Şimdi Ara

HIZ SORUNU TTNET ADSL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM HIZIM BÖYLE 28 MS 1.17 MBPS 0.44 MBPS UPLOAD YANİ 150 KBPS FALAN OLUYO PAKETİM NETLİMİTSİZ PLUS DA AY BAŞI OLUYOR HIZIM YUKSELMİYOR KEKLİYORLARMI SİMDİ ARIZA KAYDI FİLAN OLSTURDUM BİSEY OLUR SUPERONLİNE GECİCEM VE DAVA ACİCAGIM.. SİZE DANISAYİM DEDİM ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tarifeni bi düzgün yazarsan yardımcı oluruz 8 mb kullanıyorsun. Modemini ayın son günü resetliyormusun? Akk nasıl düzelmez takip et. Ne kadar indirme yapıyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NETLİMİTSİZ PLUS. AYIN SON GÜNÜ DEĞİL HER GÜN RESETLİYORUM. AKK BİLMİYORUM YA TAKİP EDİYORUM FAKAT BAKICAĞIM. İNDİRME FAZLA YAPMAM. 1 GB FALAN DIDA ARTIK 500 MB
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Tarifeni bi düzgün yazarsan yardımcı oluruz 8 mb kullanıyorsun. Modemini ayın son günü resetliyormusun? Akk nasıl düzelmez takip et. Ne kadar indirme yapıyorsun.

NETLİMİTSİZ PLUS. AYIN SON GÜNÜ DEĞİL HER GÜN RESETLİYORUM. AKK BİLMİYORUM YA TAKİP EDİYORUM FAKAT BAKICAĞIM. İNDİRME FAZLA YAPMAM. 1 GB FALAN DIDA ARTIK 500 MB cuma günü indirme:7.00 oldu çok güzell 850 kg indiriyodum öbür sabah babam ttnetcileri aramış düzelttik dediler hızımız yine 1.17 mbpsye düştü allahım deliricem ya. youtubeden video dahi izlenmiyor..
  • Bende buna benzer sorun yaşıyorum. Sürekli arıza kaydı bıraktım. En son düzeldi gibi oldu akk yı bir geçtim hız 3 mb olması gerekirken günün çok büyük bir bölümünde 1.7-1.8 mb te takılıyor bıktım uğraşmaktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sage12 -- 24 Kasım 2013; 16:08:25 >
  • Senin şikayetçi olduğun şey AKN ulaştığında hızın düşüyor ama ay başında tekrar yükleselmemesi ise bunun 2-3 tane nedeni olur.

1 ) Modemi resetlemediğin için ayın son günlerinde yaptığın download bir sonraki aya yansıyor.

2 ) Wireless modemin var ise ve şifresi çevrenden birisi tarafından biliniyorsa onlar bağlanıp kotanı dolduruyor olabilir

3 ) Bazı zararlı yazılımlar sürekli olarak veri alışverişi yapar ama kalkıpta bunun 75 GB lık bir veri alışverişi yaptığını görmedim ben.

Bu bilgiler ışığında bi kontrol et adslkota.ttnet.net.tr adresinden bakalım indirme miktarın ne kadar. Ayrıca normal zamanlarda ne kadar hız alıyorsun onu belirtmemişsin. Bi modem arayüzünden hat değerlerini bi koy bakalım. Onuda inceleyelim.
  • Ben ne zaman arıza kaydı bıraksam hızım düşürülüyor ve arayıp utanmadan arızanızı giderdik diyorlar, artık arıza kaydı bırakmıyorum, taahhüdümün bitmesini bekliyorum, en son 2 ay önce samsun ilkadım santralinden aradığını söyleyen biri hızımın 1 mbite sabitlendiğini söylemişri, nedeni ise desteklemiyormuş, halkbuki kayıt bırakmadan evvel hızım 3.5 mbit idi.
    gerçek sebebi ise ben çok iyi biliyorum, arıza kaydı=hız düşümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

Ben ne zaman arıza kaydı bıraksam hızım düşürülüyor ve arayıp utanmadan arızanızı giderdik diyorlar, artık arıza kaydı bırakmıyorum, taahhüdümün bitmesini bekliyorum, en son 2 ay önce samsun ilkadım santralinden aradığını söyleyen biri hızımın 1 mbite sabitlendiğini söylemişri, nedeni ise desteklemiyormuş, halkbuki kayıt bırakmadan evvel hızım 3.5 mbit idi.

Taahhüt bitince ne olacak ki?(gerçi uydunet veya fiber varsa durumlar değişir, malesef burada o da yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage12

quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

Ben ne zaman arıza kaydı bıraksam hızım düşürülüyor ve arayıp utanmadan arızanızı giderdik diyorlar, artık arıza kaydı bırakmıyorum, taahhüdümün bitmesini bekliyorum, en son 2 ay önce samsun ilkadım santralinden aradığını söyleyen biri hızımın 1 mbite sabitlendiğini söylemişri, nedeni ise desteklemiyormuş, halkbuki kayıt bırakmadan evvel hızım 3.5 mbit idi.

