Şimdi Ara

Hız Düşüklüğü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CBW-383ZN modem kullanıyorum ve 25mb tarifeye geçtiğimden beri wifi ile download hızım 1200 kbps yi geçmedi... Ethernet kablosu ile henüz denemedim fakat ethernet kablosuyla sorun düzelse bile zaten odama kablo çekemem modem salonda eskiden 10mb tarife kullanıyordum maksimum hızı alıyordum sorun yoktu fakat 25mb tarifeye geçince 1200kbps yi geçemiyor ne yapmam gerekir yardım lütfen 1 aydır mağdurum :D Bugün nitro aldım 100mb download hızı için ondada modemin yanında en yüksek 7200 kbps aldım yani modemde bir sıkıntı olabileceğini düşünüyorum.

Bilgisayarı modemin ağzına soktuğumda çıkan test:
     Hız Düşüklüğü?

ayrıca çok kez uydunet servisini aradım bana sinyalde bir sıkıntı olmadığını 25mb tarifede gözüktüğümü söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsanal -- 25 Ekim 2015; 11:30:21 >

• fsanal kullanıcısına yanıt
    soyle diyeyim müsadenle aldığın huıızda teoride 100 mpbs gönderilir ama %10-20 kayıp olur pratikte kaybın önüne kaliteli malzeme ve iyi kablolmayla geöilri ama turkiyede genelde zor :P
  • etrafdaki diğer modemlerin sinyalleri karışınca hızın düşüyor, wifi kanalını değiştirmeyi dene başka bi kanala geç
  • wifi kanalını değiştirme çekim kalitesini etkiler mi yan odada sinyal aşırı zayifliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3t3s -- 25 Ekim 2015; 19:37:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet etkiler, mesela şoyle anlatalım
    diyelimki senin modemde 1. kanal seçili ozaman 1. kanal üzerinden senin bilgisayarınla konuşacak
    eğer komşıunun modemide 1. kanaldaysa gürültü oluşuyor ve sinyal kalitesi düşüyor yani 1 odada 2 kişi aynı anda konuşuyormuş gibi düşün ne dediklerini anlamayamazsın
    bu yüzden komşularından farklı kanalda çalıştırman lazım ki sinyal temiz gelsin bilgisayarına
    sonuç olarak; modeme yakın olman bir nebze olsun avantaj verir sana ama yinede internet performansını etkiler
  • teşekkürler yarın AKK yenilendiğinde deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.