Şimdi Ara

hız mı u3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1gb lık flash disk almayı düşünüyorum ama biyboy ve kingston arasında kararsız kaldım sizce hangisi?

birde ankarada en iyi fiyatlar nerde?

teşekkürler..

• U3 gördüğüm kadarıyla sadece belirli programlarla çalışıyor. Program listesini incele eğer lazım değilse U3 için para verme. Kingston U3 desteği olmayan hızlı flash diskleri var tavsiye ederim. Veya Sandisk alabilirsin ama biraz daha yavaştır.

Bigboy veya diğer gubidik markalardan alma. Flash diskin yandığında garanti kapsamına almazlar o zaman anlarsın hatanı
  • selam

bence maillerinizi ve sık kullanılanlarınızı yanınızda taşımak çok güzel birşey o yüzden u3 diskler çok iyi bence

ama bigboy larda güzel bellekler oldukça hızlı modelleri var.servis ve garanti konusunda bir problem yaşayacağınızı zannetmem.

bu arada kington u3 kullanıyorum öyle çok yavaş değil.içine veri atarken beni rahatsız etmiyor.
  • vay be bigboy o kadar sorunlu bisey mi

birde kinstonda butun data traveler bellekler u3 özellikli mi?
  • kingston un bütün datatraveller serisi u3 değil
    http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=546 buyrun bu da bigboy testi
    (bu arada ben kingston u3 ve stormax kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladey -- 12 Ekim 2006; 17:50:01 >
  • ben bigboy 4gb kullanıyorum ve memnunum

bigboy gayet kaliteli bir ürün samsung chip kullanıyor
  • Bigboy samsung chip kullanıyor ama siz internette pek araştırma yapmadınız sanırım. Darkhardware forumuna girin de Bigboy flash diski yanıp garanti dışıdır denen arkadaşa hak verecek misiniz bakalım?

Ben en hızlı olanın alınmamasından yanayım. Flash belleğin yanma ihtimali artıyor. Az daha yavaş olsun ama sağlam olsun. Bu konuda Kingston ve Sandisk başı çekerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arandur -- 14 Ekim 2006; 13:11:23 >
  • hadi yaaa

bugun bigboy 1gb aldım mavi bilgisayardan 42ytl.
  • u3 gerekli bir özellik mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

u3 gerekli bir özellik mi?

bence değil

zaten her bilgisayarda aşağı yukarı teme lher program var
  • bigboy un hızı manyak 19 mb/s
    2 gb lik 80 liraydı

diğer markaların bu hızda ve bu boyutta olanları 200 ytl ye yaklaşıyor.

geçen gün bende 1 gb lik aldım düşündüm 1-2 mb hız farkı hiç birşey

twinmos x4 1 gb aldım , 40 ytl
  • ben de big boyun 2gb lıgını alayım diorum ama hızı nasıl arkadaslar? yazılan hız gercekten dugru mu? film falan tasıyacagım bazen.. onları atarken sorun yasatır mı?
    yoksa bende kingston ın u3 unu alacagım fakat. cok yavas die almak istemiorum
  • dostum sandısk mıcro alabilirsin 1 gb gayet kalıtelı bişi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.