Şimdi Ara

Hızı 1 mb e düşenler | Çözümü Burda (Netlimitsiz vb hızlar için) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
18.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide aradılar,bilgisayar başında değilim dedim.Tekrar arayacaklarını söylediler. Ama aramadılar.
    Ama modem arayüzüne tekrar baktım bikaçgündür tekrar 8mbit.
    Artık düzeltildi mi,düzeldimi anlamadım
  • şu modeme reset atıp yükselme olayı nedense bende hiç olmuyor benim hızımı bugün 2048 sabitlemişler ve bu hızı bile alamıyorum 1 mbit biraz üstünde bana gelişi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

şu modeme reset atıp yükselme olayı nedense bende hiç olmuyor benim hızımı bugün 2048 sabitlemişler ve bu hızı bile alamıyorum 1 mbit biraz üstünde bana gelişi var

bilader aynı sorun bendede vardı 8b e kadar net 12 paketini kullanıoz modem arayüzünde 2048 görünüodu aradım aynı palavra santraliniz desteklemior bende dedim üst komşu 8mb le girio ben neden giremiom dedim basdım kalayladım bakdım 7 mb çıkartmışlar yani dişini göstermessen işlem mişlem yapmıo şerrolar
  • aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum formdan mail attım 3 gündür arıyorlar ama hala çözüm yok en son saat 10 gibi aradı müşteri temsilcisi ölçtü hızı 1mbs altında çıktı hala sevam ediyor ne yapcam ya şaştım kaldım valla
  • Bunu öğrendiğim iyi oldu
  • Arkadaşlar bende 2 gün önce 16mbit tarifesine geçtim. Hattım destekliyordu.
    Ertesi gün 8mbite indirmişler. Sorun yok dedik...
    Bugün ise 1mbite indirmişler, ve kotam daha 5gb bile olmadı. Ne yapmaya çalışıyor bunlar bilen varmı?

Edit: 1 saat geçmedi durduk yere internetim tekrar 8mbit oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aristona_ -- 4 Mayıs 2011; 14:15:31 >
  • Kimse bir şey bilmiyor ki ah ahh
  • biz de formdan mesaj attık tık yok.güncellenmiyor bile destek sitesi.telefondan da destek alamıyorsun.fıkralık oldu herşey buralarda artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: swarf

Benide aradılar,bilgisayar başında değilim dedim.Tekrar arayacaklarını söylediler. Ama aramadılar.
    Ama modem arayüzüne tekrar baktım bikaçgündür tekrar 8mbit.
    Artık düzeltildi mi,düzeldimi anlamadım

Bugun tekrar arayıp düzelip düzelmediğini sordular.Düzeldi.An itibariyle de baktım Upload hızı düşük olmasına rağmen,download hızı şu an için 8mbit.

Aradılar ilgilendirler,bu iletişimi şu an için beğendim.

Donanımhaber.com'a teşekkürler öncelikle.Çünkü farklı biryoldan sorunu iletseydim 1-2 gün içinde çözmezlerdi sanırım.Bu sosyal medya'nın gücüdür.

Burda şimdi bizlere düşen,(daha çok donanımhaber yönetimine) eleştirel duruşu bozmamaktır.Muhalif tutumu elden bırakmamaktır.

• ttnet desteke abone oldugum kullanıc adı ve email yazarak atmadım.fakat tel no abone oldugum numaraydı.sorun yaratmaz dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

ttnet desteke abone oldugum kullanıc adı ve email yazarak atmadım.fakat tel no abone oldugum numaraydı.sorun yaratmaz dimi ?

bende aynı şekil başvurdum.Tel no olarakta cebimi verdim.Şikayette adsl hizmet no veyahut adsl teleon no belirttiyseniz sorun olmaz.
  • smile kullanıyorum
    hattım ay sonuna birkaç gün kala 4 mbit'e düştü. çok download yapmıyorum ama 25 GB geçmiş olabilirim diye ses çıkarmadım. Mayısın 3'üne kadar bekledim sonra smile'ı aradım tekrar 8 olarak değiştirdiler. aaaaaaaaa bu akşam bir baktım bu sefer 5 mbit'e sabitlemişler.
    hat çekmiyor falan yalan tam 1 senedir 850 KB altına hiç düşmedim. (Net 6.8 Mbit ediyor)
  • Hikaye arkadaşlar, konuyu acan arkadaş kusura bakmasın ama zaten onun hattı 8 mb hızı destekliyorduki hemen düzeltme yaptılar

Forumdan bende mail attım kendilerine sagolsun 2 gün sonra geriye döndüler fakat gene ellerinden birşey gelmediklerini belirtiler..

