Şimdi Ara

Hızı 1 mb e düşenler | Çözümü Burda (Netlimitsiz vb hızlar için) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
18.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [R]adoN

quote:

Orijinalden alıntı: darkness1298

bende işyerim 8 mb e kadar netlimitsiz paket kullanıyorum. ama suan sabit olarak 2 mb hızım var. daha once arayıp sorunu bildirmiştim o ara 6 mb e cıkardılar neti. bu seferde 10/15 dk da bi internet kesilmeye basladı. tekrar aradım hattınız desteklemiyo deyip yine 2 mb ye düşürdüler :( ne yapıcam ben 2 mb e razı mı olmalıyım ? :D

Hangi Şehirde Oturuyosunuz??

Santralle Aranızdakı Mesafe Kac Km?

Modemınızle Telefonunuz Arasındakı Mesafeyı kısa tutmaya calısın.

Bursada oturuyorum da santral olayını bilmiyorum ne kadar mesafe var, bu arada tlfye yakın modem

• Evet arkaslar bu yöntem işe yarıyor bende mesaj attım ertesi gün telefon ile aradılar ve hızımı yükselttiler Ttnet destek ekibine teşekkürler !
  • hızım 8mb fakat değerlere bak

Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2+/Annex A

Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 2047 797
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 22000 1193
    SNR Sınırı (dB): 42.3 20.1
    Hat Zayıflaması(dB): 10.0 4.3
    Güç (dB): 16.5 11.9
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

senin hattında el veriyormuş yükselmeye ama önemli olan stabil olacakmı bu değerler..

Ve ekliyim hattın yetersiz oldugu yerlerde hız 8 verilmiyor gene sabitliyorlar sen şanslı insanlardansın

aynen öyle ve bu çok önemli bir nokta, tarifenin adı zaten bu yüzden "8Mb'e kadar".
    her nekadar TTnet çalışanlarının altyapı vs. cevaplarına sinir olsakta alt yapı, santrale uzaklık vs. önemli unsurlar.

mesela benim arkadaş TTnet satış noktası çalışanı ve santrale benden daha yakın oturuyor.
    fakat evinin yakınında kutu yok benim ise var, o en fazla 6Mb alıyor bense 8Mb.
    bu arada aynı tarifeyi kullanıyor ve aynı fiyatı ödüyoruz...

yani bu olay gerçekten bazen göründüğü kadar basit olmayıp düz mantıkla çözülecek gibi değil.

• konunun ismini değiştirin lütfen.
    akn'den dolayı 1mbite düşmesi ile karıştırılabilir.(şu an düşmüyor hızlar ama olsun)
  • dunyanın en pahalı netini 1mb olarak veriyorlar bravo turk mılleti turk milleti hep kahraman turk mılleti offf offf şu halimize bak dunyanın en zengin ulkesinden daha pahalıya nete girioz hacı yok böle bişi yok yok yok gelde çıldırma nedeyim allahınızdan bulun
  • oooo destek konusunda dh nin bu tavrı hoşuma gitti bak aradılar hemen ay bitiminde modem reset atmak lazımmı aranmadan öncede aradım her zamanki gibi hikaye yazıp duryorlar son not neti kapatırıyom baska firmadan alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

benim şuan hız 80kb. 600kbps te sabit. aradım telekomu hemde ttnet destek bölümüne yazdım telekoma gittim. yarın ekip gelip hattıma bakıcak. hattın kaldırmıyor dediler

Elektrikçiyimi aradın :D Hat Kaldırmıyoda ne demek :P
  • Bilgisayarın başından modem sinyal değerlerine bakıp teorik olarak sallıyorlar. Fakat bulunduğun şehir deki santral de ki altyapı ne ise o şehirde ki teknik ekip daha iyi bilir. Müşteri hizmetlerinde ki elemanlar gerçekten aksiyon dolu. Daha bu gün aradım sesli yanıt sisteminde bir problem vardı sanırım daha tuşa basmadan beni bir bölüme yönlendirdi. Adamın biri çıkmış açar açmaz iyi günler beyfendi modeminizin ışıkları yanıyor mu ppp ışığımı yanıyor adsl mi diye soruyor daha destur ulan sığır sorunumu belirtmedim irc botu gibi vır vır vır. TTNET mi aman aman allaha yakın bana uzak artık evimde superonline var mutluyum fakat işyerinde yine ttnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 10 Mayıs 2011; 4:37:34 >
  • benimde hızım düştü 1 mbit kullanıyorum ve ben internetide çok az kullanan biriyim öyle 25 gb geçmiyorum benim anlamadıgım bizi sözde 8 mbit kadar olan tarifeye geçirirken hızını daha iyi olacak diyorlardı iyide ben bıraktım 8 mbit 3-4 civarı bir şey alsam onunlada yetinecem şimdi benim burada ne kazancım var ben bunu çözemedim önceden de ben 1 mbit sınırsız kullanıyordum şimdi 8 mbit netlimitsiz kullanıcısıyım yine aynı biz enayimiyiz ki 5-6 tl daha fazla para veriyoruz yada çok mu zenginiz ttnet telefon edince bahaneleri hazır bu tarife 8 mbit kadar olan iyide kardeşim siz bana 8 mbit vermeyin ama en azından 3-4 mbit hız sağlamak zorundasınız ben 1 mbit kullanmak zorundamıyım şuan telefon edipte uğraşamıyorum bunlarla sınavların var sınavlar bitince bu işi halledecem gerekirse telekoma gidecem yada iptal ettirecem
    ben 4 mbit rahat alıyordum sonra 1mbit kadar düşürdüler bukadar oynayamazlar kafalarına göre alt yapıları yetersiz hız düşürüyorlar bunu bana soruyorlar mı