Taahhüt bitince ne olacak ki?(gerçi uydunet veya fiber varsa durumlar değişir, malesef burada o da yok)

1 mbit hız avea veya vodafone da var , hem de eve bağlı değilim

• Bakin arkadaslar sunu unutmayin. Mesela 8 mb tarifedesiniz demi eger size santralden hattiniz desteklemiyor altyapi yok hizinizi 2 ye sabitledik diyorlarsa sikayet edeceksiniz ama TTNET veya telekoma degil BTK var, tuketici hakem heyetlari var 1 dilekce vereceksiniz zor bisey degil bu. Eger hattiniz 1 mb destekliyorsa o zaman sizde 1 mb parasi odersiniz anlatabildim mi sizden 8 mb parasi alamaz. Yahu hic birsey yapmiyor anlattiklarimada inanmiyorsaniz acin tuketici koruma kanunu nu okuyun bu kanunlar alman veya japonlar icin degil sizin icin yapiliyor. Hakkinizi aramaz poponuzun uzerinde telefondan cozum beklerseniz 10 yil daha beklersiniz. Gidin santrale oturun konusun, baktiniz cozemiyorlar gidin hakem heyetine verin dilekcenizi bak nasil hat cekiyorlar mahallenize bu kadar cekimser olmayin. Aman nolcak derseniz semer vuran cok olur sirtiniza. Hakkinizi arayin buraya konu acarak bu tip sorunlar cozulmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bakin arkadaslar sunu unutmayin. Mesela 8 mb tarifedesiniz demi eger size santralden hattiniz desteklemiyor altyapi yok hizinizi 2 ye sabitledik diyorlarsa sikayet edeceksiniz ama TTNET veya telekoma degil BTK var, tuketici hakem heyetlari var 1 dilekce vereceksiniz zor bisey degil bu. Eger hattiniz 1 mb destekliyorsa o zaman sizde 1 mb parasi odersiniz anlatabildim mi sizden 8 mb parasi alamaz. Yahu hic birsey yapmiyor anlattiklarimada inanmiyorsaniz acin tuketici koruma kanunu nu okuyun bu kanunlar alman veya japonlar icin degil sizin icin yapiliyor. Hakkinizi aramaz poponuzun uzerinde telefondan cozum beklerseniz 10 yil daha beklersiniz. Gidin santrale oturun konusun, baktiniz cozemiyorlar gidin hakem heyetine verin dilekcenizi bak nasil hat cekiyorlar mahallenize bu kadar cekimser olmayin. Aman nolcak derseniz semer vuran cok olur sirtiniza. Hakkinizi arayin buraya konu acarak bu tip sorunlar cozulmez

Zaten Btk yada şikayet açtım, cevap bekliyorum. Ama pek umutlu değilim açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sage12

quote:

Bakin arkadaslar sunu unutmayin. Mesela 8 mb tarifedesiniz demi eger size santralden hattiniz desteklemiyor altyapi yok hizinizi 2 ye sabitledik diyorlarsa sikayet edeceksiniz ama TTNET veya telekoma degil BTK var, tuketici hakem heyetlari var 1 dilekce vereceksiniz zor bisey degil bu. Eger hattiniz 1 mb destekliyorsa o zaman sizde 1 mb parasi odersiniz anlatabildim mi sizden 8 mb parasi alamaz. Yahu hic birsey yapmiyor anlattiklarimada inanmiyorsaniz acin tuketici koruma kanunu nu okuyun bu kanunlar alman veya japonlar icin degil sizin icin yapiliyor. Hakkinizi aramaz poponuzun uzerinde telefondan cozum beklerseniz 10 yil daha beklersiniz. Gidin santrale oturun konusun, baktiniz cozemiyorlar gidin hakem heyetine verin dilekcenizi bak nasil hat cekiyorlar mahallenize bu kadar cekimser olmayin. Aman nolcak derseniz semer vuran cok olur sirtiniza. Hakkinizi arayin buraya konu acarak bu tip sorunlar cozulmez

Zaten Btk yada şikayet açtım, cevap bekliyorum. Ama pek umutlu değilim açıkçası.

Umutlu olacan kardesim. Hic uzmeyecen sikmayacaksin kendini yasa senden yana sonuna kadar ara hakkini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşar hızım bi 7.00 oldu sonra babam birdaha aramış sabah ttneti hızım 1.20 falan oldu ya bu ne yeter artık hemen arayıcam yoksa dava açıcağım yeter hızım hiç yükselmiyor akk diye bişey zaten olmuyor 100 gb seyi ben neremle doldurayım allahanaşkına ya...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.