Şimdi Ara

Hız sorunu yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bizim tanımlarımızda 35 Mbps bunu OİM üzerinden kontrol ettiğinizde de görebilirsiniz. Ancak altyapı veya kablo kalitenizden dolayı 26 Mbps'den fazla hızlara ulaşamayacağınızı TT sistemleri üzerinden kontrol ettiğimde görebiliyorum. Binanızda sorunsuz olarak 35 Mbps sinyalleri alan diğer İSS kullanıcılarının devre numalaralarını alın isterseniz. Bize OİM'den tekrar kayıt oluşturun. Bu durumu bize OİM üzerinden tekrar yazın. "Aynı binada 35 Mbps sorunsuz kullananlar var. Referans olması için devre numarası;xxxxxxx'dir". Arkadaşlarım TT tarafında bu durumu tekrar sorgulasınlar isterseniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Tekrar destek kaydı mı açmam gerekli?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dexter1905 kullanıcısına yanıt
    Binada 35 kullanan var mı onu öğrenin, 35 ve yukarısını kullanan var ise kendisinden 88 veya 18 ile başlayan devre numarasını isteyin onu turknetdestek in dediği şekilde destek kaydına yazın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Peki birşey sorucam size şu an modeme göre 80 mb kadar gözüküyor.Ben test yaptığım zaman 24-25 mb arası çıkıyor.Çokmu zor benim istediğim 30-33 mb arası sabitlensin.80 mbps ‘de gözüm yok.İçime sinmiyor bu hızlar.

Saha dolabı yakındır ama eski olabilir bu yüzden PORT kaldırmıyor olabilir belki. Benim modem 140 görüyor ama 86 dan fazlasını almıyor çünkü port teknik olarak o kadar kaldırıyor. Komşularda sizden fazla alan var ise kanıt olur TT ye gönderilir. TT nin sistemlerde desteğin dediğine göre Max 26 imiş bak. O yüzden referans lazım aynı dolaba bağlı kişi benim abonemden fazla alıyor diye.

Bundan önce hızımın teknik olarak 35/3 e tamamlanmasını istiyorum diye talep açın sonra komşulara araştırma yapın. Belki de oluyordur. Destek kaydı açılmadan olmaz hiç biri

Anladım,hocam teşekkür ederim bilgi için.Destek kaydı açarken.Hızımın teknik olarak 35/3 tanımlanmasını istiyorum diye yazsam yeterlerdi olur mu?

Yeterli olur deneyin bakalım olur ise yaparlar

Hocam,teşekkür ederim sizin dediğiniz gibi yazdım şuan için sorun yok 33 Mbps yi gördü. twitter destek grubun dan bir arkadaş profili güncelledi.
  • Hız sorunu yardım

Hız sorunu yardım

Yardımcı olan herkese çok Teşekkür ederim. şu an için sorun yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter1905 -- 28 Mart 2019; 21:33:29 >

• Arkadaşlar, sorunum çözülmüştü ama eski haline döndü birden hatta dahada düştü hızım.Dün geceden beri kullanıyorum aslında hiç problem yoktu birden düştü.Hız sorunu yardım
    Hız sorunu yardım

• Merhaba, arkadaşlar hız profilim iki kere güncellenmesine rağmen hızım tekrar 20 mbps'ye düştü.Üç gün 33 mbps'yi sorunsuz kullandım bu sabah internet gidip gelmeye başladı ve hızım düştü. Bu sorunun kaynağı nedir?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.