Şimdi Ara

Hızım 8mbs ye sabitlenmiş ne yapmam gerekiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar lutfen bir yardimci olun bana ttnet kac yildir en kotu 14.000 14.500 mbs aldigim hattimi kafalarina gore 8mbs e sabitlemisler en az 10 kez ariza kaydi biraktigim halde normal olan 16mbs hizima yükseltmiyorlar hattiniz kaldirmiyor diyorlar. Ne yapmaliyim lutfen yardimci olurmusunuz.hat degerlerimide yukarda resim olarak attim bir bakıp yorumlarmisiniz hattim 13 14 mb kaldirirmi ne yapabilirim hizimin yukseltilmesi icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Md68400 -- 23 Haziran 2017; 3:40:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ceo'nun twitter adresini dene dönüşler çok hızlı yapılıyor,

heleki türkiyede böyle hizmet verilebiliyor muydu diye de çok şaşıracaksın....
  • Sanirim habersiz devre degisikligi yapmislar ya da port degismis. Suan hat degerlerin sinirda... Modem icinden ara ara girip yoklamaz isen malesef boyle dalaverelere giriyorlar. Hele ki bolgen sikintili ve el surmuyorlarsa (ki zaten surdukleri yok...) arizali baska birinin sorununu gidermek adina boyle toplara giriyorlar...

Arkadasin da dedigi gibi Ceo nun tweet e yapistir, biraz da ustele, yukaridan gidince korkudan catir catir cozerler...

• uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt
    Hocam sanada cok tesekkur ederim dedigin gibi yaptim twiterden yazdim hemen cozduler sorunumu hizimi hemen 5dk da yukselttiler.Allaha emanet olun.

• hattın en fazla 12mbps kaldırır daha yüksekte kopar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.