Şimdi Ara

Hız sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,arkadaşlar bir hafta önce TurkNete sorunsuz geçtim, kurulum yapan ekiple hız testi yaptık 19 Mbps'ye sabitlenmiş şekilde kaldı.Daha sonra bende arıza kaydı oluşturdum ve bugün türk telokom ekip göndermiş.Gelen arkadaş herşeyi kontrol etti problem yok dedi.Fakat interneti 26 mbps'ye kadar sabitlerim daha yüksek hız problem olur dedi.Bende neden diye sordum Santrale biraz uzak filan dedi.Daha sonra sokak ta bulunan kutu ya gidip ayar yaptı ama ben şimdi hız testi yapıyorum bu sonuç çıkıyor. Hız sorunu yardımHız sorunu yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter1905 -- 27 Mart 2019; 17:21:2 >

• hattınız gayet iyi durumda modemde 80 mbps e kadar hız ulaşır bilgisi var ama 50 - 60 mbps hızı kesin alırsınız. Online İşlem Merkezinden VAE bölgesindeyseniz paket yükseltin, YAPA ise kayıt bırakın profiliniz güncellenmeli
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Hocam, benim paketi 35 Mbps'ye kadar tanımladılar ben 33 Mbps yi görsem yeterli ona razıyım.Ne yapmam lazım yeniden arıza kaydı açsam olurmu?Bildiğim kadarıyla turknetin altyapın da değilim.
  • dexter1905 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam siz online işleme girip arıza kaydı açın paket hızının tanımlanmasını talep edin gerekeni ekipler kontrol edip en kısa zamanda yapacaklardır, modemde 1 kez kopma olup 35mbps değerine sabitlenecektir.
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Hocam,mesaj da yazdığım gibi dün arıza kaydı açtım bu sabah Telekom geldi, görevli arkadaş 26 mbps den yukarısı problem olur dedi ben pek İnanmadım açıkcası.Çünkü daha önce ttnet aboneliğim vardı 35 mb rahat alırsın demişlerdi bana.
    Görevlinin dediğine bakmayın Telekomun hangi kafayla ne iş yaptığı belli değil, 35mbps hızını kesinlikle alırsınız sadece hızın profili güncellenmeli 5 dk'lık işlem. Telekom diğer sağlayıcı abonelerine sorun çıkartmaya bayılıyor.
  • 35mbps alabilirsin, hızı doğru şekilde tanımlamamışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iç tesisatta bir yerde bir sıkıntı olabilir crc çabuk yükselmiş eklerinizi bir kontrol edin bakalım kırılma oksit var mı ? ama 35 i alır
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Hocam,hızın profili güncellense düzelirmi acaba?
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    kontrol ettim bişey bulamadım yeni bina zaten.Şuan crc hatası 18 bu değerin ne olması lazım?
  • Değerlerin güzel beceriksiz işten anlamayan birine denk gelmiştirsin ondan bu sorun düzelmiyordur telekomun teknikçi olduklarına bakma yoldaki adamın bilgisi daha fazladır
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Hocam,işin kötü tarafı 26 mb sabitliyorum bu kadar oluyor diyince bizde kabul ettik
  • Etiketlediğim arkadaşla görüşmeye çalışın hocam yardım edebilir belki.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    o kişiye dm den ulaştım ama o da aynı şeyi söyledi
    O zaman ile artar, çok kısa sürede 1 saatte falan 100 u geçmiyor ise sıkıntı yok denebilir Crc hatalı paket demek. İner iken iptal olan vs

Türknet den hızımı 35 e tamamlar mısınız de uzaktan yapabilmeleri lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter1905

o kişiye dm den ulaştım ama o da aynı şeyi söyledi
    Paketin TT tarafından 24/3 olarak sabitlenmiş diye tahmin ediyorum. Destek kaydında bunu belirtirsen kontrolünü sağlarlar. 35/3 tanımlı olması lazım.
  • TurkmenKhan kullanıcısına yanıt
    Anladım ,hocam Telekom dan arıza için gelen ne yaptı anlamadım .Herşeye bir baktı hattınız da bir problem yok dedi .ancak 26 mb sabitlenir deyip kestirip attı.26’da alamıyoruz :) Hız profilimi güncelleyin diye msj attım ama dönüş olmadı henüz.
  • devre numaranı paylaşırsan turknet yetkilisi guncellemeni yapıcaktır. teknik bilgiler ekranında yazıyor numara.
    Merhabalar, sizinle PM üzerinden iletişime geçmiştim. TT ekipleri sizi durumu özetlemişler. Bizde buradan TT sistemi üzerinden gerekli kontrollerimizi yaptığımızda 26 Mbps'den daha yüksek hızları alamayacağınızı görebiliyoruz. Maksimum ulaşabileceğiniz değerden fazla hızları size tanımlarsak kullanımınızda sorun yaşarsanız. Bağlantınız kopar. Sağlıklı bir kullanım gerçekleştirmezsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba, daha önce ttnet aboneliğim vardı sözleşme bitmeden bana 35 mbps alabilirsiniz demişlerdi ama ?şuan 26 mb bile görmüyor.örnek vermek gerekirse 4k Videolar takılıyor izleyemiyorum.sokak ve binada 35 mb alanlar var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.