Çünkü Santarala uzaklıgım yaklaşık 3.5 km o yüzden şu anda modemde gördüğüm gibi en fazla 3 mbs hız alabiliyorum.
    Daha dogrusu en yakın santralde benim için bir port bile boş yer yok ne kadar aciz bir durumdur gerisini siz düşünün...

Burda önemli olan modem Değerleri eğer ki modeminize gelen max hızı görebiliyorsanız hat değerlerinizde iyi ise mutlaka bu yollara başvurarak istediğiniz sonucu alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicornn -- 6 Mayıs 2011; 14:57:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unicornn

Hikaye arkadaşlar, konuyu acan arkadaş kusura bakmasın ama zaten onun hattı 8 mb hızı destekliyorduki hemen düzeltme yaptılar

Forumdan bende mail attım kendilerine sagolsun 2 gün sonra geriye döndüler fakat gene ellerinden birşey gelmediklerini belirtiler..

Çünkü Santarala uzaklıgım yaklaşık 3.5 km o yüzden şu anda modemde gördüğüm gibi en fazla 3 mbs hız alabiliyorum.
    Daha dogrusu en yakın santralde benim için bir port bile boş yer yok ne kadar aciz bir durumdur gerisini siz düşünün...

Burda önemli olan modem Değerleri eğer ki modeminize gelen max hızı görebiliyorsanız hat değerlerinizde iyi ise mutlaka bu yollara başvurarak istediğiniz sonucu alabilirsiniz

Aynen

• Sorunum çözüldü.Gerçekten çok teşekkürler , 1 gün sonra dönüp hemen hallettiler.Bu siteye çok teşekkürler.
  • bende işyerim 8 mb e kadar netlimitsiz paket kullanıyorum. ama suan sabit olarak 2 mb hızım var. daha once arayıp sorunu bildirmiştim o ara 6 mb e cıkardılar neti. bu seferde 10/15 dk da bi internet kesilmeye basladı. tekrar aradım hattınız desteklemiyo deyip yine 2 mb ye düşürdüler :( ne yapıcam ben 2 mb e razı mı olmalıyım ? :D
  • Aslında Aynı Sorunu Bende Yaşadım Dün Faturamı Internet uzerınden öduyorum gecen ay 50 Gb lık Indırme Yaptım Ve internet hızım anlasmaya gore dusuruldu bu gayet normal faturayı odedım hızım yıne cok dusuk(0.50mb/s) ve kesılmeler oluyodu.444 0 375 TTnet musterı hızmetlerını aradım derdımı anlattım telefonu kapattım ve modemım kendıne restart attı ZyXEL P-660HW Kullanıyodum Uzun Sure Ip Almaya Çalıstı (Kırmızı Işık Acık Kaldı).
    O Sure Zarfında Ben Bekledım Internet Geldı ve İlk İşim Torrent programlarını kapatıp Speedtest'e girdim (TTnet Speed Test Gercek Sonuclarınızdan Bıraz yuksek veriyo tercıhınız speedtest olsun)Hızıma Baktığımda Ağzım Açık Kaldı 8.40 mb/s civarında bı hız yakaladım ve basladım ındırme yapmaya ertesi gun hızım bıraz dustu ama yınede cok iyiydi.

Onceden SmıleAdsl Kullanıyodum Ben TTnete yıl basında gectım ben ttnet'e gectıkten sonra hatta ıyılestırme calısması yapmıs smıle ne hıkmetse benım gıtmemı beklemısler

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness1298

bende işyerim 8 mb e kadar netlimitsiz paket kullanıyorum. ama suan sabit olarak 2 mb hızım var. daha once arayıp sorunu bildirmiştim o ara 6 mb e cıkardılar neti. bu seferde 10/15 dk da bi internet kesilmeye basladı. tekrar aradım hattınız desteklemiyo deyip yine 2 mb ye düşürdüler :( ne yapıcam ben 2 mb e razı mı olmalıyım ? :D

Hangi Şehirde Oturuyosunuz??

Santralle Aranızdakı Mesafe Kac Km?

Modemınızle Telefonunuz Arasındakı Mesafeyı kısa tutmaya calısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xetfoo -- 8 Mayıs 2011; 11:45:35 >
  • Konuyu Açan Arkadaş Keşke MAC Adresini Kapatsaydı
  • mac adresinden ne olurki :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.