Şimdi Ara

hız sorunu ttnet mi superonline mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce normal kullanıcı olarak hızı problem yapmıyordum.
    Ancak şu anda işlerimin internetten yoğunluğu sebebiyle hız benim için önemli hale geldi.
    şu anda 3 mb i geçemiyorum. hızı yükseltiriyorum 5 lere geliyor kopma oluyor.
    bende bir arkadaştan emanet modem aldım denedim. hız 5 lerde daha iyi ancak yine kopmalar oluyor.
    ttnet alt yapı sorunu- merkeze uzaklık diyor.
    bu konuda bilgim olmadığından sizden yardım taleb ediyorum.
    sorum şu; superonline'a geçsem hızımda artma sağlayabilir miyim? yoksa alt yapı belli aynı olur fark etmez mi?
    şimdiden teşekkürler

• Fiber değilse değişen birşey olmaz.
  • tşkler. peki fiber ile ilgili bir soru sorabilir miyim?
  • ?
  • Evimin Önünden fiber geçiyor. İlerdeki sitelere gidiyor. Bizde evi alırken fiber var biliyorduk. Hayır yok dediler. Fiber ordan dönüp gelecek sizede dediler tamam dedik bir iki ay baktık ıolmadı gitti müdürle felan bize internet vereceksiniz dedik. Tamam dediler idarete düşük hızlı çekeriz ordan dediler çektiler. Bu olay 1.5 sene önce. Gerçekten olay doğru mu sizce ordan dönecek gelecek kablo felan??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmıyorum hangi firma
  • Firma ttnet. İşin garibi şu gidip müdürle konuşacam ama burası Türkiye. Elimde ağır aksakta olsa internet var ve işlerim hep internet üzerinden oldu. Tamam yapalım diyip bunu da kesmelerinden korkuyorum:)
    İşin özü şu aslında; fiber kablo evin önünden geçip gidiyor. Bina önünde ttnete ait kapakta var. Şimdi bu fiberden benim binaya vermez mi bunlar? Normal hattı nasıl verdi? Bunun gerçekten fiber olduğundan da şüpheliyim ama hızımda bir miktar artışa bile razıyım. Hiçbir fikrim yok kusura bakmayın sorularım garipse

• Binaya cihaz konması lazım az abonelik ve bina küçükse pek vermiyorlar tercihleri site.
  • Yani isterlerse olur de mi hocam?? Ben bunu anladım doğru mudur?
    Site olayınında araştırdım tamda dediğiniz gibi. Ancak önümden geçen fiberi alabilme ihtimalim var ise küçük yer burası müdürle felan işi bağlayabilirim

• Isteseler olur.

• superonline
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.