Şimdi Ara

Hız Artırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu daha öncede açtım ama yazan olmayınca geride kalınca yine yazmak istedim. bana ilk 100 mbt vereceklerdi sonra 16 verdiler onda da sorun yok dedim daha önce böyle dediniz açtırmadan önce şimdi 16 veriyorsunuz nasıl olacak port boşalınca alacağız dediler neyse destek kaydı açtım anlattım durumu daha önce konusunuda burada yazdım tarife değişikliyi diye. destek kaydı açtıktan sonra santral saha dolabı incelecek tarafınıza dönülecek dediler çarşamba günü mesaj geldi bağlı olduğunuz santralde çalışma tamamlanmıştır diye baktım hızıma yine aynı ama teknik bilgilerde değişme olmuş yapa kısmı evet olmuş 13 mbt'ten 14 çıkmış upload 0,77 den 1 mbt çıkmış. trasnmisyon yapa olmuş ama hızda hiçbir değişiklik yok aynı duruyor. destek kaydı daha kapanmamış bende değişiklik yok hala aynı diye mesaj attım. santral güneşlide telekom müdürlüğünün orada bildiğim kadarıyla 1 km uzaklığı ama saha dolabı eve çok yakın 500 metre yoktur bu durumda ne yapmam gerekiyor. birşey daha sormak istiyorum açılan destek kaydı kapanmadan yeni bir destek kaydı açılmıyor mu başka bişiler sorucam soramıyorum servis hatası diyor.

yapa olmadan önceki teknik bilgiler
    Hız Artırma

Yapa hali

Hız Artırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lathander 19 -- 11 Ekim 2018; 23:28:23 >

• "100mbps mi" dediler yoksa "100mbps'ye kadar" mı? Burası çok önemli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 11 Ekim 2018; 23:25:51 >
  • 100 mbps'ye kadar dediler galiba benim o önemli değil açıkcası 100 mbt veremezler zaten imkanı yok bana 35 bile verseler teşekkür ederim derim mucize olur çünkü ben 10 mbt üstünü görmedim daha müşteri hizmetlerine de dedim bana 30 da verseniz yeter 100 de değilim ama 10 geçmedi daha o yüzden ısrarla baskı yapıyorum alt yapımızdasınız vereceğiz dedikleri için.
  • Modem arayüzünden hat değerlerinizi atar mısınız?
  • O nasıl bakılıyor tam olarak ne yapmam gerekiyor ? yarın atabilirim bide işteyim şuan. açık olan bir destek kaydı varken yenisi açılmıyor mu onu merak ediyorum bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lathander 19 -- 11 Ekim 2018; 23:55:57 >
  • Hat değerleri dediğiniz bumu bilmiyorum ama atıyorum hız testi ile beraber.

Hız Artırma
    Hız Artırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lathander 19 -- 12 Ekim 2018; 8:31:12 >

• Bana normal geldi değerler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flash Belleklerde Hız Arttırma
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap bekliyorum
  • Lathander 19 L kullanıcısına yanıt
    Santral mesafesi fazla VDSL olsa bile 20 Mbps alır gibi geliyor. Kopma olmuyor ise böyle kalsın.

• ADSL kullanıyorsunuz, VDSL'e geçiş için talepte bulunun.
    Eğer boşta port varsa kısa sürede VDSL'e geçersiniz. Port yoksa bi süre beklemeniz gerekebilir.
    Forumdaki Turknetdestek kullanıcısına abonelik bilgilerinizi de içerecek şekilde mesaj atarsanız yardmcı olacaktır.

Şu aşamada ilave tek önerim: Biraz sabırlı olun, bazı şeyler zaman alır.
  • Adsl olduğuna emin misiniz hattım yapa şuan

• Şu an adsl kullanıyorsunuz. Hat değerleri kısmında da yazıyor. Ararıp hattımı vdsl e çevirin yoksa hattımı kapatın diye tehdit edin..

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Adsl oldugu nerede yazıyor benmi göremiyorum körüm :)
  • dsl modulation type: Adsl_2plus yazıyor.
    VDSL yazmıyor.
  • Lathander 19 L kullanıcısına yanıt
    dsl modulation type: Adsl_2plus
  • İyide o modemin ismi. kutusunun üstünde yazıyor hatta 300 mbps adsl+2 diye

Hız Artırma
    Hız Artırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lathander 19 -- 13 Ekim 2018; 12:15:27 >

• erişim protokolunun ismi o.
    Bu resmi kontrol et:
    Hızlı Resim
    Hızlı Resim - modemde görülen hız
    https://hizliresim.com/qvXlgq

ve VDSL'e geçiş talebi oluşturun.

• Ek olarak bu gösterdiğiniz modem VDSL desteklemiyor malesef. Yeni modem almanız gerekecek.
  • veya bir arkadaşınızdan VDSL modem alıp öyle deneyin. Bu modemle daha yüksek hızları malesef göremezsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.