Bildirim
Hız 2,3Mps
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Elin fransızının almanının hollandalısının normal olarak gördüğü şeyleri biz mucize olarak görüyoruz.:)
hayırlısı olsun ne diyelim devamı gelir inş:D -
vaybe. şu duyguyu bi yaşayamadım -
Daha önce indirmiş olduğunuz bir dosyayı tekrar indirmiş olabilirsiniz veya şu an bağlı olduğunuz santralde bi çalışma v.s olabilir,pilot bölge seçilmiş olabilirsiniz. -
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
Daha önce indirmiş olduğunuz bir dosyayı tekrar indirmiş olabilirsiniz veya şu an bağlı olduğunuz santralde bi çalışma v.s olabilir,pilot bölge seçilmiş olabilirsiniz.
Bi bize rastgeLmedi şu piLot bölge -
Aynen ya bir bize dek gelmedi -
kotalıyım denk gelsede mutlu olamam -
Arkadaşımız hatayla 24 Mbps bağlandı anlaşılan. Teknik olarak ADSL2+ ile 24 Mbps verilebildiğini sanırım hepiniz biliyorsunuz...
-
aman sus devam download'a :P -
quote:
Orjinalden alıntı: kamilinsan
kotalıyım denk gelsede mutlu olamam
bırakın kotayı artık yaw :)
sınırsız + rapidshare uyeligi = internet krallıgı -
Uydu internette anlik 100mbit hizi gördüm :) linux cd'sini 10 snde indirdi. bundan 5-6 sene once. bu dedigim superonline'ninkiydi. adini tam hatirlamiyorum suan. upload dial-up download uydu idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 48393022 -- 6 Ocak 2008; 14:18:57 > -
:) Pilot bölge demek ! Benim download değilde upload a denk geliyor bazen! R a p i d s h a r e' e 100 mb lik 7 partlık filmi 750 - 800 KPBS ile 14-15 Dk da upload yapmıyordu! Şanslı olmak lazım :D -
bi bize denk gelmedi şu... -
quote:
Orjinalden alıntı: dragonball
aman sus devam download'a :P
şimdi durum ne ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Serdar
Arkadaşımız hatayla 24 Mbps bağlandı anlaşılan. Teknik olarak ADSL2+ ile 24 Mbps verilebildiğini sanırım hepiniz biliyorsunuz...
Şunu 1 saatte bana versinler yaw, listem bayağı kabardı. Fena olmazdı valla. -
Mesajdada söz ettiğim gibi aşşağı yukarı 45dk-1saat sürdü ayrıca öncesini farketmedim çünkü netten genelde birşeyler indirmem. Programı indirdiğimde fark ettim. Ama o an speed test yapmadığıma şimdi üzülüyorum tam sonuç çıkardı.
Aklıma ilk gelen print screen yapıp burda sizlerle paylaşmak istedim.
quote:
Orjinalden alıntı: kamilinsan
quote:
Orjinalden alıntı: dragonball
aman sus devam download'a :P
şimdi durum ne ?
-
quote:
Orjinalden alıntı: doktor x
Uydu internette anlik 100mbit hizi gördüm :) linux cd'sini 10 snde indirdi. bundan 5-6 sene once. bu dedigim superonline'ninkiydi. adini tam hatirlamiyorum suan. upload dial-up download uydu idi.
Superonline SykRunner idi sanırım adı :) -
Bu arada hız 2.3 Mbps değil yaklaşık 18 Mbps ediyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X