Şimdi Ara

Hız Artırma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok saçma degilmi 300 mbt kadar destekli bu modem vdsl modemin farkı ne bundan kaldıki 2 senelik modem bu saçma geldi bana şuan. 300 mbr destekli modem nasıl 30 veya 50 mbt hızı göremez desteklemez saçma geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lathander 19 -- 13 Ekim 2018; 12:32:21 >
  • Türknetin sayfasında sattığı modem de benim özelliklerde degilmi

ASUS DSL-N16 EWAN, VPN, Ebeveyn Kontrolü Destekli ADSL2+ ,VDSL, Fiber Modem Router
  • Siz VDSL destekli modem almalısınız. Modeminiz VDSL destekli değil.
  • Yahu şaka mısın arkadaşım..

Senin modem adls, hattın da adsl.. O kıytırık modem ile daha yüksek hız alamazsın zaten.. Millet yardımcı olmaya çalışıyor. Yalan söyleyecek hali yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne saçma gelişen bir teknoloji imiş anlamadım valla. 400 lira bayılacağım yani gidip. şuan ben türknette yapa hattı üzerindeyim yapa demek vdsl mi demek ben 10 mbt fazla hızı alamamamın sebebi modem mi tarife bilgilerinde hala 16 mbt destekli diyor. anlamadığım için ısrarla soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lathander 19 -- 13 Ekim 2018; 12:56:46 >
  • Modeminizi değiştirmeden alabileceğiniz max hızı göremezsiniz.ikinci el uygun fiyatlı bir modem alabilirsiniz.
  • Benim hattım şuan yapa yazıyor vdsl mi demek bu. Ben şuan neyde yim onuda bilmiyorum vdsl hatta mıyım adsl de mi boşuna almayım bide. Düşünce yine saçma geliyor bu modem 10 mbt üstüne destekleyemez mi yani illa başka modem mi. Lazım. Bana şuan ne veriyorlar onuda bilsem ilk 100 dediler sonra 16 oldu adsl yazıyordu şuan yapa Arap saçı gibi bişi anlamadım

• Benm altyapıda yapa destekliyor.Ben de bağcılar yıldıztepedeyim.Bağlattıgım gün 1 hafta port yok diye beklettiler.Dedim salın istemiyorum eski nete geçtim altyapım en fazla 10 mps destekliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan benim hat adsl mi vdsl mi onu anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDTuRkk

Şuan benim hat adsl mi vdsl mi onu anlamadım
    Modemin Tam markası nedir. Bir de turknet online İşlemlerden paketine bak. Vdsl vs ne yazıyor..

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    TP-Link TD-W8968 paket bilgisi ise:

16 Mb e Kadar Limitsiz - Her Yöne 1000 Dakika - Taahhütsüz - Arkadaşını Getir - 64,99 TL/Ay (VAE)(KK)(EKH)

teknik bilgilerde ise :

YAPA mı?EVET
    Transmisyon Tipi:YAPA
    Fiziksel Durum (VAE) KAPALI
  • MaDTuRkk M kullanıcısına yanıt
    YAPA ve ve VDSL farklı şeyler. Modeminizin durum sayfasını paylaşırsanız daha fazla bilgi alabilirsniz.
  • Lathander 19 L kullanıcısına yanıt

ADSL kullanıyorsunuz ve modeminiz VDSL desteklemiyor.
    www.tp-link.com
    TD-W8968 | 300Mbps Kablosuz N USB ADSL2+ Modem Router | TP-Link Türkiye
    https://www.tp-link.com/tr/products/details/TD-W8968.html#specifications

• Lathander 19 L kullanıcısına yanıt
    kutunun üzerinden yazan 300 mbps sizin kablosuz da alabileceğiniz üst hız alabileceğiniz internet hızı değil türknetin verdiği modem vdsl destekliyor 100 mbps'e kadar internet hızı alabilirsiniz hattınız destekliyorsa ve kablosuzda kullandığınız cihaz AC destekliyorsa 433 mbps alabilirsiniz türknetin modeminde
  • Destek kaydı tarafında bu konuyu açıklayacak yer bulamıyorum bi tane yazdım öyle hala 1 haftadır destek kaydı açık duruyor. başka telefondan müşteri hizmetlerini arıyorum ben satışcıyım diyor kapatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lathander 19

Çok saçma degilmi 300 mbt kadar destekli bu modem vdsl modemin farkı ne bundan kaldıki 2 senelik modem bu saçma geldi bana şuan. 300 mbr destekli modem nasıl 30 veya 50 mbt hızı göremez desteklemez saçma geliyor.

O 300mbps desteklenen internet hızı değil veri aktarım hızı. Evdeki cihazların birbirleri ve modem arasındaki görebilecekleri hız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.