• lanet olsun TT net sana hızım 1 mbs civarıydı indirme ise 0.67 gibi söz de 8 mbg kadar internet buda turkcell hattımla 3g iphone modem tanıttım hızım

Hızı 1 mb e düşenler | Çözümü Burda (Netlimitsiz vb hızlar için)
  • buda ikinci deneme gene turkcell 3g ile ve iphone modem olarak tanıttım laptopa

Hızı 1 mb e düşenler | Çözümü Burda (Netlimitsiz vb hızlar için)
  • gelde bu lanet ttneti kullan şu bana verdikleri 1 ay bedava internet dolsun o 100 tl ödüycem iptal edicem en azından boşu boşuna para vermem sabit hatta
  • Benim hızı 6 Mbit'e geri getirdiler. 8 olmazsa bir daha arayın dediler, 8 olması için çalışıyoruz falan yaptılar. Gerekli her yere mail atın. Çağrı merkezi zerre çalışımıyor. Ttnet gerçekten rezalet bir firma bu kadar kötü olmalarına rağmen tekel olmaları ise çok üzücü. Superonline biraz daha ağ kapsamını genişletti mi ttnet o zaman görecek anyayı konyayı. Adamlar kampanya yapıyor sözde 10 tl'den bilgisayar veriyoruz diye. Şehirde hiç bir yerde yok. Konu dışı oldu ama eğer büyük şehirlerde oturuyorsanız direkt uydunet'e kablonet'e superonline'a geçin derim.
  • Aynı sorun bende de vardı hızımla oynanıyordu düşüyordu, her gün bir yarım çeyrek daha gidiyordu adeta. Santallede aramda sadece ve sadece 200 Metre var. Dün canıma tak etti ve santrele gittim orada ki teknik serviste iyi biri çıktı bir hayli bir şeyler yaptık uğraştık ve en sonunda şu an hızım 8 mbt. Bana dediğine göre bu arıza kayıtlatrı direk olarak Bostancıya ana merkeze aktarılıyormuş. Orada da uzaklık yakınlık, yada başka bir soruna bakmaksızın direk olarak hız desteklemiyor gerekcesiyle kademeli olarak düşürüyorlarmış hızları böyle olunca ne zaman hata düzelirse orada kalıyormuş. Santralle bir görüşün isterseniz.
  • ben size bir tüyo vereyim kotadan dolayı hız 8mbitten 1mbte düşse bile modemde hız yine 8mbit gözükür yalana gaza gelmeyin.
  • benim ki kotadan dolayı düşmüyor zaten ben her ay 25 gb bunu geçmiyorum bile şuan 10 gb bile kullanmamışım ve modeme sürekli bakıp takip ediyorum sürekli hız düşüyor 4 mbit başladık sonra 3 oldu sonra 2 sonra 1 ve hala düşmeye devam ediyor anlamadım gitti az az düşürüyorlar bunlar herhalde farkına varmadıgımızı zannediyorlar bunu bence bilerek yapıyorlar altyapı yetersizliginden telefonda edip bir şey demiyoruz ama bir ararsam gerçekten kötü konuşacam
  • benimde 6,5mbitti 1,5ay kullandım ama 3gündür 3,5mbite düştü, müşteri hizmletleri normaldir düşer diyor
  • Benimde gidip 3 gün önce halletiğim 8 mbt hızım düştü şu an 5.5mbte. Şimdi tekrar giderken gördüm adamı Cumaya gidiyorlardı birazdan gelirsin hallederiz yine sorun değil dedi. Ama bu benim kafamı karıştırıyor neden düşüyor kotayı geçmediğimiz halde, düzenli olarak hız düşüşü yaşanıyor bende düzenli olarak sürekli yükseltiriyorum. Onlar düşürsün ben yükselteceğim sorun değil.
  • santrali aradım buna şükret bize şikayet gelse 1mbite düşürürüz dediler, bu nasıl iş, madem hattım kaldırmıyor nasıl 1,5ay boyunca 6mbit kullandım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.