Şimdi Ara

Hız testinde gösterilen değeri alamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha yeni Türknet Gigafiber'e geçtim. Hız testlerinde 900-930 arası hız değerlerini görüyorum. Buna karşılık herhangi bir yerden herhangi bir oyun/uygulama indirirken saniyede 35-60mb arası indiriyorum. Normalde 100-120 arası olması gerekiyor. Müşteri hizmetleri ve teknik destek ile iletişime geçtim ama hiçbir işe yaramadı. Ne yapabilirim?

• 1gbit interneti her yerde kullanabilmeniz için, indirme yaptığınız yerlerin de size 1gbit hızı verebilmesi gerekir, veremediği zamanlarda ise verdiği hızı kullanabilirsiniz daha üstüne çıkamazsınız.

• Sacrific3 arkadaşın cevabına katılıyorum, dosyayı indirdiğiniz sunucunun size izin verdiği indirme hızında indirebilirisiniz. Gofile ve google drive den idm ile indirme yapıp deneyin.

• Arkadaşlar genel olarak açıklamışlar durumu zaten.

Örnek olarak aşağıdaki siteden IDM gibi bir indirme aracı ile indirme yaparsanız eğer ortalama 100 mb/s hızlar görebileceksinizdir.

https://lg.comnet.com.tr/5GB.test

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sacrific3 S kullanıcısına yanıt

yani steam ve epic gameste de aynısı oluyor epic gamesi bilmem ama steam kesinlikle destekliyor??

• Emirhan_Altun E kullanıcısına yanıt

Destekliyor olması kaynağın size 1gbit bant genişliğini sonuna kadar kullanmanıza izin verecek anlamına gelmiyor hocam, ilk başladığınız da 1gbit alabildiğiniz görünüyor olabilir ama sonrasında kısacaktır, ülkemiz şartlarında maliyetleri de göz önünde bulundurursak. Steam Türkiye sunucularında 10gbit port olduğunu düşünüyorum, buda demek oluyor ki sizin gibi 10 kişi aynı anda trafiği işgal ederse ya maliyeti arttıracaklar yada maliyeti düşürmek için trafiğinizi kısacaklar.

Edit: Örnek sunucum da 4g up/down mevcut ancak kullanamıyorum.

Hız testinde gösterilen değeri alamıyorum.speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/c/2698a4fc-0d97-400e-be0f-34f07bc46133

Comnet TR test

OVH test

Hetzner test

leaseweb test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacrific3 -- 12 Şubat 2023; 18:55:54 >

• iyi de 10mb indiriyorum saniyede yani 120mb nerde 10 nerde en azından 70 fln olsa ok de

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

denedim ve hızım baya düşük

Hız testinde gösterilen değeri alamıyorum.speedtest.ftp.otenet.gr
    Speed Test
    http://speedtest.ftp.otenet.gr

Bu siteden deneyin. Kısıtlama varsa buradan anlaşılır.

• Kendine özel hat çektirmedin

Opera tarayıcıdan vpn i açıp google drive veya gofile den idm ile indirip dener misin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.