Şimdi Ara

HIZ LİMİTİ OKUYUCU PROGRAM (ANDROİD)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben artık hız sınırını 2-3-4-5.. km/h ile aşmaktan bıktım. Hani hız yapmayı seven biride değilim. hep böyle ufak miktarlarla radara giriyorum. Aracımda 97 model araç. Teknolojik cihaz (navigasyon vs) falan da yok.
    Bazı arkadaşlarım radar okuyucu cihzlar var dedi. Ama bunun da yakalanırsan cezası varmış. O yüzden düşünmedim bile.
    Bazı arkadaşlarım da android cihzalara hız limitlerinin yazılı olduğu programların indirilebildiğini söylediler. Sizin bildiğiniz yasa dışı olmayan, kullandığınız veya bildiğiniz bir program var mı?
    Ayrıca bunu radarları okuyup hız yapmak için sormuyorum, gerçekten yasaklara uyarım, hız yapmayı sevmem, radar uygulamalarını da doğru bulurum ama bazen 80 lik yolu 90 zannediyorum 85 ile radara giriyorum. İsteğim bu yüzden.. Şimdiden teşekkürler.

• Nokia Lumia telefonlarında ki maps programı Nokia Maps veya Here Mapsti. hangisi hatırlamıyorum ama o programda hız sınırını geçince uyarıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 20 Haziran 2016; 17:35:06 >
  • hocam arabanızda odb2 girişi varsa 20-50 tl arasında değişen fiyatlarda odb2 cihazları var onları alıp telefonunuza android uygulaması indirip. Hız + anlık bütün verileri telefon ekranında görebilirsiniz.
  • Hocam bu odb2 girşi aracın nersinde olur? Ayrıca nasıl bir şekli var?
    alacağımız bu cihazın yasadışı bi tarafı var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.