Şimdi Ara

HIV TESTİ (KAN VERDİM)(SONUÇ ve SS) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
15
Favori
95.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

Hastaneden geliyorum kan verdim. Perşembe günü öğlen alacağım sonucu. Dua edin yemin ederim cok ciddiyim yıkılmış durumdayım..

Hocam dün size yazdığım vakitlerde babamda kalp krizş geçirmiş. Allah şfa versin yardımcımız olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

Hastaneden geliyorum kan verdim. Perşembe günü öğlen alacağım sonucu. Dua edin yemin ederim cok ciddiyim yıkılmış durumdayım..

Hocam dün size yazdığım vakitlerde babamda kalp krizş geçirmiş. Allah şfa versin yardımcımız olsun

Çok çok geçmiş olsun
  • quote:

onu bunu boşver nasıl olsa öleceksinde çingene iyimiydi bari boşuna ölme birde
  • quote:

vücudun kaşınıyormu,dediğim gibi benim kuzen kaptandı uzak yol kaptanı durmadan kaşınıyordu,gemicilerin 2 sende bir girdiği teste giriyor ve aids olduğu anlaşılıyor 1 sene içinde ölüyor
  • quote:

yukarda birsey yazmistim bakar misin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

Çok çok geçmiş olsun

Sağ olasın dostum Allah razı olsun

• Büyük Geçmiş Olsun Umarım Bir Şey Çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

1.5 sene once bi hata sonucu kondomsuz ilişkiye girdim. Konu açmıştım okuyanlar hatırlar ( çingene konusu ) ozamanlar tırsıyordum hiv kaptım diye ama hastaneye gitmedim çünkü olay yeni olmuştu. her neyse 3 4 gün once ellerimde pul pul kabarciklar cikmaya başladı. ondan oncede aşırı terleme vardı gün içinde. şu an korkudan ölüyorum. bu testi yaptıranlar var mı ? yarın hastanenin enfeksyon hastaliklari bolumune gidecegim. para alıyorlar mı devlet hastanesinde ?=

merak ediyorum nasil bulasti eger HIVse

gecmis olsun...

kiz cingene miydi? hic bekler miydin ondan HIV olmasini? bende yakinda bi arkadasla olcamda soriyim dedim... ve kiz bana yazin sonunda test yaptirdim demisti(hastalikli mi diye) birsey cikmamis sadece kontrol icin check up gibi iste

hocam korunmasız cinsel ilişkiye girdim cingeneyle. biraz kafam güzeldi düşünemedim hiv falan aklima bile gelmedi. sende korunmasız ilişkiye girdiysen mutlaka git kan ver. ama aradan zaman geçmesi lazım en az 6 ay geçmesi lazim yani.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

1.5 sene once bi hata sonucu kondomsuz ilişkiye girdim. Konu açmıştım okuyanlar hatırlar ( çingene konusu ) ozamanlar tırsıyordum hiv kaptım diye ama hastaneye gitmedim çünkü olay yeni olmuştu. her neyse 3 4 gün once ellerimde pul pul kabarciklar cikmaya başladı. ondan oncede aşırı terleme vardı gün içinde. şu an korkudan ölüyorum. bu testi yaptıranlar var mı ? yarın hastanenin enfeksyon hastaliklari bolumune gidecegim. para alıyorlar mı devlet hastanesinde ?=

merak ediyorum nasil bulasti eger HIVse

gecmis olsun...

kiz cingene miydi? hic bekler miydin ondan HIV olmasini? bende yakinda bi arkadasla olcamda soriyim dedim... ve kiz bana yazin sonunda test yaptirdim demisti(hastalikli mi diye) birsey cikmamis sadece kontrol icin check up gibi iste

hocam korunmasız cinsel ilişkiye girdim cingeneyle. biraz kafam güzeldi düşünemedim hiv falan aklima bile gelmedi. sende korunmasız ilişkiye girdiysen mutlaka git kan ver. ama aradan zaman geçmesi lazım en az 6 ay geçmesi lazim yani.

benim suanki kiz arkadasim Rus ve biraz tedirginim , degilim desem yalan olur... ama kiz cok durust dogruya dogru herseyi konusuyoruz , gecen yaz kontrol yapmis test icin birsey var mi diye temizmis...

