Şimdi Ara

Hız 2,3Mps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bu akşam neler oldu anlıyamadım acil program indirmem gerekti sonrasında gözlerim inanamadım ben print screen yapmadan önce bu hız yaklaşık 2,8 civarıydı ve indirdiğim (245MB)dosyayı yaklaşık 1dk 5sn de indirdim ve bu yaklaşık 1 saat sürdü anlıyamadım ama harikaydı.

Hız 2,3Mps

• Elin fransızının almanının hollandalısının normal olarak gördüğü şeyleri biz mucize olarak görüyoruz.:)

hayırlısı olsun ne diyelim devamı gelir inş:D
  • vaybe. şu duyguyu bi yaşayamadım
  • Daha önce indirmiş olduğunuz bir dosyayı tekrar indirmiş olabilirsiniz veya şu an bağlı olduğunuz santralde bi çalışma v.s olabilir,pilot bölge seçilmiş olabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Daha önce indirmiş olduğunuz bir dosyayı tekrar indirmiş olabilirsiniz veya şu an bağlı olduğunuz santralde bi çalışma v.s olabilir,pilot bölge seçilmiş olabilirsiniz.

Bi bize rastgeLmedi şu piLot bölge
  • Aynen ya bir bize dek gelmedi
  • kotalıyım denk gelsede mutlu olamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşımız hatayla 24 Mbps bağlandı anlaşılan. Teknik olarak ADSL2+ ile 24 Mbps verilebildiğini sanırım hepiniz biliyorsunuz...

• aman sus devam download'a :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

kotalıyım denk gelsede mutlu olamam

bırakın kotayı artık yaw :)

sınırsız + rapidshare uyeligi = internet krallıgı
  • Uydu internette anlik 100mbit hizi gördüm :) linux cd'sini 10 snde indirdi. bundan 5-6 sene once. bu dedigim superonline'ninkiydi. adini tam hatirlamiyorum suan. upload dial-up download uydu idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 48393022 -- 6 Ocak 2008; 14:18:57 >
  • :) Pilot bölge demek ! Benim download değilde upload a denk geliyor bazen! R a p i d s h a r e' e 100 mb lik 7 partlık filmi 750 - 800 KPBS ile 14-15 Dk da upload yapmıyordu! Şanslı olmak lazım :D
  • bi bize denk gelmedi şu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragonball

aman sus devam download'a :P

şimdi durum ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

Arkadaşımız hatayla 24 Mbps bağlandı anlaşılan. Teknik olarak ADSL2+ ile 24 Mbps verilebildiğini sanırım hepiniz biliyorsunuz...

Şunu 1 saatte bana versinler yaw, listem bayağı kabardı. Fena olmazdı valla.
  • Mesajdada söz ettiğim gibi aşşağı yukarı 45dk-1saat sürdü ayrıca öncesini farketmedim çünkü netten genelde birşeyler indirmem. Programı indirdiğimde fark ettim. Ama o an speed test yapmadığıma şimdi üzülüyorum tam sonuç çıkardı.
    Aklıma ilk gelen print screen yapıp burda sizlerle paylaşmak istedim.

quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

quote:

Orjinalden alıntı: dragonball

aman sus devam download'a :P

şimdi durum ne ?

• quote:

Orjinalden alıntı: doktor x

Uydu internette anlik 100mbit hizi gördüm :) linux cd'sini 10 snde indirdi. bundan 5-6 sene once. bu dedigim superonline'ninkiydi. adini tam hatirlamiyorum suan. upload dial-up download uydu idi.

Superonline SykRunner idi sanırım adı :)
  • Bu arada hız 2.3 Mbps değil yaklaşık 18 Mbps ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.