Şimdi Ara

Hızlı Bir Paylaşım Yazılımı Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar..söylemesi ayıptır 2048 internetim var ve bunu maksimum düzeyde kullanabileceğim bir paylaşım yazılımına ihtiyaç duyuyorum.bugüne kadar kazaa ares limewire vs pek çoğunu denedim..ama hiçbirinde istediğim sonucu alamıyorum..emule çok iyi deniyor onu yüklüyorum bir dosya indirmek istiyorum 2-3 saat aktarmaya başlamıyor.bana indir tuşuna bastığım anda hızlı bir şekilde indirmeye başlacayacak bir paylaşım yazılımı gerekli.indirdiğim dosyalar özellikle film ve araba videoları.internet bağlantımı en iyi şekilde kullanabileceğim bir yazılım önermenizi istiyorum..saygılar

• yüksek bi paylasımın varsa dc++ ı dene derım ben cok memnunum sahsen
  • en iyi verimi almak istiyorsan upload sitelerini kullanacaksın. forum sitelerinden istediğin şeylerin linklerini alarak ör:rapid share den indireceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 26 Ekim 2006; 12:50:49 >
  • Emule kullan derim ama belli bir eğitim almadan kullanamazsın.
  • emule de aradığın zaman çok fazla dosya çıkıyor ama hiç birini indiremiyorsun...tüm gün açık bırakıyorum bilgisayarı arasıra 3-4kb ile indiriyo onun dışında yok...ne saçma bir program bu
  • ares ten şaşma derim öyle veya böyle iniyo sonuçta veri
  • kargadan başka kuş lime wire den başka dosya paylaşım tanımam
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginxml

kargadan başka kuş lime wire den başka dosya paylaşım tanımam

Googleda kuşlar yaz diğer kuşlarıda tanı o zaman Bearshare kullan bence en hızlısı o

Lime wire PCyi çok kasıyor çok yavaş bir program bence aresde bearshare kadar dosya bulmuyor

ayrıca bearshare lime wire kullananlardaki dosyalarıda buluyor ve indiriyor

Ve son olarak

Hızlı Bir Paylaşım Yazılımı Arıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.