• çingen yaşıyomu? o ölmediyse sana bişi olmaz korkma
  • Bizim burda birine olmuştu 2.gün çükü düştü.Koptu yani.Allah sabır versin kardeş.
  • 2 dk lık zevkler için bir ömrü hiç etmemek gerekir
  • quote:

Güncelleme:

18.06.2013 saat sabah 9 da kan verdim hastaneye. Sonucu 2 gün sonra perşembe günü alacağım. Dua edin arkadaşlar moralim çok bozuk..

belirtilerin çok hıv gibi gözükmüyor bilginiz olsun. yinede yaptırın, HIV 50 sene bile sonra ortaya çıkabilir insanda hiçbir semptom vermeyip önceden. terlemeye bağlı bül olabilir ellerinizdeki, yani basit bişey. geçmiş olsn

• Ne dıyelım ıyı sonuclar alırsın umarım hatanın zararını gormezsın fakat gıdıpte bılıp bılmedıgın ınsanlara ılıskıye gırme cok yanlıs sonra basına bela

• Bizim bi tanıdıkta hiv testi yaptirdi 2 gün sonra cenazesine g
    Ttik

• Ya hiv negatif çıkarsa namaza başlıcam vallahi o derece pişmanım ya
  • quote:

Ya hiv negatif çıkarsa namaza başlıcam vallahi o derece pişmanım ya

korkma bişiy olmaz o çingene zaten hıv olsaydı sanayide adam kalmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: musa_emir_2008

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musa_emir_2008

Lan sen Şu sanayide 50 Liraya Çingeneye Çakan Arkadaş Değilmiydin ?

15 lira

aradan çok zaman geçti hatırlayamadım :D Lan Bütün Sanayi Vurucu Team`di Çıraklar beleşe çakıyordu :D

hangi sanayideydi lan o

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar19694

quote:

Orijinalden alıntı: Orkinos.avi

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Elisa testi diyorlar ben yaptırdım ilişkiden en az 6 ay sonra yapılıyor,neyseki temiz çıktı ama bi tedirgin olmuştum bi kendim bilirim kadın 60 yaşındaydı dedim kesin olduk allahtan negatif.

60 yaşındaki kadınla ne işin vardı?

Hocam 25 tl ye bizimkide fakir tesellisi yaptık bir salaklık,kalkmadı zaten o gün bu sefer kadın bıktı ertesi gün gel para almam dedi neyse dedik tamam gittik lan ertesi günde kalkmadı uğraşıyor uğraşıyor kalkmıyor sonra kapattım gözümü hayal alemine daldım o arada güzel kadınları düşündüm felan anca biraz kalktı o arada giriş işlemini yaptık bunun stresinin üzerine lan içerdede inmesin bu diyip hemen boşalıp çıktım içerde 1 saatten fazla kalmışımdır kendisinin eviydi, neden böyle bir salaklık yaptım riske girdim bilmiyorum ama siz siz olun girişmeyin böyle işlere gençler.

Riski filan bırak da 60 yaşında babaanneyle nasıl yapabiliyorsunuz bu işi , nasıl bi mide var sizde arkadaş ben çözemedim ,

Kalkmadı diyosun bi de , şanslısın ki içeri kaçmamış nineyi gördükten sonra.

la ne ninesi abartma yaşına göre taştı hani

taştı da niye kalkmadı o zaman

Psikolojik olarak 60 yaşında olduğunu düşündükçe kalkmadı,zaten yaptığım güne lanet ediyorum siz siz olun öyle insanlarla korunmasızı bırak hiç ilişkiye girmeyin aman diyim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.