Şimdi Ara

HIV TESTİ (KAN VERDİM)(SONUÇ ve SS) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
15
Favori
95.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çamınferyadı

quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

1.5 sene once bi hata sonucu kondomsuz ilişkiye girdim. Konu açmıştım okuyanlar hatırlar ( çingene konusu ) ozamanlar tırsıyordum hiv kaptım diye ama hastaneye gitmedim çünkü olay yeni olmuştu. her neyse 3 4 gün once ellerimde pul pul kabarciklar cikmaya başladı. ondan oncede aşırı terleme vardı gün içinde. şu an korkudan ölüyorum. bu testi yaptıranlar var mı ? yarın hastanenin enfeksyon hastaliklari bolumune gidecegim. para alıyorlar mı devlet hastanesinde ?=

terleme korkudan aids değilsin döt korkusu var sende, bide utanmadan korkun biraz azalsın diye konu açıyosun, bide gine utanmadan para alırlarmı diyosun. Bişeyin yok... (eğer aids olmuşsan ve ırkçıysan güneydoğudaki cerhanelere sefer düzenle son yıllarını o bölgede yayarak geçir derim)

Zihniyetini

• HIV TESTİ (KAN VERDİM)(SONUÇ ve SS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionardo PiCaprio -- 18 Haziran 2013; 3:40:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

çok almışlar hocam okadar tüpü ne yapacaklarmış sorsaydın keşke

valla bilmiyorum baya seroloji için test yazmıstı onlardandır dedim sormadım çok da önemli değil

hocam heralde beleş kan diyip soyup soğana çevirmişler siziameliyata girecek adamdan 6 tüp alıyoruz oda herşeyine bakmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: yatemm

HIV TESTİ (KAN VERDİM)(SONUÇ ve SS)

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

yaw yaptıran ne git yaptır işte alla alla yaptıran bulsan ne yapıcaksın?

hangi bölüme gideceğimi ve fiyatını soracaktım

Hergün Elisa yöntemiyle HIV testi yapıyorum, 2-3 ayda 1-2 pozitif sonuç çıkar ama doğrulama için hastanın kan serumu örneğin referans laboratuvarına gönderiyoruz. Genelde sonuçlar yalancı pozitif çıkıyor. HIV testi %100 güvenilir bir test değildir ve virüs kaynaklı bir hastalık olduğu için, 5-10 yıl sonra hasta olabilirsin veya sadece taşıyıcı olabilirsin. Bu durum nedeniyle bu yazımı okuyan herkesi uyarmak istiyorum, bu test hamilelik testine benzemez, eğer virüsü bir kaparsanız, virüs sizi bağışıklık sisteminin en zayıf anında indirir ve hastalık ortaya çıkar. Bu nedenle hastalığın ortaya çıkması ve taşıyıcı olmak kişiden kişiye değişir.

Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim, alıntı yapınız ...

Adam ayağınız kadar gelmiş işte sormak yerine hala geyik yapıyorsunz. Tek çözümü Korunmak değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi bu konuyu gördüm ben korktum :D bende bir sefer kondomsuz ilişkiye girdim .ama paralı asker deii. normel partnerimde ama daha ilk gecede olmuştu olaylar ve kızı fazla tanımıyordum . ve o geceden sonrada kızla sadece 1 2 kere görüştüm malum istidiğimizi aldık bıraktık hesabı bu olay ne kadar sürede netleşiyor benim daha 1 hafta oldu . bende yaptırıcam ve asla ve asla bir daha kondomsuz ilişkiye girmem . o gece kendimi fazla kaptırdım o yüzden hızlı davrandık .
  • Usta saçmalamış, o hastalığı kapanlar direk ölmüyor ki. Ayrıca bu virüsle yaşayan ama hasta olduğunu bilmeyen çok insan var. Bir de o virüs 5-10 yıl sonra da çıkabiliyor ortaya, şimdiden geçmiş olsun.
  • beyler sanayi konusunu merak ettim link var mı

geçmiş olsun inş sonuç istediğni gibi çıkar

edit: neyse anlatmışalr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcardle -- 18 Haziran 2013; 4:50:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Usta saçmalamış, o hastalığı kapanlar direk ölmüyor ki. Ayrıca bu virüsle yaşayan ama hasta olduğunu bilmeyen çok insan var. Bir de o virüs 5-10 yıl sonra da çıkabiliyor ortaya, şimdiden geçmiş olsun.

Kişi enfekte olmuşsa virüs kanda her zaman vardır. Ortaya çıkan antikordur. Bu da 3 ile 6 ay arasında ortaya çıkar. Bazı testler 21 - 30. günde pozitif sonuç verebiliyor.
  • Olmuş mu la o kadar.
  • Oda doktor böyle düşnüldüğünü duysa yıkılır. adam okurken nelerini görüyor zaten senin hıv şöyle Dursun

• quote:

Orijinalden alıntı: ReQueM_87

quote:

Orijinalden alıntı: yatemm

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Arkadaşın açtığı konunun resmi var bende, gülmemek için kendimi zor tutuyorum vallahi.

Yazıyı en başından itibaren okuyun;

• tıp fakültesi hastanesinde yapıyolar kuzenim yaptırmıştı ordan biliyorum
  • Benim anlamadigim HİC nasil olusuyor ? Tamam cinsel yolla, kanla bulasiyorda olusumu nasil birsey ? Yani cinsel iliski sonrasi filanmi olusuyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Ee bu virüs ölümcül değil mi ,yıllar sonra etkisini gösterip öldürüyor diye biliyorum ben bunu ? Şeker hastasıyla nasıl karşılaştırabildin ben mi yanlış hatırlıyorum ?

birebir aynı bu şekerle. sadece insanlar korkuyo adını duyunca. ilaçlarını içtiğinde normal bi insan gibi yaşıyosun hee bilemem belki 1 sene 2 sene erken ölürsün allahın takdiri. ama ilaçlarını içtiğin sürece, içmezsen hakkaten ölürsün

kuzenim enfeksiyon uzmanı hocam ordan biliyorum.

Yok ya o kadar. Ilaç siz 2yil ilaclarla 10 yılda falan goturuyo :)

• Hatırladım seni hatta bi usta gibi birisine ya enfeksiyon kaptıysam diyodun oda sana o zaman tüm işcilerimiz kapmıştır diyodu.Nası anlamadın hasta olduğunu? CSB OLMASINI EN ÇOK İSTEDİĞİM KONU!
  • helvandan bizede yolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Arkadaşın açtığı konunun resmi var bende, gülmemek için kendimi zor tutuyorum vallahi.

Yazıyı en başından itibaren okuyun;

Oha pisagor daha yenimi görüyosun sen bile

bu arada o konuna yorum yapmamıştım gördüğümde 10 kişi falan yapmıştı keşke yapsaydım...Arkadaşlar lütfen dalga geçmeyin size böyle bişey olsa naparsınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Meteora* -- 18 Haziran 2013; 8:55:50 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.