Şimdi Ara

HIV TESTİ (KAN VERDİM)(SONUÇ ve SS) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
15
Favori
95.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Ee bu virüs ölümcül değil mi ,yıllar sonra etkisini gösterip öldürüyor diye biliyorum ben bunu ? Şeker hastasıyla nasıl karşılaştırabildin ben mi yanlış hatırlıyorum ?

birebir aynı bu şekerle. sadece insanlar korkuyo adını duyunca. ilaçlarını içtiğinde normal bi insan gibi yaşıyosun hee bilemem belki 1 sene 2 sene erken ölürsün allahın takdiri. ama ilaçlarını içtiğin sürece, içmezsen hakkaten ölürsün

kuzenim enfeksiyon uzmanı hocam ordan biliyorum.

Tip okuyorum. Ilaclar sekerdeki kadar etkili degil

Ayrica seker dedigin hastalik dejeneratif bir hastaliktir bir manada. HIV enfeksiyonu ise AID sendromuna gidebilen bir durum. Birebir ayni falan degil yani.

AIDS oldugun zaman enfeksiyonlara oldukca acik hale geliyorsun. AIDSli hastalar grip gibi halk arasinda ufak tefek gorulen hastaliklardan hayatini kaybedebilirler rahatlikla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orkinos.avi

Elisa testi diyorlar ben yaptırdım ilişkiden en az 6 ay sonra yapılıyor,neyseki temiz çıktı ama bi tedirgin olmuştum bi kendim bilirim kadın 60 yaşındaydı dedim kesin olduk allahtan negatif.

Kardeş yanlış anlama ama 60 yaşında ki kadınla niye yaptın acaba para mı aldın yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

1,5 yıl önceki konu nerede, paylaşın la bi

Ek: Google'da karı kız konularını buldum ama sanayi maceran silindi sanırım, yok bulunmuyor..

admin silmişti konuyu. 2 . sayfadamı ne arkadaş ss paylaşmış eski konudan ona bakabilirsin

hocam ben bişiy sorucam bende ilişkiye girerken prezervatif yırtıldı direk banyoda sabun surdum ucuna bişiy olurmu yani bi bilgisi olan vr mı

sanmıyorum ama gidip bi test yaptır ücret almıyorlar için rahat etsin yani

hocam bende yaklasık 4 ay once bu testi yaptırdım ama ben devlet hastanelerine guvenmediğimden istanbulda yasıyorsan duymusundur mavilab a gittim parayı kıydım ama en iyi testi yaptılar ama sana tavsiyem elisa ya guvenme internetten cok arastırdım yalancı pozitif olayı olabiliyor elisa da o gün labaratuvara giderken kalbim yerinden cıkacak gibiydi sonucları 2 saat sonra aldım şükürler olsun hiç bişey yoktu umarım sende de cıkamz

• Mesaj bulunsun iyi gülmüştüm o zaman İnşallah negatif çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLbOy1453

quote:

Elisa testi diyorlar ben yaptırdım ilişkiden en az 6 ay sonra yapılıyor,neyseki temiz çıktı ama bi tedirgin olmuştum bi kendim bilirim kadın 60 yaşındaydı dedim kesin olduk allahtan negatif.

Kardeş yanlış anlama ama 60 yaşında ki kadınla niye yaptın acaba para mı aldın yoksa?

Yok la üstüne ben para verdim 25 tl,yeni milli olmuşuz onun heyecanından,salaklığından yaptık malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLbOy1453

quote:

Yok la üstüne ben para verdim 25 tl,yeni milli olmuşuz onun heyecanından,salaklığından yaptık malesef.

Olum ne yaptın ya bir 25 daha koysaydın gitseydin Bakırköye neyse iş işten geçti en azından fazla vermemişsin.

• Bu virüs insanların maymunlari mikmesi sonucu cikmamis miydi?

