Şimdi Ara

HIZLI BAŞLATTAKİ MASAÜSTÜNÜ GÖSTER KAYBOLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hızlı başlattaki masaüstünü göster kayboldu onu nasıl geri getirebilirim lütfen yardım

• Başlat tuşunun sağ tarafında, boşlukta sağ tıkla Araç Çubukları\Hızlı Başlat'ı seç.
  • http://www.desiurl.com/94d86 bu dosyayi indirip acman yeterli dostm

EDIT: Bunu hizlibaslata suruklemen yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 22 Aralık 2006; 15:23:34 >
  • Masaüstünde yeni bir metin belgesi oluşturun yani Masaüstünde sağ tıklayın "yeni" ardından "metin belgesi" deyin.
    Bu metin belgesinin içerisine şunları kopyalayın.
    [Shell]
    Command=2
    IconFile=explorer.exe,3
    [Taskbar]
    Command=ToggleDesktop

Bu satırları kopyaladıktan sonra bu metin belgesinin "Farklı Kaydet" deyin ve Dosya Adını "Masaüstünü Göster" uzantısınıda "scf" yapın kayıt yeri olarak da
    C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
    dizinini seçin ve "kaydet" deyin.

Önemli: İşletim Sistemi İngilizce olanlar "Masaüstünü Göster" yerine "Show Desktop" yazacaklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Başlat tuşunun sağ tarafında, boşlukta sağ tıkla Araç Çubukları\Hızlı Başlat'ı seç.

veya denetim masası-başlat menüsü-hızlı başlat
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrah6600

Masaüstünde yeni bir metin belgesi oluşturun yani Masaüstünde sağ tıklayın "yeni" ardından "metin belgesi" deyin.
    [Shell]
    Command=2
    IconFile=explorer.exe,3
    [Taskbar]
    Command=ToggleDesktop

Bu satırları kopyaladıktan sonra bu metin belgesinin "Farklı Kaydet" deyin ve Dosya Adını "Masaüstünü Göster" uzantısınıda "scf" yapın kayıt yeri olarak da
    C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

Önemli: İşletim Sistemi İngilizce olanlar "Masaüstünü Göster" yerine "Show Desktop" yazacaklar.

Teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: emrah6600

Masaüstünde yeni bir metin belgesi oluşturun yani Masaüstünde sağ tıklayın "yeni" ardından "metin belgesi" deyin.
    [Shell]
    Command=2
    IconFile=explorer.exe,3
    [Taskbar]
    Command=ToggleDesktop

bunu win 98 de nasıl yapabilirim yani nereye kaydedebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karışık geldiyse bi arkadaşının masaüstünü göster i kopyala herhangi bir yere at sonra hızlı başlata taşı...
  • Buraya yazana kadar google a yazsaydın çoktan çıkmıştı.

( benimde kaybolmuştu ama bende foruma sormuştum )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.