Şimdi Ara

Hızı 10 mb yaptılar Fiyat Yüseklirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşalar TTnet beni aradı bulunduğunuz yer 16 mb net hıızda kaldırıyor dediler fakat ben kabul etmedim 4 tl felan arada fark var ama ben kabul etmedim

ertesi gün nete baktım 10 mb olmuş merkezde oturuyoruz fiber felan döşemişlerdir

8 mb netten 10 mb yaptılar faturada vs. hızım 8 mb görünüyor

bu yüzden benden fazla para kesmezler değilmi

• Bu sabah net gitti geldi benimde hızım 1.5 mb artmış 8 di 9,5 olmuş. İlginç.
  • alt yapı değişiyo forumda buna benzer birsürü mesaj bulunmakta bişicik olmaz merak etmeyin
  • 10567 benim de fiyat yüsekliği olmaz inş ne yapacakları belli değil işimizi garantiye alalım :D
  • Yer neresi?
  • Diyarbakır yenişehir
  • evet herkesin artıyor hızlar..

benimde 8187 den 9413 olmuş...

ttnet birşeyler yapıyor ama...

sanırım herkesin stabil 8mbit alması için 9400 lere çekiyor ki hat zayıflaması falan 8 alabilsin diye
  • acaba hız artınca; fatura fiyatı da artacak mı? Veya adsl hat değerleri bozulup; sürekli kopmalar olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerscape -- 30 Eylül 2011; 1:46:28 >
  • kabul etmediysen sorun olcağını sanmıyorum
  • Evet saniyede 1MB indiriyorum bende artık. Hız testi sonucunda da 8 Mbps çıkıyor tam, eskiden 7 Mbps oluyordu 900kb ile indiriyorduk.
    Heralde test sonuçları tam 8 Mbps çıksın diye hızları attırdılar ;) Sevdim bu işi.
  • internet hız testi yaparsanız tam olarak 8.xx değer çıkacaktır ,
    amaçları tam hız verebilmek yoksa kafasına göre arttırmıyor tt
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

evet herkesin artıyor hızlar..

benimde 8187 den 9413 olmuş...

ttnet birşeyler yapıyor ama...

sanırım herkesin stabil 8mbit alması için 9400 lere çekiyor ki hat zayıflaması falan 8 alabilsin diye

Benimkide 9413 olmuş...
  • Bakalım bize ne zaman vuracak bu uygulama 1 mb/s kaybımız var.
  • Uploadlar ne zaman artacakkk................
  • Ya benimki arttıda arttığından beri ms sorunu var. 8 megabitken ms yoktu, 9.5 oldu olduğundan beri ms fırladı. Böyle bişey olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Uploadlar ne zaman artacakkk................

Hiçbir zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kerem

Ya benimki arttıda arttığından beri ms sorunu var. 8 megabitken ms yoktu, 9.5 oldu olduğundan beri ms fırladı. Böyle bişey olan varmı?

Aynı sorunu yaşıyorum üstelik aynı şey 3-4 aydır başıma gelmekte. Her seferinde arayıp adsl profilimi farklı profile geçirttiğim zaman düzeliyor fakat arada kendi kendine profil değişikliği uyguluyorlar ve hız artsada paketlerde gecikme sürelerim artıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.