• Sen daha test yaptırmadın mı
  • şimdi pek birşey cıkmayabilir. eğer karşı tarafta hiv varsa şuan kulucka dönemindedir. en iyisi o kızı bul ona yaptır kan testini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Bu virüs insanların maymunlari mikmesi sonucu cikmamis miydi?

öyle diyorlar da öyle değil bu gelişmiş ülkeler kobay kullanmak yerine afrikanın fakir ülkelerine ürettikleri yeni ilaçları yolluyorlar bedavaya ve insanları üzerinde test ediyorlarmış ve çocuk felçi aşısı da işte hıv yapmış 1 milyon kişiyi

• AİDSTEN ÖLÜRSEN ÜZÜLMEM EVLAT
  • takip
  • forumda ne kadar sübyan - mature seven dallama var belli oldu lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Guray

quote:

Orijinalden alıntı: Walternatif Bishop

quote:

evet o sanayi olayından bahsediyorum. yarın gideceğim hastaneye inşallah bişey çıkmaz ya tövbe edip namaza başlıcam vallahi

şu cümleyi kuruyorsan hiç başlama kabul falan olmaz

Allah?

Yanlis yere baktin kardes ...

• ne oldu öldün mü? son durum nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Guray

quote:

Orijinalden alıntı: Walternatif Bishop

quote:

evet o sanayi olayından bahsediyorum. yarın gideceğim hastaneye inşallah bişey çıkmaz ya tövbe edip namaza başlıcam vallahi

şu cümleyi kuruyorsan hiç başlama kabul falan olmaz

Allah?

Adamsın...

HIV TESTİ (KAN VERDİM)(SONUÇ ve SS)

Ulan ya ne konuydu efsahanelerden
    Hocam gülüyorum kusura bakma ama tutamıyorum yani kendimi Geçmiş olsun tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteroldoktor -- 19 Haziran 2013; 2:34:57 >

• Konuyu hatırladım benim de mesajım vardı. Test sonucuna bakalım ne çıkacak.
  • İlk olarak geçmiş olsun fakat harbi salaksın o ayrı konu. Bu arada HIV virüsü teavisinde baya bir ilerleme kaydettiler yakın bir zamanda %100e yakın bir tedavi bulabilirler kaldı ki yeni doğmuş HIV'li bir bebeği tedavi ederek hastalığı ortadan kaldırdılar. Eğer test pozitif çıkarsa bağılık sistemini koruyan gıdalar ile beslenmen ve taşıyıcı olduğun için diğer kişilere bulaşmasını engellemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

İlk olarak geçmiş olsun fakat harbi salaksın o ayrı konu. Bu arada HIV virüsü teavisinde baya bir ilerleme kaydettiler yakın bir zamanda %100e yakın bir tedavi bulabilirler kaldı ki yeni doğmuş HIV'li bir bebeği tedavi ederek hastalığı ortadan kaldırdılar. Eğer test pozitif çıkarsa bağılık sistemini koruyan gıdalar ile beslenmen ve taşıyıcı olduğun için diğer kişilere bulaşmasını engellemen.

Hiv virusunun dediginiz gibi kesin tedavisi yok henuz. Hali hazirda kullanilan ilaclarin yan etkileri cok kotu olabiliyor. Bir de bagisiklik sistemininin kilit tasi rolundeki cd4 t lenfositleri oyle beslenme ile artiramazsiniz. Beslenme ile ancak dogal bagisiklik denilen vucuda zararli girmesini onleyen bariyerleri kuvvetlendirebilirsin. Ama bu hastalikta bu bariyerlerde zaten sorun yok. Cd4 t lenfosit sayisi azaliyor. O yuzden gida kisminin cok faydasi olmayacaktir.
    Cem yilmazin da dedigi gibi bu gun gazetede kansere care bulundu insan omru 200 yil olacak yaziyorsa ertesi gun yok aslinda tam care degilmiste gibi haberlerle karsilasmak mumkun. Mobildeyim link ekleyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayihani -- 19 Haziran 2013; 9:07:10 >

• Adamı dırek oldurmusler

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.