moralim çok bozuk..

eliza testleri (hiv, hapatit a-b-c vs.)1 saate çıkar kardeş yoğunluk olmasın diye öyle derler ara hastaneyi sonucunu sor yada direk hastaneye git sonucunu al şimdiye çoktan çıkmıştır ama 15 gün sonra gel felan derlerse işin yaş onuda söyleyim çünkü hiv pozitifse numune doğrulama için ankaraya gönderilir orada kesin sonuç için ayrı bir çalışma yöntemiyle çalışılır.

(laboratuar personeliyim)

• quote:

Güncelleme:

ben açıkça söyliym kardeşime: '' Çarpılmışsın KAFİR! ''

• geçmiş olsun.
  • yapmışken iyisini yapacaksın zaten öyle kişiler tespit ettiğimizde çıkarıyoruz işten
  • Alkol kötülüklerin anası. Geçmiş olsun inş bişey çıkmaz bu yaşadıkların da kulağına küpe olsunda umarım ne alkole nede o tür işlere bi daha bulaşmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Arkadaşın açtığı konunun resmi var bende, gülmemek için kendimi zor tutuyorum vallahi.

Yazıyı en başından itibaren okuyun;
    HIV TESTİ (KAN VERDİM)(SONUÇ ve SS)

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

merak ediyorum nasil bulasti eger HIVse

gecmis olsun...

kiz cingene miydi? hic bekler miydin ondan HIV olmasini? bende yakinda bi arkadasla olcamda soriyim dedim... ve kiz bana yazin sonunda test yaptirdim demisti(hastalikli mi diye) birsey cikmamis sadece kontrol icin check up gibi iste

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: double minded

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

yaw yaptıran ne git yaptır işte alla alla yaptıran bulsan ne yapıcaksın?

hangi bölüme gideceğimi ve fiyatını soracaktım

Hergün Elisa yöntemiyle HIV testi yapıyorum, 2-3 ayda 1-2 pozitif sonuç çıkar ama doğrulama için hastanın kan serumu örneğin referans laboratuvarına gönderiyoruz. Genelde sonuçlar yalancı pozitif çıkıyor. HIV testi %100 güvenilir bir test değildir ve virüs kaynaklı bir hastalık olduğu için, 5-10 yıl sonra hasta olabilirsin veya sadece taşıyıcı olabilirsin. Bu durum nedeniyle bu yazımı okuyan herkesi uyarmak istiyorum, bu test hamilelik testine benzemez, eğer virüsü bir kaparsanız, virüs sizi bağışıklık sisteminin en zayıf anında indirir ve hastalık ortaya çıkar. Bu nedenle hastalığın ortaya çıkması ve taşıyıcı olmak kişiden kişiye değişir.

Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim, alıntı yapınız ...

kişi virüsü kapsa bile belli bir dönem sonuç negatif olabilir.zaten test antikor üzerinden bakıldığı için vücudun antikor üretmesi gerekiyor.buda 3-4 ay civarıydı bildiğim kadarıyla.yani eğer enfeksiyonu kaptıysan en geç 6 ay içinde kanında antikor pozitifliği oluşur.5-10 yıl olayı farklı bir şey.hıv ve aids terim olarak farklı şeyler.5-10yıl aids terimi için geçerli.

bir de virüs sizi indirmez.virüs bağışıklı sistemini çökerttiği için fırsatçı enfeksiyonlar sizi bitirir.virüs t lenfositleri hedef aldığı için kanserlere de yatkınlık çok çok artar.

gidip test yaptıracaksın olay bu enfeksiyon bölümüne git.

Antikor nedir? Bu sorunun cevabına bakmanızı öneririm.

virüs antijenik yapısını değiştirdiği için antijenin saptanmasında sıkıntı olabileceğini düşünmüştüm.yanılmışım.o aşı açısından sorun oluşturuyor.onun haricinde yazdığım şeylerde sıkıntı yok.antikorun ne olduğunu biliyorum.sadece taşıyıcı olmak ne demek???çok çok istisnalar hariç(reseptör mutasyonuna sahip kişiler ve normal reseptörlere sahip olmasına rağmen dirençli kişiler ) taşıyıcılığın sonu aids'tir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 18 Haziran 2013; 14:24:51 >

• arkadaşım yaptırdı 2 saate aldı , sıkıştır yoksa 2 gün geçmez kafayı yersin.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.